- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Ya yazmadan geçemedim; Allah aşkına kız neyin derdinde siz neyin.Fake olsa ne olmasa ne? Yani bu konuda niçin yalan söylesin bir insan? Yazıyor işte kardeşim için endişeleniyorum diyor. Böyle bir şey sizin başınıza gelse? Kız kardeşinizin? Çocuğunuzun? Emin ol son yapmak isteyeceğiniz şey size tavsiye vermeyen bir üyeyi burda olayın 'gerçekliğine' ikna etmek olur.
Keşke haklı olsanız da fake olsa.
P pozitifkiz59 ekonomik durumunuzu aile yapınızı bilemiyorum fakat özel hizmet almak konusunda ailevi çekinceleriniz varsa belediyelerin ücretsiz izinleri mevcut. Lütfen araştırın. En iyi bir profesyonel bilir. Çok üzüldüm.
hangi oyunu oynuyordu?
acaba once hesabı kardesiniz actı sizi vs englledi farkına varmayın diye ama oylesıne sevdigi unluleri takip icin kullanıyor olabilir miydi? belki de gercekten sonradan hesabı calındı ve bu ısler ıcın kullanıldı. olamaz mı:/Evet online oyunlar çok tehlikeli
Hayır maalesef, yazım tarzı kardeşimin yazım tarzıydı. Ve de beni + sevdiği bir ünlünün anti sayfalarını engellemişti. Kardeşime ait orası çok belliAma bana hesabım çalındı diye yalan söyledi.
acaba once hesabı kardesiniz actı sizi vs englledi farkına varmayın diye ama oylesıne sevdigi unluleri takip icin kullanıyor olabilir miydi? belki de gercekten sonradan hesabı calındı ve bu ısler ıcın kullanıldı. olamaz mı:/
Buradan ailelere sesleniyorum: Çocuklarınızı online oyunlardan uzak tutun
Çok endişe ve üzülerek okudum bencede kesinlikle pedagogdan yardım alınmalı en azından siz nasıl bir konuşma yapacaksanız uzamından yardım almalısınız imkanlarınız eğer yoksa en azından devlet hastanelerinde yararlanabilcek böyle bir bölüm varmı diye araştırma yapınHayir ben mesajlari okudum yazim tarzi kardesimin yazim tarzi Keske calinmis olsaydi...
katiliyorum. Kontrol altina alinmali. Oradan kotu niyetli insanlarla bulusabilir, uygunsuz foto.sunu atar tehdit ederler ve daha akliniza ne gelirse.Yapacağın şey çok basit. Kardeşini karşına oturt ve ona güvendiğin için tabletini ona verdiğini ancak onun seni hayal kırıklığına uğrattığını, bu yaptığının çok tehlikeli birşey olduğunu ve kendine daha fazla zarar vermemesi için bir daha belli bir yaşa gelene kadar senin gözetimin haric internet kullanamasina izin vermeyeceğini, itiraz ederse meseleyi ailenizle paylaşacağını söyleyeceksin.
katiliyorum. Kontrol altina alinmali. Oradan kotu niyetli insanlarla bulusabilir, uygunsuz foto.sunu atar tehdit ederler ve daha akliniza ne gelirse.
Cocuk da cocuklugunu bilecek, kusura bakmayin. İpleri bir yetiskin eline almali. Ve durumun ciddiyetine gore davranmali. Gerekirse evdeki internet kapattirilmali.
ya daha cok kucuk. Cok uzuldum gercekten. İnternet bizim zamanimizda iyi ki de yokmus! Once de dedigim gibi evde ipleri eline almali buyukler. Cocuk da cocuklugunu bilmeli yani utanilacak bir sey yaptiysa da utanmasi lazim. Zaten bu tarz duygularimizi edebimizi hayamizi yitirdigimiz icin oluyor ya her sey... Ama 5 sene once ama 5 sene sonra...Ic camasirinin resmini cekip yollamis zaten
Bide konu sahibi sansurleyerek yazmis ama yalamali vs msjlar atmis
Konu sahibi, bu durumu annene acmalisin, beraber bi pedagogdan yardim alarak bu isin acilen onunu almalisiniz.
Oyle canimli cicimli konusma yapilir mi bilmiyorum ama bunun altindan gecmiste yasadigi sizin bile bilmediginiz bi istismar cikabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?