Ortaya cikti!!

Adam istediği kişiyle istediği konuşmayı yapar bununla ilgilenecek en son kişi bile sen değilsin bence.kizin tavırları, yaşı seni ilgilendirmemeli.ben gerçekten sende bir anormallik olduğunu düşünüyorum.

Bence eski eşini ve ilgilendiği kızları kıskanıp takip etmeyi bırak kendi hayatında ilgilen.o zaman eminim daha normal davranmaya başlarsin

hesap vermek zorunda değilsin ben girmedim bunu mu bahane ediyosun beni aramak için diye onu suçla bir de üstüne :KK70:
sonuçta burda triplere girsen falan tepki verirdim ama eğlenmek amacıyla girdiğini gördüm ve bu yolda her şey mübah bence :KK70:

Sizede yahu,1 sene olmuş. Lütfen hayatınıza devam edin, başkalarının hayatını izlemeyi bırakın. Okumayın artık ne yazmış kime yazmış.
Kendinize zarar veriyorsunuz böyle.

Yaptığınız şey çok ayıp, çirkin bir şey. Size kim başkasının özeline tecavüz hakkı veriyor? Birinin şifresini bilmeniz o kişinin özeline izinsiz girebilirsiniz anlamına gelmiyor.
Umarım anlamıştır adam tüm bunları ve hesabını sorar. 1 senedir kendi kendinize uslanmadıysanız, sarsılıp haddinizi bildirilmeyi hakediyorsunuzdur. Adam olayı çakmasa aynen devam edecektiniz nasıl olsa. Yok öyle şey.
Ben de normal olmadığınızı düşünüyorum. Adamın umrunda değilsiniz ama 1 yıldır yasa dışı bir şekilde adamı gözetliyorsunuz. Bu kişi saplantı olmuş artık. Boşanmış olmayı madem hazmedemiyorsunuz, yardım alın.

bilmem ne ıp li bilgisayardan ya da telden facebook unuza girilmiştir diye mesaj geliyor telefona ordan anlamıştır ..Bir ikincisi siz boşanmış etmişsiniz ne diye adamın facebook una dadanıyosunuz orasını anlamadım ...

1 sene durup sonra kızlarla knşmaya başlamış.
bu sizi unutmaya çalıştığını gösteriyor belki de , ve unutmuş yenilerde . Belki diyorum ama. İhtimal tabi. Hiç gerek yok faceini okumaya filan. Daha çok üzülürsün gördükçe, şuan özgür bir adam sonuçta. Her şey yapabilir.
uzak durun bence

sen bu adamla yeniden mi olmak istiyorsun ki hala onu takiptesin?

Evet istese bulur..saatine,cihaz türüne kadar yaziyo..o ayarlardan pek anlamaz ama süphe duyan insan sorar arastirir ogrenir..google diye bisey var..Senin dedigine pek ihtimal vermiyorum "kizi nasil engellicem " konusu..fakat kizin surekli online sin yazmiyosun lafindan yola cikarak saniyorunki,benim girdigimi tahmi ediyo..ama eminde degil iste..Fake hesap acma,gizli nr dan arama bana gore degil..Belli oluyo bence..boyle sessiz sakin takiliyodum ama yakalandim sanirim..icim rahatlamiyo aksine kendimi yaraliyorum fakat bu kiz cok komigime gidiyor..yazma tarzini bi gorseniz :-) resmen komediler aslinda cok uyuyolar..haaa bide ayni memleketliler..guzelde kiz..annesinin kizlik soyadini bulmadigim kaldi kizin ahahaaha offf teknoloji o kadarda iyi degilmis ya..insan tutamiyo kendini..insallah ortaya cikmaz ..bida asla girmicem
ne çok kıskanmışsınız vahh vahhh..

Öncelikle sen artık evli değilsin bu insanla. Bu sebeple kiminle yazıştığını, kızın yaşını, aynı memleketli olmasını hiiiç merak etmene gerek yok. Sonuç olarak kiminle isterse tanışıp yazışabilir. Eski kocanda olsa bu onun özeline girebilme yetkisi vermez. Bu çünkü en çok sana zarar verir.
Ben derim ki uzak dur.
Yoluna bak.
Adamı da rahat bırak bence.

Eski esim facebook sifresini bildigimi bilmiyordu,ve bende surekli onun face ine giriyodum. Biliyorum cok sacma ama engel olamiyodum kendime..Herneyse bosandiktan tam 1 sene sonra 2 hafta once kizlarla yazismaya basladi.Okey masasinda kizlarla tanisip faceden arkadas olup nr sini dagitiyo..Oncesinde kesinlikle oyle bisey yoktu. Neyse biriyle bayagi bi takiliyor,yazisiyor,sinemaya davet ediyor falan..Ama kiz 22 eski esim 29 yasinda.Fakat kiz daha cocuk..Bi tripler bi tripler..7/24 yaziyor nerdesin,napiyosun,niye yazmiyosun,daha yeni onlinedin niye yazmiyosun,whatsapten sana gunaydin yazdim umursamamissin, kalktinmi ve bunun gibi seyler..Daha 3 gundur yazisiyosun ne bu samimiyet,ne bu hesap sormalar :-) cok komik..bizimkide bunla baya ugrasiyo yani..sinemaya davet etmeler,biseyler icmeye teklif etmeler..herneyse..dun bana face den msj atti.."beni musait olunca ara " diye..bu arada ben nr mi degistirdim,onda yok numaram..bende dedim ki " merhaba,konu neydi?" yazdim..oda dediki" seninle face hakkinda konusmam lazim,bisey sorcam o kadar " dedi.Ben de "noldu?burdan yaz " dedim ve 5 saattir cvp yok..Ben bu korkuyla ciktim faceinden ve asla bidaha girmemeye karar verdim..Sizce emin olsa direk dile getirmezmiydi?Emin degil galiba benim olup olmadigimdan..Ama madem oyle suphen var ,degistir sifreni,butun cihazlardan da kapat demi yani..siz ne diyosunuz?
Emin olsaydı sifresini değiştirirdi zaten ama bu yaptığınız hic etik değil. O sizin eski eşiniz eski malınız değil.

Eski eşinin facesine bakmak? Aptal adamda şifresini değiştirmemiş :) bence geçmiş geçmişte Kalsın erkek adam cinsel istekleri vardır Bulduğu kızı ayarlamaya çalışıyodur ihtıyacını gidermek için.. Sen girme bi daha facesine önüne bak derim:)

yaptığınız terbiyesizlik.. başka bişey değil.. boşanmışsınız bitmiş gitmiş yani ne içindir bu çaba?
o adamın da artık kendine özel bi hayatı var tıpkı senin de olabileceği gibi.
bi de kendince kızın konuşmalarını "ergen tripleri ayy çok komik" falan diye eziklemeye çalışmışsın. bence senin yaptığın terbiyesizliğe bulduğun kılıf daha komik..
bir an önce kendine gel mantıklı düşün ve adamı rahat bırak.
bence..

kusura bakmayında ben o kızdan daha komik olduğunuzu düşünüyorum..
bekar adam istediğine yazar istediğine çizer..
ne güzel hayatı akıyo adamın bi şekilde, oda size mi dadansaydı ?
demekki hiçbir uğraşınız, eğlenmeye ve eğlenceye dair hiçbir şey yok ki elinizde,
milletin yazışmaları sizi eğlendirmeye yetiyo..

X