Ortaya cikti!!

Yaptığın çok ayıp,saygısızlık ve senin durumun daha komik.Büyük bir ihtimalle anladı.

Pardon da sızene ? Ada sızden ayrılmıes medenı bırsekılde onun hayatına mudahele etme hakkını nereden buluyorsunuz artık ayrısınız ve ıkınızınde onunuze bakması gerekmez mı?

eski eşin seni böyle arayabilmesi biraz garip

1 sene önce ayrılmışsınız size ne kiminle ne konuştuğundan, komiğinize gitmekten ziyade belli ki içten içe kıskanmışsınız ve komik olan sizsiniz eski eşinizin gözünde 1 senedir hala boşanmanıza rağmen bırakamamışsınız peşini

Eski eşiniz sizi şikayet etse eder biliyorsunuz değil mi? Sonuçta eski eşinizden habersiz facesine giriyorsunuz ve bu bir suç,ayrıca Facebook'ta nereden giriş yapıldığı gözükür,eski eşinizde bu kısmı görmüş olabilir.

Eski eşiniz böyle yapsa sapık der polise verirsiniz...
İnsan merakına yenik düşebilir bakar anlıyorum da bir yıl olmuş bu kadar sık bakılması sizin saplantı haline getirdiğinizi gösteriyor..
Bu bir suç yani ilerde bir şey olsa şikayetçi bile olur, adamın eline koz veriyorsunuz
Eski eşiniz sizin girdiğinizi muhtemelen anladığı için aramıştır sizi.
Bari baktıktan sonra ayarlardan silseydiniz giriş yapılan cihazları...orada saati, şehir ve cihazın türü yazar.
Eski eşiniz de o kadar sandığınız gibi saf maf değil bunları tahmin eder araştırır bulur.
Bir şey sormazsa cevap vermeyin, bir daha da girmeyin bence

Son düzenleme:
Evet bayanlar haklisiniz.Saplanti haline geldi.Tabiki dogru degil.Medeni sekilde ayrilmadik.Cekismeli ,hakaretler falan oldu tabikide.Cok canimi yakti. Ve cok zoruma gitti.Zamaninda o kadar pesimde kosan adamla bosandik ve hic yokmusum gibi davranmadi cidden zoruma gitti.Evet kiskanmis olabilirim inkar etmiyorum. yaptigimi asla savunmuyor suc oldugunu da biliyorum.Isterse arastirip bulacaginida biliyorum.Sadece zamaninda o kadar bana asikkrn nasilda bu hale geldik ,neden mucadele etmedi diye soruyorum kendime..Birlesme olmasa bile sanki beni unutmadigini bir kalemde silip atmadigini face yoluyla gormeye calistim galiba.Binevi bi teselli gibi dusundum fakat bu nedenle kendime ettim..dahada yaralandim ama busayede gormus oldum.insallah bu saplatidan bu sayede kurtulmus olacagim.

Eski eşinizmiş ne yapıyorsa yapsın Sonuçta ayrılmışsınız her ikinizin de hayatına birileri girecek veya çıkacak artık olabilecek şeyler bunlar. Burada sizi hatalı gördüm ben takip ederek...

Eski eşin nesini merak ediyorsunuz ?
Yaptığınız hem suç hem de ahlaksızlık .
İnsanların özel hayatı sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ?
Ben o eşin yerinde olsam savcılığa suç duyurusunda bulunup sürüm sürüm süründürürdüm sizi.

Faceye hangi PC den giriyorsaniz görünüyor. Hatta benim faceme istanbuldan girilimis.
Yakalanmissin

barış canım bu kadar meraklıysan özel hayatına.

Bence o konustugu kizla senin alakan olup olmadigini soracak
Yani face sifresylr ilgili bisi diil

Konu sahibine hala neden takip ettgi konusunda agir elestrilr yaplms
Ya neden ayrildiklarini biliyomusunuzki boyle agr elestriler yapiliyor
Belki haketmedi o bayan ve merak ediyo eski esinin ondan sonrasinda ne yaptigini merak ediyodr
Basina gelmeden konusmak kolay.

ortaya çıkan ne
1 sene sonra kızlarla yazışmaya başlamasında ne sakınca var,sonuçta bekar adam.üstelik yaptığın çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…