Merhaba yorum yapan güzel arkadaşlarım... uzun zamandır yazamadım. bu konu üzerinden de bayağı geçti... o adam ı aramadım, gururum ağır bastı... yıl 2015 sonları aralık gibiydi yanlış hatırlamıyorsam; upuzun bir watsap mesajı... ve tabiki başka biri varmış hayatında.. merak edeneler için yazıyorum: benle ilişkisi başladığında (güya) unutamadığı eski sevgilisini sevgililer gününden önceki gün caddenin karşısında görüyor, bunlar birbirlerine gülümsüyorlar... çat svgililer günü akşamında benle beraberken (konuyu takip edenler bilirler yemek masasını özel olarak bana hazırladığı akşam) teline mesaj geliyor bu kızdan.. hiç mesaj atmıyor. ertesi günü ve gün aşırı bu kız mesaj atıp deflarca özür diliyor... bu kadın dediğim sizin de tahmin etttiğiniz üzere eskişehirde okuyor... bu da o günlerde yanına gidiyor bana haber vermediği on günlük sürecte. ve bu kızla tekrar denesek mi diye sancılı günler geçiriyor(muş). neyse kız bunu 3 ay oyalıyor namı diger ve bizimkisini boynuzluyor..... ve tabi ben de yokum ortada... aklı başına ancak 8 ay kadar sonra geliyor... bunları nerden mi biliyorum... o aradığında yüzyüze görüşelim dedim ve herşeyi bana itiraf etti. elimden ne geliyorsa beni affetmen için yapıcam dedi.... ben de bana bu kadar acı çektiren ve hatta soru içerisinde bırakan şahsı süründürdüm... deveye hendek atlattırsam yeriidir o zaman.neler yapmadı ki kalbmi kazanmak için... 3 ay iyice süründürdükten sonra da sana güvenemiyorum napsan boş yaamıyorum olmuyor dedim ve bitirdim.... içim huzurla doldu.... erkekler zorsanız biz de zorlarız.. o kadar