Ortaokul arkadaşımla yıllar sonra başlayan yakınlaşma ve sonrası...

Yakınlarda görüştük diyorsun, 14 Şubata denk geldi diyorsun herhalde bu zaman geçtiğimiz 14 Şubat tarihi yani öyle aylardır beraber değilsiniz. Henüz tam ilişki rayına oturmadan bu kadar yeniyken hem de farklı şehilrlerdeyken ailesiyle nasıl tanıştınız hemen, hemen dans etmeler filan hadi onu geçtim nerede yemek yaptı sana, nerede birlikte oldunuz siz. O şehirde bir evi yok ki bu insan başka şehirde ailesi vardır belki orada. En baştan çok hızlı girmişsiniz olaya. Güvenimi kazansın daha erken gözlemleyeyim bir bakayım dememişsiniz. 10 gün oldu diyorsunuz Allah aşkına daha ne belli değil mi adam alacağını almış bırakmış. İnsan hiç mi vakit bulamaz aramaya. Siz neden aramıyorsunuz ne oldu diye. Geçmiş olsun diyecek birşey yok.

Alacağını almış adam diyen kadınlara da ayrı sinir oldum. Alacağını almış ne demektir ya? Biz mal mıyız alınıp verilecek anlayamadım yani bir kadından bu tür şeyleri duymak çok itici.
Neyse cidden çok hızlı gelişmiş olaylar ailesiyle falan tanıştırması ne bileyim.. Bana da adamın başka bir ilişkisi varmış gibi geldi.

Ben olsam kafayi yerdim. GERCEKTEN kafayi yerdim. Geceleri noldu acaba demekten uyuyamazdim. Yani inanin uzuntuden de degil meraktan. Bu derece noldu merakindan nefes alamazdim herhalde, Nasil dayanabiliyorsunuz ya? Bence arayip sorun bu sizin hakkiniz

bu aramayı sormayı bir anda kesen erkekleri bende anlamıyorum....bahane üstüne bahane...bence telini sil hatta engelle..önüne bak..bu ne yaaa...

Bence yaptığın hiçbirşeyden pişman olma, çünkü onlar o anki duygularınmış. Senin için kendinden yana rahatsa, demekki seni hak etmemiş canım.

Sizin kızacağınız bir haltlar karıştırdığı kesin,ucunda da başka bir kadın var gibi.

ben de öyle düşünüyorum ama... nasıl desem hiç mi deger vermedi.. bu nasıl cesaret...adam gb deseydi ya böyle böyle....

Beni yanlıs anlamayın ama kesinlikle istediğini aldığı için aramadığını düşünüyorum..
yoksa neden aramasın ki..

Bir aklım da öyle düşünüyor... ama niyetımı acıkca biliyordu..bir insan bu kadar sahte ,profesyonel olamaz asla...hazmedemiyorum ((

evli değil kesinlikle, ortak arkadaşlarımız var
Canim bilemezsin emin olamazsin cok yakin arkadasimin basina geldi ortak arkadaslari vardi onlar bile bilmiyordu onu gectim cocuk kizi ailesiyle tanistirmisti ve bu durum yillarca devam etti en sonunda cocugun esi arkadasimi arayip soyledi dusun!dunya artik boyle bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…