Bu sahte ve zamansız davranışları sizi sınır etmiyor mu ? Neyin vicdan rahatlatmasi acaba bu ? Böyle yapmak yerine güzellikle çok pişmanım üzülüyorum demiyor mu ? Bunlar oyun ya ne kaybediyorsun bak gör mesajı veriyor sadece yoksa yine aynı kişi..bu noktaya getirmisse bir kadını bir anneyi iyi eş filan değil olamaz daBelki de korkuyorum iki kucuk çocuğun tüm sorumluluğunu almaya bilemiyorum.
Açıkçası kötü davransa yada parasını saklasa daha iyi hissederdim.ama sürekli alışveriş yapıyor eve.bana da kredi kartını ve nakit para veriyor.ne lazımsa al diyor.
Bu da kendimi kötü hissettiriyor .
Acaba o kadar kötü degilmiydi diye düşünüyorum. Boşanmaya geleceğini söyledi yine birlikte gideriz dedi.
Kabalasmak yerine çok kibar davraniyor.
Kavga yada kötü sözler yok.
Ben evde yokken perdeleri asamazsin diye merdiven almış.halilari yıkamaya verdi.
Umarım.gecer yoksa bu vicdan azabı beni bitirecek.
Dünya tatlısı iki kızına lazım olan son lokmayı da bu adamın ağzına soktuğunu görünce, kusura bakma hiç samimi gelmiyor bu sözlerin.Yanımda tutma gibi bi çabam yokki.olsa dava açmazdım.ama 10 yıllık evliliğim vefa borcum var tabiki harcliginida veririm dedim.
Onun kötü olması ac kalması beni mutlu etmez asla.onun sayesinde dünya tatlısı iki kızım var.ben düşman olmak yada intikam almak gibi kötü duyguları barindirmiyorum icimde
Duygu karmaşası yasamanız normal ağır süreçler atlatmıssınız okumuştum konularınızıSalı günü 10 30 da davanız var diye aradılar.
Arabayı da sattı parası var artık.
Ama ben çok etkilendim çok üzgünüm neden böyle hissediyorum.bilmiyorum.
Bana para verdi evin ihtiyacı varsa al dedi.
3 gün sonra bosaniyoruz
Ediyor aslında ama belkide oda üzülüyor diye düşünüyorum bazen.asla pişmanım.demiyor asla.Bu sahte ve zamansız davranışları sizi sınır etmiyor mu ? Neyin vicdan rahatlatmasi acaba bu ? Böyle yapmak yerine güzellikle çok pişmanım üzülüyorum demiyor mu ? Bunlar oyun ya ne kaybediyorsun bak gör mesajı veriyor sadece yoksa yine aynı kişi..bu noktaya getirmisse bir kadını bir anneyi iyi eş filan değil olamaz da
Teşekkür ederim.yanimda olduğunuz için.tek başıma zorlaniyorum aslindaBu sahte ve zamansız davranışları sizi sınır etmiyor mu ? Neyin vicdan rahatlatmasi acaba bu ? Böyle yapmak yerine güzellikle çok pişmanım üzülüyorum demiyor mu ? Bunlar oyun ya ne kaybediyorsun bak gör mesajı veriyor sadece yoksa yine aynı kişi..bu noktaya getirmisse bir kadını bir anneyi iyi eş filan değil olamaz da
Sürekli.manipule ediyorsunuz farkındamısınız.Dünya tatlısı iki kızına lazım olan son lokmayı da bu adamın ağzına soktuğunu görünce, kusura bakma hiç samimi gelmiyor bu sözlerin.
Evet geçmişi düşündüğümde daha iyiyim.baskilari kızlara sesini yükseltmeleri...iş beğenmemesi...Ben pazarda çorap satarken spora yazılması...günde 4 kadınla birlikte olan arkadaşını örnek.gostermesi...haklisiniz.sadece canımı nasıl açitacagini iyi biliyor...Duygu karmaşası yasamanız normal ağır süreçler atlatmıssınız okumuştum konularınızı
Suan iyi davranmasını nedeni tam da sizde bu vicdanı uyandırmak evlilik sürecinde nerdeydi bu iyi adam ?
Geçecek emin olun bundan sonra kızlarınıza baba olmayı başarabilsin yeterli
Kanmayın iyi niyetli aile babası tavırlarına
Ben mi manipüle ediyorum? Güleyim bari. Sen inanmak istiyorsun kocanın senden ayrılacağı için kendini kahrettiğine, kusura bakma adam üzülmüyor, gün sayıyor yaldır yaldır paraları ezeceği günün hayali ile yaşıyor. Giderken de kapıyı çarpmıyor ki aç kaldığında, alıcı bulamadığında çalacak kapısı olsun. Beslemeye devam, yaranırsın belki bir gün, belli mi olur?Sürekli.manipule ediyorsunuz farkındamısınız.
Şuan arabayı sattı parası var benden bi beklentisi yok.
Ediyor aslında ama belkide oda üzülüyor diye düşünüyorum bazen.asla pişmanım.demiyor asla.
Avukata girmeden öncede teklif ettim söylemek istediğin bisey varmı diye çok geç artık dedi.
Arkadaşım paranın bir miktarını en azından çocukların eğitimi için bankaya yatırmasını söylememi istedi.
Ama arabadan bana hak vermeyeceğini söylemişti bende kabul etmiştim şimdi sanane benim.paramdan derse diye konuşamadım.
Hakkınızda hayırlısı olsunTeşekkür ederim.yanimda olduğunuz için.tek başıma zorlaniyorum aslinda
Kaç senedir kocanizin sizi kandirmalarina bile isteye göz yummuş, kullandirmissiniz kendinizi. Bu kadın gerçeği yüzünüze vurunca manipüle etmiş mi oldu? Senelerdir burnunuzun ucundaki manipülatorü görmemişsiniz, bunu nasıl gördünüz hayret.Sürekli.manipule ediyorsunuz farkındamısınız.
Şuan arabayı sattı parası var benden bi beklentisi yok.
Gözüm.acilmis demekki.Kaç senedir kocanizin sizi kandirmalarina bile isteye göz yummuş, kullandirmissiniz kendinizi. Bu kadın gerçeği yüzünüze vurunca manipüle etmiş mi oldu? Senelerdir burnunuzun ucundaki manipülatorü görmemişsiniz, bunu nasıl gördünüz hayret.
Yaranma gibi bir çabam.yok .mutlu olsun isterim.Ben mi manipüle ediyorum? Güleyim bari. Sen inanmak istiyorsun kocanın senden ayrılacağı için kendini kahrettiğine, kusura bakma adam üzülmüyor, gün sayıyor yaldır yaldır paraları ezeceği günün hayali ile yaşıyor. Giderken de kapıyı çarpmıyor ki aç kaldığında, alıcı bulamadığında çalacak kapısı olsun. Beslemeye devam, yaranırsın belki bir gün, belli mi olur?
Teşekkür ederim yoluna girecektir eminim.sadece biraz zaman gerekiyorHakkınızda hayırlısı olsun
Ama yakasını da bırakmadın gitti be. Herkes tercihlerinin sonucunu yaşar, bir adamın evdeki bulguru olmak da senin tercihin. Hayatta başarılar dilerim, zira başka türlü kalmaz o yanında.Yaranma gibi bir çabam.yok .mutlu olsun isterim.
Destek çok önemli iyi bilirim ben de yeni boşandımEvet geçmişi düşündüğümde daha iyiyim.baskilari kızlara sesini yükseltmeleri...iş beğenmemesi...Ben pazarda çorap satarken spora yazılması...günde 4 kadınla birlikte olan arkadaşını örnek.gostermesi...haklisiniz.sadece canımı nasıl açitacagini iyi biliyor...
Iyiki varsınız bu süreçte destek çok önemliymiş..
Ben de öyle hissettim. Boşanmak hele böyle düzgün, paylaşmayı seven, önceliği siz olan bir adamı kolay mı öyle. Siz bakmayın bunlara sizin evliliğinizi kıskanıyorlar ondan böyle şeyler yazıyorlar.Gözüm.acilmis demekki.
Umarım kısa sürer tüm.enerjimi kendim ve kızlarım için kullanabilirim.Destek çok önemli iyi bilirim ben de yeni boşandım
Siz de iyi ki varsınız üzmeyin kendinizi geçecek inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?