Ortaya cikti!!

dilara1688

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
122
67
Eski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.Okey masasinda kizlarla tanisip faceden arkadas olup nr sini dagitiyo..Oncesinde kesinlikle oyle bisey yoktu. Neyse biriyle bayagi bi takiliyor,yazisiyor,sinemaya davet ediyor falan..Ama kiz 22 eski esim 29 yasinda.Fakat kiz daha cocuk..Bi tripler bi tripler..7/24 yaziyor nerdesin,napiyosun,niye yazmiyosun,daha yeni onlinedin niye yazmiyosun,whatsapten sana gunaydin yazdim umursamamissin, kalktinmi ve bunun gibi seyler..Daha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalar cok komik..bizimkide bunla baya ugrasiyo yani..sinemaya davet etmeler,biseyler icmeye teklif etmeler..herneyse..dun bana face den msj atti.."beni musait olunca ara " diye..bu arada ben nr mi degistirdim,onda yok numaram..bende dedim ki " merhaba,konu neydi?" yazdim..oda dediki" seninle face hakkinda konusmam lazim,bisey sorcam o kadar " dedi.Ben de "noldu?burdan yaz " dedim ve 5 saattir cvp yok..Ben bu korkuyla ciktim faceinden ve asla bidaha girmemeye karar verdim..Sizce emin olsa direk dile getirmezmiydi?Emin degil galiba benim olup olmadigimdan..Ama madem oyle suphen var ,degistir sifreni,butun cihazlardan da kapat demi yani..siz ne diyosunuz?

sanıyorum başka birşeydir. mesela kızı nasıl engelleyeceğini soracaktır. istese zaten senin girdiğini bulabilir. mesela hangi ğlkeden hangi şehirden girdiğini bulabiliyorsundur. öyle olduğunu sanmıyroum. eğer için onu takip ederek rahatlıyorsa öyle yap. ben olsam sahte hesap açmış onu işletmiştim bile.

Eski Esim diyorsun şuan neden takip ediyorsun ki anladigim kadariyla bosanmissin .suan ne yaptigi seni ilgilendirmemeli dusunki bir kizla nisan yolundailerliyor.olabilir artik hhayatında yoksun.bunu görüp uzulceksin belki de.umrunda olmasa zaten takip etmezsin.bence bir daha girme bakma naparsa yapsin sende yoluna bak ve mesajlarina cevap verme bile.

Evet istese bulur..saatine,cihaz türüne kadar yaziyo..o ayarlardan pek anlamaz ama süphe duyan insan sorar arastirir ogrenir..google diye bisey var..Senin dedigine pek ihtimal vermiyorum "kizi nasil engellicem " konusu..fakat kizin surekli online sin yazmiyosun lafindan yola cikarak saniyorunki,benim girdigimi tahmi ediyo..ama eminde degil iste..Fake hesap acma,gizli nr dan arama bana gore degil..Belli oluyo bence..boyle sessiz sakin takiliyodum ama yakalandim sanirim..icim rahatlamiyo aksine kendimi yaraliyorum fakat bu kiz cok komigime gidiyor..yazma tarzini bi gorseniz resmen komediler aslinda cok uyuyolar..haaa bide ayni memleketliler..guzelde kiz..annesinin kizlik soyadini bulmadigim kaldi kizin ahahaaha offf teknoloji o kadarda iyi degilmis ya..insan tutamiyo kendini..insallah ortaya cikmaz ..bida asla girmicem

cevap vermessem daha dikkat ceker sandim..korkudan yazim dedim. haklisin hakkim yok ozeline girmeye ama engel olamadim..bu korkuyla bidaha tövbe zaten

Ben baskasina bakamiyorum, kimse ilgimi cekmiyo,bazen diyorum benimde karsima duzgun biri ciksa guzel yuvam olsa diye...sonra diyorum sacmalama..isin var gucun var sahane bi ailem var..gecin git iste..ama bazi anlar cok icerleniyorum..neden ???? diye..cok garip biseymis bosanmak

o kadar iyimi dersin onlinesın ama neden yazmıyorsun diyecek kadar. ama canım şu bir gerçek ki o bir gün yuva kurabilir. bu onun da hakkı. senin de. ona takılıp kalma. herkes yanlış evlilik yapabilir. pişman olmasını bekleyerek ömürünümü çürütcen o biraz filmlerde oluyor. pişman olsa bile bu birşeyi değiştirirmi senin için.

bence konustgu kizi fake sanmistir. sana soracaktir beni sen mi isletiyyosn diye. cunki uc gun olmus diyosun tripler bilmemneler havada ucusuyomus. buyuk ihtimal kiz gorusme teklfni hep reddediyosa. yani sen onu oynatiyosn sanmis olabilir kizin konusmalarini seninkine benzettiyse.

bence farketmemiştir, ama siz mesajlara o görmeden giriyorsanız, ve görüldü yazıyorsa msjlarda ozaman belki anlayabilir, yani önce o okusun mesajları sonra zaten siz okursunuz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…