Ortaya cikti!!

eski eşin sana böyle bi şey yapsa hoşuna gider miydi?bence ayıp etmişsin.sorarsa inkar et tabi ki ne diyeceksin ki ben hala kurcalıyorum senin özel hayatını mı diyeceksin?ayrıca uğraşmayı seven bir adamsa bilişim suçlarına giriyor dava bile açabilir.ne yaparsa yapsın boşver.o 29 kız 22 çokta bi fark yokmuş yani aralarında olabilir.adam trip seviyor demek ki:)))

cok sagol arkadasim..konuyu detayli acmak istemedim uzun surer diye..biraz yuzunden yazdim..tabi icerigi bilinmedigi icin hakaret gelmesi normal ama biraz abarttilar..:) olsun burda normal alistim..ciddrlrn haketmedim olanlari..sadece zoruma gidiyor ve beni unutup unutmafigini,oda aceba ozluyormu diye teselli aradim galiba..ama ahlaksizlik degil yaptigim bence..her bayan merak eder aceba napiyo falan diye..sanki cok anornalmisim gibi davranmislar

yaptığınız hiç hoş değil.
iki insanın özel konuşmalarını okuyorsunuz.
eski eşiniz sizi şikayet etse yeridir.

başka işin yokmu adamın face ını kurcalamaktan baska eskıye mazı derler sana ne ne yapıyorsa yapsın adam ayıp yaptıgın yani....

başınıza bir iş gelmesin...bu suçtur..eski eş öfke ile mahkemeye filan başvurmasın..

Yahu bırakınız adamın peşini artık eşin değil,hiçbir bağ yok..bu takip ve gizlisine girme cok ayıp.yakışıksız

herkes merak eder elbette..insani bir yanılgı..ama ileri gitmişsiniz...bişey olursa değiştirmemiş şifresini ben napayım değiştireydi der sıyrılırsınız:)

merakınıza engel olamamışsınız belli,ama bence artık cıdden girmeyin,çok üzücü,çok utanç verici,ben yerın dıbıne girerdim,kimse bilmese bile,komşumuzun laptop kızının face açık kalmış,birden önüme bir konuşma yazısı çıktı ne oluyor demey kalmadan bi iki bişey gördüm,ve kızdan halen utanırım,çok gizli mahremını istemeden de olsa gördüm diye

burda sana yüklenenlerin %70 i gizli saklı kocasının telefonunu karıştırmıyorsa bende kupkek değilim

Bende yeni evliyim ve eşimin facebookuna her gün girip girip bakıyorum kendisinin haberi yok Ama boşanmış eşinle derdin ne onu anlamadım.

yazdı mı eski eşin canım, sorun neymiş öğrendin mi? merak ettim
seni anlıyorum ben de böyleyim. insan hazmedemiyor geçmişin bu kadar çabuk çiğnenmesini. ama böyle yakından takip ettikçe faceine girip çıktıkça gördüklerimizden üzülen sadece biz oluruz. kendi kendimize zarar veririz. adamlara bişi deme hakkımız da olmaz kim bunlar diye hesap da soracak halimiz yok. üzüldüğümüzle kalırız. bende sevgilimden ayrıyken bu psikolojilere girdiğim çok oldu. şimdi barıştık halen daha acaba bi baksammı faceine diyorum sonra diyorumki bir şey görürsem üzülen zarar gören ben olurum. zorla kurcalamamak lazım. bişi varsa Allah önüme çıkarır nasılsa diyorum. bu face takip olayı eski eş de olsa halen sevgilimiz olan adam da olsa sadece bize zarar verir ve unutma sürecini geciktirir. adamın bunu anlayıp yaygara çıkarma olasılığı da cabası

Fazla merak iyi değildir tutun kendinizi muhtemelen girdiğinizi anlamıştır. Eski eşinizmiş artık bir bağınız yok ki.

sebep her neyse boşanmışsınız aradan 1 yıl geçmiş daha hala diyorsunuz yok beni seviyordu yok şuydu yok buydu hanımefendi bitmiş gitmiş yaptığınız çok ayıp ve etik bişey değil birde komik diyorsunuz komik olan sizsiniz.yazılmış burda eşlerinin fecsine teline bakmıyorlar mı diye ne fecesine bakarım ne teline zaten saklı gizli yokki karştırayım adamın telini fecisini.herkesin kendine ait bir hayatı vardır.çok çirkin bunlar.

kıskançlık basmış sizi
kıskanmamaya eşinizi unutmaya çalışın
akıl sağlığınız bozulur Allah korusun..

hāla yazmadi..

yani umursamaman bakmaman lazım at kafandan kendı hayatına bak , o da kendı hayatına baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…