- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Ya yazmadan geçemedim; Allah aşkına kız neyin derdinde siz neyin. Fake olsa ne olmasa ne? Yani bu konuda niçin yalan söylesin bir insan? Yazıyor işte kardeşim için endişeleniyorum diyor. Böyle bir şey sizin başınıza gelse? Kız kardeşinizin? Çocuğunuzun? Emin ol son yapmak isteyeceğiniz şey size tavsiye vermeyen bir üyeyi burda olayın 'gerçekliğine' ikna etmek olur.
Keşke haklı olsanız da fake olsa.
P pozitifkiz59 ekonomik durumunuzu aile yapınızı bilemiyorum fakat özel hizmet almak konusunda ailevi çekinceleriniz varsa belediyelerin ücretsiz izinleri mevcut. Lütfen araştırın. En iyi bir profesyonel bilir. Çok üzüldüm.
Ben basima gelse zaten burda konu acmazdim acikcasi. Derhal pedagog yardimi alirdim ve kizim ile konusurdum. Birinin benim derdimi önemseyip, önemsememesi pek umrumda olmazdi acikcasi. Bu benim sahsi fikrim. Dogru yada yalnis, konu hakkindaki düsüncelerim bu. Konu sahibi istiyorsa konusuna devam eder, üyeler ister yorum yazarlar. Herkesin özgürlügü. Zaten bu konuda son mesajim. Kimse ile polemige girmek istemiyorum.