- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
-
- Konu Sahibi dilara1688
eski eşin sana böyle bi şey yapsa hoşuna gider miydi?bence ayıp etmişsin.sorarsa inkar et tabi ki ne diyeceksin ki ben hala kurcalıyorum senin özel hayatını mı diyeceksin?ayrıca uğraşmayı seven bir adamsa bilişim suçlarına giriyor dava bile açabilir.ne yaparsa yapsın boşver.o 29 kız 22 çokta bi fark yokmuş yani aralarında olabilir.adam trip seviyor demek ki:)))Eski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.Okey masasinda kizlarla tanisip faceden arkadas olup nr sini dagitiyo..Oncesinde kesinlikle oyle bisey yoktu. Neyse biriyle bayagi bi takiliyor,yazisiyor,sinemaya davet ediyor falan..Ama kiz 22 eski esim 29 yasinda.Fakat kiz daha cocuk..Bi tripler bi tripler..7/24 yaziyor nerdesin,napiyosun,niye yazmiyosun,daha yeni onlinedin niye yazmiyosun,whatsapten sana gunaydin yazdim umursamamissin, kalktinmi ve bunun gibi seyler..Daha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalarcok komik..bizimkide bunla baya ugrasiyo yani..sinemaya davet etmeler,biseyler icmeye teklif etmeler..herneyse..dun bana face den msj atti.."beni musait olunca ara " diye..bu arada ben nr mi degistirdim,onda yok numaram..bende dedim ki " merhaba,konu neydi?" yazdim..oda dediki" seninle face hakkinda konusmam lazim,bisey sorcam o kadar " dedi.Ben de "noldu?burdan yaz " dedim ve 5 saattir cvp yok..Ben bu korkuyla ciktim faceinden ve asla bidaha girmemeye karar verdim..Sizce emin olsa direk dile getirmezmiydi?Emin degil galiba benim olup olmadigimdan..Ama madem oyle suphen var ,degistir sifreni,butun cihazlardan da kapat demi yani..siz ne diyosunuz?
Konu sahibine hala neden takip ettgi konusunda agir elestrilr yaplms
Ya neden ayrildiklarini biliyomusunuzki boyle agr elestriler yapiliyor
Belki haketmedi o bayan ve merak ediyo eski esinin ondan sonrasinda ne yaptigini merak ediyodr
Basina gelmeden konusmak kolay.
ortaya cikan benim face girdigim diye kastetmistim..onun yazistigi ortaya cikti demek istemedimortaya çıkan ne
1 sene sonra kızlarla yazışmaya başlamasında ne sakınca var,sonuçta bekar adam.üstelik yaptığın çok ayıp
Evet istese bulur..saatine,cihaz türüne kadar yaziyo..o ayarlardan pek anlamaz ama süphe duyan insan sorar arastirir ogrenir..google diye bisey var..Senin dedigine pek ihtimal vermiyorum "kizi nasil engellicem " konusu..fakat kizin surekli online sin yazmiyosun lafindan yola cikarak saniyorunki,benim girdigimi tahmi ediyo..ama eminde degil iste..Fake hesap acma,gizli nr dan arama bana gore degil..Belli oluyo bence..boyle sessiz sakin takiliyodum ama yakalandim sanirim..icim rahatlamiyo aksine kendimi yaraliyorum fakat bu kiz cok komigime gidiyor..yazma tarzini bi gorsenizresmen komediler aslinda cok uyuyolar..haaa bide ayni memleketliler..guzelde kiz..annesinin kizlik soyadini bulmadigim kaldi kizin ahahaaha offf teknoloji o kadarda iyi degilmis ya..insan tutamiyo kendini..insallah ortaya cikmaz ..bida asla girmicem
başka işin yokmu adamın face ını kurcalamaktan baska eskıye mazı derler sana ne ne yapıyorsa yapsın adam ayıp yaptıgın yani....Eski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.Okey masasinda kizlarla tanisip faceden arkadas olup nr sini dagitiyo..Oncesinde kesinlikle oyle bisey yoktu. Neyse biriyle bayagi bi takiliyor,yazisiyor,sinemaya davet ediyor falan..Ama kiz 22 eski esim 29 yasinda.Fakat kiz daha cocuk..Bi tripler bi tripler..7/24 yaziyor nerdesin,napiyosun,niye yazmiyosun,daha yeni onlinedin niye yazmiyosun,whatsapten sana gunaydin yazdim umursamamissin, kalktinmi ve bunun gibi seyler..Daha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalarcok komik..bizimkide bunla baya ugrasiyo yani..sinemaya davet etmeler,biseyler icmeye teklif etmeler..herneyse..dun bana face den msj atti.."beni musait olunca ara " diye..bu arada ben nr mi degistirdim,onda yok numaram..bende dedim ki " merhaba,konu neydi?" yazdim..oda dediki" seninle face hakkinda konusmam lazim,bisey sorcam o kadar " dedi.Ben de "noldu?burdan yaz " dedim ve 5 saattir cvp yok..Ben bu korkuyla ciktim faceinden ve asla bidaha girmemeye karar verdim..Sizce emin olsa direk dile getirmezmiydi?Emin degil galiba benim olup olmadigimdan..Ama madem oyle suphen var ,degistir sifreni,butun cihazlardan da kapat demi yani..siz ne diyosunuz?
burda sana yüklenenlerin %70 i gizli saklı kocasının telefonunu karıştırmıyorsa bende kupkek değilimcok sagol arkadasim..konuyu detayli acmak istemedim uzun surer diye..biraz yuzunden yazdim..tabi icerigi bilinmedigi icin hakaret gelmesi normal ama biraz abarttilar..:) olsun burda normal alistim..ciddrlrn haketmedim olanlari..sadece zoruma gidiyor ve beni unutup unutmafigini,oda aceba ozluyormu diye teselli aradim galiba..ama ahlaksizlik degil yaptigim bence..her bayan merak eder aceba napiyo falan diye..sanki cok anornalmisim gibi davranmislar
kıskançlık basmış siziEvet istese bulur..saatine,cihaz türüne kadar yaziyo..o ayarlardan pek anlamaz ama süphe duyan insan sorar arastirir ogrenir..google diye bisey var..Senin dedigine pek ihtimal vermiyorum "kizi nasil engellicem " konusu..fakat kizin surekli online sin yazmiyosun lafindan yola cikarak saniyorunki,benim girdigimi tahmi ediyo..ama eminde degil iste..Fake hesap acma,gizli nr dan arama bana gore degil..Belli oluyo bence..boyle sessiz sakin takiliyodum ama yakalandim sanirim..icim rahatlamiyo aksine kendimi yaraliyorum fakat bu kiz cok komigime gidiyor..yazma tarzini bi gorsenizresmen komediler aslinda cok uyuyolar..haaa bide ayni memleketliler..guzelde kiz..annesinin kizlik soyadini bulmadigim kaldi kizin ahahaaha offf teknoloji o kadarda iyi degilmis ya..insan tutamiyo kendini..insallah ortaya cikmaz ..bida asla girmicem
yazdı mı eski eşin canım, sorun neymiş öğrendin mi? merak ettim
seni anlıyorum ben de böyleyim. insan hazmedemiyor geçmişin bu kadar çabuk çiğnenmesini. ama böyle yakından takip ettikçe faceine girip çıktıkça gördüklerimizden üzülen sadece biz oluruz. kendi kendimize zarar veririz. adamlara bişi deme hakkımız da olmaz kim bunlar diye hesap da soracak halimiz yok. üzüldüğümüzle kalırız. bende sevgilimden ayrıyken bu psikolojilere girdiğim çok oldu. şimdi barıştık halen daha acaba bi baksammı faceine diyorum sonra diyorumki bir şey görürsem üzülen zarar gören ben olurum. zorla kurcalamamak lazım. bişi varsa Allah önüme çıkarır nasılsa diyorum. bu face takip olayı eski eş de olsa halen sevgilimiz olan adam da olsa sadece bize zarar verir ve unutma sürecini geciktirir. adamın bunu anlayıp yaygara çıkarma olasılığı da cabası
yani umursamaman bakmaman lazım at kafandan kendı hayatına bak , o da kendı hayatına baksınEski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.Okey masasinda kizlarla tanisip faceden arkadas olup nr sini dagitiyo..Oncesinde kesinlikle oyle bisey yoktu. Neyse biriyle bayagi bi takiliyor,yazisiyor,sinemaya davet ediyor falan..Ama kiz 22 eski esim 29 yasinda.Fakat kiz daha cocuk..Bi tripler bi tripler..7/24 yaziyor nerdesin,napiyosun,niye yazmiyosun,daha yeni onlinedin niye yazmiyosun,whatsapten sana gunaydin yazdim umursamamissin, kalktinmi ve bunun gibi seyler..Daha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalarcok komik..bizimkide bunla baya ugrasiyo yani..sinemaya davet etmeler,biseyler icmeye teklif etmeler..herneyse..dun bana face den msj atti.."beni musait olunca ara " diye..bu arada ben nr mi degistirdim,onda yok numaram..bende dedim ki " merhaba,konu neydi?" yazdim..oda dediki" seninle face hakkinda konusmam lazim,bisey sorcam o kadar " dedi.Ben de "noldu?burdan yaz " dedim ve 5 saattir cvp yok..Ben bu korkuyla ciktim faceinden ve asla bidaha girmemeye karar verdim..Sizce emin olsa direk dile getirmezmiydi?Emin degil galiba benim olup olmadigimdan..Ama madem oyle suphen var ,degistir sifreni,butun cihazlardan da kapat demi yani..siz ne diyosunuz?