Ugrasamam der buyuk ihtimal ile.bu evliligin her yukunu ben kaldirdim.bunuda benden bekliyor o nedenle.beni zorlayacak seyler yapiyor ornegin disari ciktigi kiyafetle evde yatiyor.tuvaleti ayri orayi temizlemiyor.sapsari olmus artik.ve biz orada yikanmak zorundayiz.girmeden once camasir suyuyla yerleri yikiyorum.Hamilelik sıkıntılı olsaydı o zaman nasıl duracakmis dediğiniz gibi 6 aydır nasıl kendilerinde kusur gormeyip karşıya atarlar zaten hep suçu.Anlasma metnini o hazırlasın o halde bakalım ne yapacak
O kadar kisa surerse iki celseye raziyim.Sana yük olmaya alışmış sen bosanama diye söylüyor bütün bunları
Onun yıldırmalarına kanma anlaşmalı dilekçeni veer hakimin karşısına çıkınca beni tehdit etti kızlarına onun iç in mecbur kaldım kabul ettim arabayı istiyorum nafaka da istiyorum dersin
Benim bir arkadaşım senin gibi yapmış sonradan haberim oldu napıyosun sen hakime söyle seni tehdit ettiğini dedim söyledi ve ikinci celsede evi arabayı alıp boşandı
Tesekkur ederim.babamdan kalan dortte 1 oraninda hisse nedeniyle atanamiyor avukat.brn utaniyorum hak istemeye ama teklif ettim ve 10 yildir calismiyorum.yedigine ictigine say demeye getirdi o zaman daha da utandim.Baro böyle durumlarda ücretsiz avukat atamıyor mu?
Arabaya tedbir koydururum ben olsam,cocukların hakkı o.
Zaten baba ilgilenmiyormus.
Bari haklarını siz koruyun.
Velayeti alıp napacakmıs?Kim bakacak o cocuklara?
Cocuklar zaten mahkemeye cıkıp taraf sececek yasta değillerki,her türlü anneye verilir velayet.
Sizi sindirmesine izin vermeyin.
Bir şeyler yolunda gitmiyor ki konuşarak tepki gostermissin, sorumsuz davranıyor.Sizden ne parası istiyor kiUgrasamam der buyuk ihtimal ile.bu evliligin her yukunu ben kaldirdim.bunuda benden bekliyor o nedenle.beni zorlayacak seyler yapiyor ornegin disari ciktigi kiyafetle evde yatiyor.tuvaleti ayri orayi temizlemiyor.sapsari olmus artik.ve biz orada yikanmak zorundayiz.girmeden once camasir suyuyla yerleri yikiyorum.
Aylarca benimle konusmayip sonra gelio para istemesi zaten cok sacma .birde sart koyuyor utanmadan.hatta ben belki toparlayabiliriz benim memleketime gidelim.orada is var bile dedim.buyuk sehir istemiyorum dedi kesti atti.
Ama gecen sene 3 ay bu sene hic calismadi.birisi bu evin giderini karsiliyor degilmi ve umrunda degil hala oyun oynuyor internetten.
Evde tup yok kac gun yemek pismedi iki kucuk cocuk var.ben buyuk sehir sevmiyorum diyor.
Hastalandim karsi komsum farkedip gelip bakti bana.
Bilmiyorum ben bunlwri hakedecek kadar kotu degilim.
Evet fazla konusuyor olabilirim ama kotulugu icin konusmadim hic hep guzellikle anlatmaya calistim.
Cok agir bir kayip yasadim ben boyle yapmamaliydi diye dusunuyorum
Siz adamın "saticam sana da bi kuruş vermiycem" dediği arabayı tamir ettirmesi için adama para mı verdiniz gerçekten??Arabayi satacakmis bana 1 kurus vermeyecekmis ama.bozulmus satamamis benden para istedi aptal ben verdim parayi.sonra yine konusmadi benimle
Arabayi satacakmis bozulmus onu tamir ettirmek icin istediBir şeyler yolunda gitmiyor ki konuşarak tepki gostermissin, sorumsuz davranıyor.Sizden ne parası istiyor ki
Bugun gittim gorustum evet ama avukat bu adamdan bir an once kurtul dedi.para istemem suan dediO arabada kizlarinizin da hakkı var adamın zaten birseyi yok çalışmaz etmez bir tip. Arabanin yarısını alın sonra pişman olursunuz. Avukat param yok diyorsunuz arabayı bırakıyorsunuz mantıklı mi. ortak velayet hiç duymadim. Verin mahkemeye arabaya şerh konuluyor galiba bilmiyorum. Avukatla görüşün.hata yapmayın anlaşmalı boşanma olacak diye. Avukat Belki ödeme konusunda yardımcı olur. Tazminat, nafaka istersiniz. Dava bitince ödeme yaparsınız.
Pişman ölmeyin.
Boşanan erkeğe birşey olmuyor. Kornasını çalar gezer. Geçim derdiyle siz ugrasacaksiniz.
Verdim evet.istedigin kadar kizabilirsin aptalim cunkuSiz adamın "saticam sana da bi kuruş vermiycem" dediği arabayı tamir ettirmesi için adama para mı verdiniz gerçekten??
Evi ben gecindiriyorum yalniz suan o nedenle o bana yapisik.yinede evet umarim.kendini benden kurtarir da herkes rahatlarSiz neden hâlâ aynı evde yaşıyorsunuz ? Boşanmak isteyen böyle bir muameleden sonra evi çoktan ayırmıştı.
Adamın gözünde zerre değeriniz yok ama siz yapışık gibi hâlâ adamın yanındasınız.
Umarım adam poposunu kaldırıp boşanır da kendini sizden kurtarır.
Cebine harçlığını da koysaydın adamın.Merak eden arkadaşlar varsa bugün avukat anlaşmalı boşanma dilekçesi ve protokol u hazırladı hemen açtık davayı. Dava harcını bile ben ödedim.
Hiçbirşey talep etmedim ortak velayet diye tutturdu sadece onu yazdık.hepinize teşekkür ederim
İmzaladı mi ?Merak eden arkadaşlar varsa bugün avukat anlaşmalı boşanma dilekçesi ve protokol u hazırladı hemen açtık davayı. Dava harcını bile ben ödedim.
Hiçbirşey talep etmedim ortak velayet diye tutturdu sadece onu yazdık.hepinize teşekkür ederim
Imzaladi ama evden gitmedi .arabayı satamıyorum paramda yok dedi.hersey için teşekkür ederim sizeİmzaladı mi ?
Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim.avukat bey yazdı ama hakim.ne diyecek bilmiyorumHayırlı olsun. Ortak velayet diye birşey var mı ? Bilgim yok o yüzden soruyorum.
Bi yere gitmedi ki gitseydi onuda yapardım.evde şuanCebine harçlığını da koysaydın adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?