• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak velayet ve anlasmali bosanma

Imzaladi ama evden gitmedi .arabayı satamıyorum paramda yok dedi.hersey için teşekkür ederim size
Rica ederim bişey yapmadım ortak velayet konusunda avukat ne dedi ?
Ev kira değil dimi

Rica ederim bişey yapmadım ortak velayet konusunda avukat ne dedi ?
Ev kira değil dimi
Ortal velayet diye tutturup kadını zor durumda bırakmaya çalışıyorsunuz.alin bakın desek bakmazsınız çocuğunuza dedi.
Sadece okul kayıt veya yurt dışı cikislarinda ise yarar başka bisey olmaz dedi.
Yazalım ama sizi amacınıza ulaştırmaya yetmez dedi.
Ev kira evet ama gitmedi evden

Ortal velayet diye tutturup kadını zor durumda bırakmaya çalışıyorsunuz.alin bakın desek bakmazsınız çocuğunuza dedi.
Sadece okul kayıt veya yurt dışı cikislarinda ise yarar başka bisey olmaz dedi.
Yazalım ama sizi amacınıza ulaştırmaya yetmez dedi.
Ev kira evet ama gitmedi evden
Okul kaydı yetiyor zaten onlara.Ozel okula yazdırıp nafaka artırma talebinde bulunulsun istemezler.Sekil A eş kişisi

Cok tesekkur ederim.o kadar duyguyu ayni anda yasiyorum ki anlatamam.hem korku hem sevinc hem heyecan surec tende korkuyorum aslinda belkide herseyi o nedenle kabul ettimbilmiyorumki

Güzellikler sizinle olsun 🙏

İzninizle son bir önerim olacak size, eşinizin size çok yoğun baskı yaptığını belirtmiştiniz, aslında bunu epey azaltabilirsiniz.

Şöyle ki bir davada kanıt sunmak için o kanıtın alınma şekli çok önemlidir, özel hayatın gizliliğine uymalıdır. Mesela eşinizle aranızdaki yazışmalar delildir ama gizli çektiğiniz kamera görüntüsü kabul edilmeyebilir.

Ayrıca telefon konuşmaları da iyi bir delil değildir. Operatörler bu tip davalarda konuşma içeriğini vermez, sadece kim kimi ne zaman ne kadar aramış onu verir.

SMS, Email, Whatsapp gibi yazışmalar ise mükemmel delildir.

Diyelim ki eşiniz/çılgın akrabası size telefon açtı, belli ki baskı yapacak. Verilecek cevap: Şimdi konuşmak istemiyorum, dinlenince yazarım. Hemen mesaja geçin, siz sakin sakin yazın, o da bırakın saf gibi bol bol küfretsin. Hoşgeldin binlerce liralık tazminat imkanı 😅 Avukatınıza verin epey sevinecektir. Tazminat korkusundan kolay kolay üstünüze gidemez.

Avukatı mı aradı, sizinle telefonda görüşmeyeceğim yazın diyin. Yazamazsa şaşırmayın. 😉

Bütün dava sürecinde eşinizin sesini duymak için tek bir nedeniniz yok, keyifle çayınızı için ☕

Tabi bu yazma işi çocuklarda da özellikle önemli. Mesela çocukları kendisi görmediği halde göstermiyorsun diye laf söylüyor. Hemen çocukları şu saatte ziyarete hazırladım diye yazarsınız, bırakın kendisi cevap vermesin.

Takılar için düğün videoları da kanıttır.

Söz uçar yazı ✍️ kalır atasözümüz hukukta çok önemli. Hem sesini duymayınca siz de rahatlarsınız, keyfinize göre cevap verirsiniz.

Güzellikler sizinle olsun 🙏

İzninizle son bir önerim olacak size, eşinizin size çok yoğun baskı yaptığını belirtmiştiniz, aslında bunu epey azaltabilirsiniz.

Şöyle ki bir davada kanıt sunmak için o kanıtın alınma şekli çok önemlidir, özel hayatın gizliliğine uymalıdır. Mesela eşinizle aranızdaki yazışmalar delildir ama gizli çektiğiniz kamera görüntüsü kabul edilmeyebilir.

Ayrıca telefon konuşmaları da iyi bir delil değildir. Operatörler bu tip davalarda konuşma içeriğini vermez, sadece kim kimi ne zaman ne kadar aramış onu verir.

SMS, Email, Whatsapp gibi yazışmalar ise mükemmel delildir.

Diyelim ki eşiniz/çılgın akrabası size telefon açtı, belli ki baskı yapacak. Verilecek cevap: Şimdi konuşmak istemiyorum, dinlenince yazarım. Hemen mesaja geçin, siz sakin sakin yazın, o da bırakın saf gibi bol bol küfretsin. Hoşgeldin binlerce liralık tazminat imkanı 😅 Avukatınıza verin epey sevinecektir. Tazminat korkusundan kolay kolay üstünüze gidemez.

Avukatı mı aradı, sizinle telefonda görüşmeyeceğim yazın diyin. Yazamazsa şaşırmayın. 😉

Bütün dava sürecinde eşinizin sesini duymak için tek bir nedeniniz yok, keyifle çayınızı için ☕
Size herşey için çok teşekkür ederim.siz tetiklemistinizz hatırlıyorum.isik tuttunuz bana.
Aslında küfür hakaret hiç yok bizde
Baskı var sözlü şiddet var.
Yalniz telefonla görüşme konusu biraz problemli çünkü adam hala gitmedi evden
Davayı açtık param yok evden gidemem dedi geçti oturdu

Tabi bu yazma işi çocuklarda da özellikle önemli. Mesela çocukları kendisi görmediği halde göstermiyorsun diye laf söylüyor. Hemen çocukları şu saatte ziyarete hazırladım diye yazarsınız, bırakın kendisi cevap vermesin.

Takılar için düğün videoları da kanıttır.

Söz uçar yazı ✍️ kalır atasözümüz hukukta çok önemli. Hem sesini duymayınca siz de rahatlarsınız, keyfinize göre cevap verirsiniz.
Hiçbirşey talep etmedim ki kendi adına.
Tek isteğim kurtulmak

Size herşey için çok teşekkür ederim.siz tetiklemistinizz hatırlıyorum.isik tuttunuz bana.
Aslında küfür hakaret hiç yok bizde
Baskı var sözlü şiddet var.
Yalniz telefonla görüşme konusu biraz problemli çünkü adam hala gitmedi evden
Davayı açtık param yok evden gidemem dedi geçti oturdu

Anlaşmalı dilekçeyi vermişsiniz hayırlı olsun.
Oturup bu imkanı da reddederse çekişmeliye her zaman dönme imkanınız var.

Evin kirasını kim ödüyor, param yok diye sızlandığına göre sizin geliriniz daha fazla diye tahmin ediyorum.

Boşanma davasında hakim kira sözleşmesinin evde kalacak eş üstüne devredilmesine karar verebilir. Kirayı zaten siz ödüyorsanız sözleşmeyi üstünüze aldırın. O zaman eşiniz sözleşmede taraf olmadığı için direkt evden gitmek durumunda kalır.

Ev sahibi ile de görüşün, ben bu evi seviyorum, taşınmak istemiyorum diyin, zaten ev sahibi parasına bakar. Öyle param yok, boşansak bile ben salonda yine köşede oturayım diye birşey yok.

Anlaşmalı dilekçeyi vermişsiniz hayırlı olsun.
Oturup bu imkanı da reddederse çekişmeliye her zaman dönme imkanınız var.

Evin kirasını kim ödüyor, param yok diye sızlandığına göre sizin geliriniz daha fazla diye tahmin ediyorum.

Boşanma davasında hakim kira sözleşmesinin evde kalacak eş üstüne devredilmesine karar verebilir. Kirayı zaten siz ödüyorsanız sözleşmeyi üstünüze aldırın. O zaman eşiniz sözleşmede taraf olmadığı için direkt evden gitmek durumunda kalır.

Ev sahibi ile de görüşün, ben bu evi seviyorum, taşınmak istemiyorum diyin, zaten ev sahibi parasına bakar. Öyle param yok, boşansak bile ben salonda yine köşede oturayım diye birşey yok.
Verdik bugün evet.tesekkur ederim.
Ben ödemedim çalışmıyorum fakat biriktirmiş olacağını düşünüyorum.
Borçsuz olarak bana devret git diyeceğim.fakat param yok gidemem diyor

Anlaşmalı boşanma zaten kısa sürüyor.Bosanma işini sağlama alıncaya kadar tahammül edemez misiniz vazgeçmesin yeter ki diye..

Anlaşmalı boşanma zaten kısa sürüyor.Bosanma işini sağlama alıncaya kadar tahammül edemez misiniz vazgeçmesin yeter ki diye..
Daha gün vermediler ama sabır etmeye calısıcam.2 haftada boşanmadan sonra itiraz süresi varmış.ne kadar sürer toplam.bilmiyorum ama bugün ev sahibini ara haber ver bana evi borçsuz devret diyecegim

Salı günü 10 30 da davanız var diye aradılar.
Arabayı da sattı parası var artık.
Ama ben çok etkilendim çok üzgünüm neden böyle hissediyorum.bilmiyorum.
Bana para verdi evin ihtiyacı varsa al dedi.
3 gün sonra bosaniyoruz

3 gün sonra bosaniyoruz
Parası bitince gelir yine, üzülme.

3 gün sonra bosaniyoruz
Bence şahsa değil medeni halinizin değişiyor olmasına üzülüyorsunuz daha çok,yeni bir dönem başlıyor çünkü.Ben de her ne kadar davacı taraf isem de boşanma anını düşündükçe kötü oluyordum.Simdi bitti o his ama, karşı tarafın boşanma sürecindeki bazı davranışları sayesinde.

İnanın ki çekişmeli süreçtense böylesi daha iyi.Çok çok normal ve geçici bir duygu bu yeni düzene alışınca gözünüzdeki perde inecektir.Sureci çabuk atlatmaniz dileğiyle..

Bence şahsa değil medeni halinizin değişiyor olmasına üzülüyorsunuz daha çok,yeni bir dönem başlıyor çünkü.Ben de her ne kadar davacı taraf isem de boşanma anını düşündükçe kötü oluyordum.Simdi bitti o his ama, karşı tarafın boşanma sürecindeki bazı davranışları sayesinde.

İnanın ki çekişmeli süreçtense böylesi daha iyi.Çok çok normal ve geçici bir duygu bu yeni düzene alışınca gözünüzdeki perde inecektir.Sureci çabuk atlatmaniz dileğiyle..
Belki de korkuyorum iki kucuk çocuğun tüm sorumluluğunu almaya bilemiyorum.
Açıkçası kötü davransa yada parasını saklasa daha iyi hissederdim.ama sürekli alışveriş yapıyor eve.bana da kredi kartını ve nakit para veriyor.ne lazımsa al diyor.
Bu da kendimi kötü hissettiriyor .
Acaba o kadar kötü degilmiydi diye düşünüyorum. Boşanmaya geleceğini söyledi yine birlikte gideriz dedi.
Kabalasmak yerine çok kibar davraniyor.
Kavga yada kötü sözler yok.
Ben evde yokken perdeleri asamazsin diye merdiven almış.halilari yıkamaya verdi.
Umarım.gecer yoksa bu vicdan azabı beni bitirecek.

Kotu günler silindi sanki.cok iyi davranıyor.harcama yapıyor.evi temizlerken yardım etti.itip çekme işlerini yapma belin ağrıyor dedi.duygularim.karma karisik
Çıktığı kapıyı çarpmıyor işte. Adı gibi biliyor hazıra dağ dayanmaz. Parasız kaldığı gün geleceği tek kapı sensin. Az geride '' Daha gitmedi, giderse harçlığını da koyarım cebine. '' dedin ya bana. Orda bi ışık yandı bende. Sen bunları biliyorsun zaten. Üç kuruşla kaç gün yanında tutabileceksin, ben onu merak ediyorum asıl.

Çıktığı kapıyı çarpmıyor işte. Adı gibi biliyor hazıra dağ dayanmaz. Parasız kaldığı gün geleceği tek kapı sensin. Az geride '' Daha gitmedi, giderse harçlığını da koyarım cebine. '' dedin ya bana. Orda bi ışık yandı bende. Sen bunları biliyorsun zaten. Üç kuruşla kaç gün yanında tutabileceksin, ben onu merak ediyorum asıl.
Yanımda tutma gibi bi çabam yokki.olsa dava açmazdım.ama 10 yıllık evliliğim vefa borcum var tabiki harcliginida veririm dedim.
Onun kötü olması ac kalması beni mutlu etmez asla.onun sayesinde dünya tatlısı iki kızım var.ben düşman olmak yada intikam almak gibi kötü duyguları barindirmiyorum icimde

Kotu günler silindi sanki.cok iyi davranıyor.harcama yapıyor.evi temizlerken yardım etti.itip çekme işlerini yapma belin ağrıyor dedi.duygularim.karma karisik
Bak şimdi ! Daha önce neredeydi o "düşünceli adam " Ben olsam yardımını iyi niyet gösterilerini reddederdim şu saatten sonra Bak gör ne kaybediyorsun havasına giriyor

Back