Ortaokul arkadaşımla yıllar sonra başlayan yakınlaşma ve sonrası...

Hala bi yaşam belirtisi yok mu ya noldu bu adama.
hayır.. arkadaşımın feysinden de baktık.hiçbir hareket yok.... ilişkisi yok yazıyor......baska bırı varmıs bu kdr ciddiymiş sevıyorlarmıs birbirlerini onu varsayalım neden feyste bildirmiyor.. o da tuhaf değil mi...

ailesini arayamam ne dicem ki oğlunuz bana dönmedi mi... mantıklı gelmedi bana...
canım adamı bı arasana ....ne duruyorsun bu saatten sonra ona dönme ama sadece ara...nedenını sor...ona bu saattten sonra zaten olmaz de...hem zarf at.hem geri çekil

evet hediyeler.. çerçeve.. çercevede iki cck yagmur altında ellınde kırmızı gül... bir defasında şarap aldı özel yaptırmış... bir defada masa hazırladı ama mezeciden tüm mezeleri almıs balığı özel seçmiş, kendi önümde ayıkladı daha gzl olur diye..... gül almıştı... ama günün sonunda verdi..

ewliyken de konuşuormuydun cnm

canım adamı bı arasana ....ne duruyorsun bu saatten sonra ona dönme ama sadece ara...nedenını sor...ona bu saattten sonra zaten olmaz de...hem zarf at.hem geri çekil

yapamam... açmazsa.. birdaha açmamasını da göze alamıyorum.. içimden sadece karaktersiz biri olduğunu söylemek geliyor ona...bir de tüm verdiği sözleri yalanlama....

Yanlis hatirlamiyorsam yasi kucuk degil, Facebook u aktif kullanan bi insan mi? Iliskisi yok yaziyormus mesela sizi ailesiyle tanistirdi ama sizin iliskinizi bile yazmamis ki oraya.
Bu iş normal değil aldatma,sevgili meselesi gibi bile gelmedi bana. Bi farklilik var bilmiyorum. Türk filmi olsa 2 aylik ömrü kaldığını öğrendi size daha fazla baglanmak istemiyor diyeceğim..

aramadım.. sakın arama diyorlar.... senın bır gururun var diyoırlar...
Ben mi cok gurursuzum yoksa bu devirde ilişkiler evrim mi gecirdi bilmiyorum herkes kafayi yemis gibi. Birisini merak edince gurursuzluk mu olurmuş ya. Babalar gibi hesap sormaya hakkiniz var bence. Benim sevgilim bana ulasamasa milyar kere arar bende bakıp ne kadar gurursuz demem mesela.
Ama sizin durumunuz biraz daha farklı gerçi sonucta "arayacagim" demis.. aramasi gerekliydi. 7 bilinmeyenli denklem gibi oldu olay bu nedir ya

o zaman şöyle diyim.. cesaretim yok aramaya..

güveninizi feci sarsmış. yani anlatma istemiyorum deseniz anlatmadan çekip gidecek. insan değer verdiği kişiye bunu yapar mı? ben benden haber bekleyen arkadaşım, dostum, eşim kim olursa olsun bunu yapamam.
bu adamdan bi cacık olmaz

Arayin ya bencede. Mesaj olmaz, cevap vermeyebilir. Arayin. Hatta mümkünse yuz yuze görüşün. O kadar yasanmislik soz konusu, sormaya hakkiniz var. Sen kimsin bana hesap soruyorsun diyemez mesela.

Ve bize de haber verin valla cok merak ettim

ara bacım araaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aramalisin buna yüzde yüz hakkın var bence. Yalnız benim de aklıma başka biri var diye geldi yazdıklarına göre.

BAŞKA BIRI VAR !!! ve senin de bu halti bilmeye anlamaya hakkın var. Gururu bi kenara bırak . içinin seni yiyip bitirmesini istemiyorsan, kendine bir iyilik yapmak istiyorsan, hayata yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorsan bunu yap!!! Ara ve hesap sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…