- Konu Sahibi dilara1688
Adam 2.evliliguni yapsa bu arkadas vallahi solugu piskytride falan alir kadinada mj yagmuru elinde supurge demek ilk kocama baktin seni subyan seni saclarini dolar)))hahah sakin ol ya burda kimse senin kocani ayartmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay demekki sizde bosanmis erkeklere meraklisiniz .. cok trajikomiksiniz .. devam edin.. sizede bu yakisir..
Üzülüyor mu , umursamiyor musun anlamadım,
Terapi falan düşünsen mi diyorum?
Adam 2.evliliguni yapsa bu arkadas vallahi solugu piskytride falan alir kadinada mj yagmuru elinde supurge demek ilk kocama baktin seni subyan seni saclarini dolar)))hahah sakin ol ya burda kimse senin kocani ayartmadi
Kib ledim cevap olarak yeterli sizeAy demekki sizde bosanmis erkeklere meraklisiniz .. cok trajikomiksiniz .. devam edin.. sizede bu yakisir..
Biraz abartmiyomusun,neden ortaligi katistitiyorsun.Yasini sadece belirttim.Tabikide 7 yas fark olmasi normal,anormal bulmuyorumki.Sadece kizin 3 gundur face den arkadas oldugu birine hesap sormasi sacmalik,anliyomusun?kocanmi ,sevgilinmi...Ciddi ciddi burda atisiyosunuz.Inanamiyorum.Yorumunuzu atin,begendiginiz varsa begenin,hosunuza gitmiyorsa tepkisiz kalin.Ahlaksizkiktan bahsediyorsunuz ,burda yazdiginiz seylere bakin.Bu iste bi terslik var.
Eski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.
aha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalar cok komik..
boşver kurtulmussun işte seni istemiyo demekki artık adam başka aşlar peşinde boşanmışın bitmiş sende kendi önüne bak bencene aşklar cıkar karsına :) :)Eski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.Okey masasinda kizlarla tanisip faceden arkadas olup nr sini dagitiyo..Oncesinde kesinlikle oyle bisey yoktu. Neyse biriyle bayagi bi takiliyor,yazisiyor,sinemaya davet ediyor falan..Ama kiz 22 eski esim 29 yasinda.Fakat kiz daha cocuk..Bi tripler bi tripler..7/24 yaziyor nerdesin,napiyosun,niye yazmiyosun,daha yeni onlinedin niye yazmiyosun,whatsapten sana gunaydin yazdim umursamamissin, kalktinmi ve bunun gibi seyler..Daha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalar cok komik..bizimkide bunla baya ugrasiyo yani..sinemaya davet etmeler,biseyler icmeye teklif etmeler..herneyse..dun bana face den msj atti.."beni musait olunca ara " diye..bu arada ben nr mi degistirdim,onda yok numaram..bende dedim ki " merhaba,konu neydi?" yazdim..oda dediki" seninle face hakkinda konusmam lazim,bisey sorcam o kadar " dedi.Ben de "noldu?burdan yaz " dedim ve 5 saattir cvp yok..Ben bu korkuyla ciktim faceinden ve asla bidaha girmemeye karar verdim..Sizce emin olsa direk dile getirmezmiydi?Emin degil galiba benim olup olmadigimdan..Ama madem oyle suphen var ,degistir sifreni,butun cihazlardan da kapat demi yani..siz ne diyosunuz?
kıskanıyor musun yoksa :)Eski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.Okey masasinda kizlarla tanisip faceden arkadas olup nr sini dagitiyo..Oncesinde kesinlikle oyle bisey yoktu. Neyse biriyle bayagi bi takiliyor,yazisiyor,sinemaya davet ediyor falan..Ama kiz 22 eski esim 29 yasinda.Fakat kiz daha cocuk..Bi tripler bi tripler..7/24 yaziyor nerdesin,napiyosun,niye yazmiyosun,daha yeni onlinedin niye yazmiyosun,whatsapten sana gunaydin yazdim umursamamissin, kalktinmi ve bunun gibi seyler..Daha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalar cok komik..bizimkide bunla baya ugrasiyo yani..sinemaya davet etmeler,biseyler icmeye teklif etmeler..herneyse..dun bana face den msj atti.."beni musait olunca ara " diye..bu arada ben nr mi degistirdim,onda yok numaram..bende dedim ki " merhaba,konu neydi?" yazdim..oda dediki" seninle face hakkinda konusmam lazim,bisey sorcam o kadar " dedi.Ben de "noldu?burdan yaz " dedim ve 5 saattir cvp yok..Ben bu korkuyla ciktim faceinden ve asla bidaha girmemeye karar verdim..Sizce emin olsa direk dile getirmezmiydi?Emin degil galiba benim olup olmadigimdan..Ama madem oyle suphen var ,degistir sifreni,butun cihazlardan da kapat demi yani..siz ne diyosunuz?
Neden boşandınız ?cok sagol arkadasim..konuyu detayli acmak istemedim uzun surer diye..biraz yuzunden yazdim..tabi icerigi bilinmedigi icin hakaret gelmesi normal ama biraz abarttilar..:) olsun burda normal alistim..ciddrlrn haketmedim olanlari..sadece zoruma gidiyor ve beni unutup unutmafigini,oda aceba ozluyormu diye teselli aradim galiba..ama ahlaksizlik degil yaptigim bence..her bayan merak eder aceba napiyo falan diye..sanki cok anornalmisim gibi davranmislar
Boşanmışsın yahu ne manasız hareketler ama ...Eski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.Okey masasinda kizlarla tanisip faceden arkadas olup nr sini dagitiyo..Oncesinde kesinlikle oyle bisey yoktu. Neyse biriyle bayagi bi takiliyor,yazisiyor,sinemaya davet ediyor falan..Ama kiz 22 eski esim 29 yasinda.Fakat kiz daha cocuk..Bi tripler bi tripler..7/24 yaziyor nerdesin,napiyosun,niye yazmiyosun,daha yeni onlinedin niye yazmiyosun,whatsapten sana gunaydin yazdim umursamamissin, kalktinmi ve bunun gibi seyler..Daha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalar cok komik..bizimkide bunla baya ugrasiyo yani..sinemaya davet etmeler,biseyler icmeye teklif etmeler..herneyse..dun bana face den msj atti.."beni musait olunca ara " diye..bu arada ben nr mi degistirdim,onda yok numaram..bende dedim ki " merhaba,konu neydi?" yazdim..oda dediki" seninle face hakkinda konusmam lazim,bisey sorcam o kadar " dedi.Ben de "noldu?burdan yaz " dedim ve 5 saattir cvp yok..Ben bu korkuyla ciktim faceinden ve asla bidaha girmemeye karar verdim..Sizce emin olsa direk dile getirmezmiydi?Emin degil galiba benim olup olmadigimdan..Ama madem oyle suphen var ,degistir sifreni,butun cihazlardan da kapat demi yani..siz ne diyosunuz?
yatıgın tek kelimeyle sacma canmEski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.Okey masasinda kizlarla tanisip faceden arkadas olup nr sini dagitiyo..Oncesinde kesinlikle oyle bisey yoktu. Neyse biriyle bayagi bi takiliyor,yazisiyor,sinemaya davet ediyor falan..Ama kiz 22 eski esim 29 yasinda.Fakat kiz daha cocuk..Bi tripler bi tripler..7/24 yaziyor nerdesin,napiyosun,niye yazmiyosun,daha yeni onlinedin niye yazmiyosun,whatsapten sana gunaydin yazdim umursamamissin, kalktinmi ve bunun gibi seyler..Daha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalar cok komik..bizimkide bunla baya ugrasiyo yani..sinemaya davet etmeler,biseyler icmeye teklif etmeler..herneyse..dun bana face den msj atti.."beni musait olunca ara " diye..bu arada ben nr mi degistirdim,onda yok numaram..bende dedim ki " merhaba,konu neydi?" yazdim..oda dediki" seninle face hakkinda konusmam lazim,bisey sorcam o kadar " dedi.Ben de "noldu?burdan yaz " dedim ve 5 saattir cvp yok..Ben bu korkuyla ciktim faceinden ve asla bidaha girmemeye karar verdim..Sizce emin olsa direk dile getirmezmiydi?Emin degil galiba benim olup olmadigimdan..Ama madem oyle suphen var ,degistir sifreni,butun cihazlardan da kapat demi yani..siz ne diyosunuz?
ayy böyle gülesim geldi sonra kimn basına ne geliceği belli olmaz dedim gülmekten vaz geçtimBen konunun biraz farklı bir tarafına değineceğim. Okey oyunundan insanlarla tanışıp Face'e ekleyip oradan bir ilişki üretme çabası ne kadar acınası bir durumdur. Eski eşiniz kart zamparalar gibi davranıyor. Sefilleri oynuyor resmen.