Ortaokul arkadaşımla yıllar sonra başlayan yakınlaşma ve sonrası...

Neden aramiyorsunuz anlamış degilim. Ben olsam ararım sonuçta bir yasanmislik var bunu gurursuzluk olarak görmüyorum. Hatta acmazsa defalarca ararım çünkü buna hakkim var.

Herhalde tutuklandı hapishanede

Kesinlikle...

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiki ariycaksin.
Kendini dusunuyorsan ararsin.
Insan ne kdr yasaya bilirki ya acabalarla.
Arayip sebep nedir diye ogreniceksin.
En kotu ne olabilirki?
Baskasimi var? tm eyvallah diyip varsa ask acisi cekiceksin ve sona hayatina devam ediceksin.

arkadaşlar mesaj atmayacağım.. karar verdim.. aramayacağım da...

Neden biz kadınlar hep koşuyoruz peşlerinden.. yanılıyor muyum? geçen avmde en yakın arkadaşını gördüm konusturmak istemedim. merhaba diyip geçecektim. bu arada bzm aramızda birşey olduğunu bilmiyordu. ısrarla sohbet ettik ayaküstü.. ona da şaşırıyorum. nasıl söyleyemedi..

en yakın arkadasına sizinle sevgili olduğunu söylememis mi?

bence de aramakalsın. niyetinin iyi olduğunu hiç sanmıyorum. kendi aklınca kullandı seni.
sen öyle hissetmediğin için sorun yok. ama lütfen şu erkeklere bu duyguyu yaşatmayın.
zaten ahını aldığı için mutlaka o seni arayacaktır birgün. o gün geldiğinde umarım aynı hatayı yapmazsın..

Aramadığına göre niyeti bozukmuş , seven böyle yapmazdı

Nedense size geri dönmeyecek gibi geldi bana.

Ara demissiniz de niye demissiniz anlamadim kızlar...adam kizcagizi ne oldugunu anlatacak kadar bile onemsememis ki...aramasi gurursuzluk olur...bosver onu yola devam konu sahibi...

Nedir seni terk etmesine sebep acaba, daha da onemlisi bu sebebi niye aciklamadi bu kadar zamandir??
Tas olsa catlar bu merakla...

Merhaba yorum yapan güzel arkadaşlarım... uzun zamandır yazamadım. bu konu üzerinden de bayağı geçti... o adam ı aramadım, gururum ağır bastı... yıl 2015 sonları aralık gibiydi yanlış hatırlamıyorsam; upuzun bir watsap mesajı... ve tabiki başka biri varmış hayatında.. merak edeneler için yazıyorum: benle ilişkisi başladığında (güya) unutamadığı eski sevgilisini sevgililer gününden önceki gün caddenin karşısında görüyor, bunlar birbirlerine gülümsüyorlar... çat svgililer günü akşamında benle beraberken (konuyu takip edenler bilirler yemek masasını özel olarak bana hazırladığı akşam) teline mesaj geliyor bu kızdan.. hiç mesaj atmıyor. ertesi günü ve gün aşırı bu kız mesaj atıp deflarca özür diliyor... bu kadın dediğim sizin de tahmin etttiğiniz üzere eskişehirde okuyor... bu da o günlerde yanına gidiyor bana haber vermediği on günlük sürecte. ve bu kızla tekrar denesek mi diye sancılı günler geçiriyor(muş). neyse kız bunu 3 ay oyalıyor namı diger ve bizimkisini boynuzluyor..... ve tabi ben de yokum ortada... aklı başına ancak 8 ay kadar sonra geliyor... bunları nerden mi biliyorum... o aradığında yüzyüze görüşelim dedim ve herşeyi bana itiraf etti. elimden ne geliyorsa beni affetmen için yapıcam dedi.... ben de bana bu kadar acı çektiren ve hatta soru içerisinde bırakan şahsı süründürdüm... deveye hendek atlattırsam yeriidir o zaman.neler yapmadı ki kalbmi kazanmak için... 3 ay iyice süründürdükten sonra da sana güvenemiyorum napsan boş yaamıyorum olmuyor dedim ve bitirdim.... içim huzurla doldu.... erkekler zorsanız biz de zorlarız.. o kadar

zaten formasyon alan biri daha ogrenxi yani isi gücü yok sanirim
bır de yanlış anlama farkli bi amac icin de yaklmis olabilir
temkinli olmakta fayda var

Sen harikasın Konunun sonuna kadar İnşallah geri dönmüştür de şu pisliğe dersini vermiştir dedim. Bir o kadar da benim içim huzurla doldu, hak edene hakkını veren güçlü kadınlarımıza bayılıyorum. Muallakta bırakan insanlardan hep nefret etmişimdir, piyasa böyle erkeklerle doldu şu an.

öncelikle o kadar uzun zaman sonra burayı unutmayıp yazdığınız için teşekkürler.
konu tarihinr baktım dedim ki ohooo yine eski konu

ve tebrik ederm. yapabilecek en güzel şeyi yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…