Ortak velayet ve anlasmali bosanma

Bu sahte ve zamansız davranışları sizi sınır etmiyor mu ? Neyin vicdan rahatlatmasi acaba bu ? Böyle yapmak yerine güzellikle çok pişmanım üzülüyorum demiyor mu ? Bunlar oyun ya ne kaybediyorsun bak gör mesajı veriyor sadece yoksa yine aynı kişi..bu noktaya getirmisse bir kadını bir anneyi iyi eş filan değil olamaz da

Dünya tatlısı iki kızına lazım olan son lokmayı da bu adamın ağzına soktuğunu görünce, kusura bakma hiç samimi gelmiyor bu sözlerin.

Duygu karmaşası yasamanız normal ağır süreçler atlatmıssınız okumuştum konularınızı
Suan iyi davranmasını nedeni tam da sizde bu vicdanı uyandırmak evlilik sürecinde nerdeydi bu iyi adam ?
Geçecek emin olun bundan sonra kızlarınıza baba olmayı başarabilsin yeterli
Kanmayın iyi niyetli aile babası tavırlarına

Ediyor aslında ama belkide oda üzülüyor diye düşünüyorum bazen.asla pişmanım.demiyor asla.
Avukata girmeden öncede teklif ettim söylemek istediğin bisey varmı diye çok geç artık dedi.
Arkadaşım paranın bir miktarını en azından çocukların eğitimi için bankaya yatırmasını söylememi istedi.
Ama arabadan bana hak vermeyeceğini söylemişti bende kabul etmiştim şimdi sanane benim.paramdan derse diye konuşamadım.

Teşekkür ederim.yanimda olduğunuz için.tek başıma zorlaniyorum aslinda

Evet geçmişi düşündüğümde daha iyiyim.baskilari kızlara sesini yükseltmeleri...iş beğenmemesi...Ben pazarda çorap satarken spora yazılması...günde 4 kadınla birlikte olan arkadaşını örnek.gostermesi...haklisiniz.sadece canımı nasıl açitacagini iyi biliyor...
Iyiki varsınız bu süreçte destek çok önemliymiş..

Sürekli.manipule ediyorsunuz farkındamısınız.
Şuan arabayı sattı parası var benden bi beklentisi yok.
Ben mi manipüle ediyorum? Güleyim bari. Sen inanmak istiyorsun kocanın senden ayrılacağı için kendini kahrettiğine, kusura bakma adam üzülmüyor, gün sayıyor yaldır yaldır paraları ezeceği günün hayali ile yaşıyor. Giderken de kapıyı çarpmıyor ki aç kaldığında, alıcı bulamadığında çalacak kapısı olsun. Beslemeye devam, yaranırsın belki bir gün, belli mi olur?

Teşekkür ederim.yanimda olduğunuz için.tek başıma zorlaniyorum aslinda
Hakkınızda hayırlısı olsun

Sürekli.manipule ediyorsunuz farkındamısınız.
Şuan arabayı sattı parası var benden bi beklentisi yok.
Kaç senedir kocanizin sizi kandirmalarina bile isteye göz yummuş, kullandirmissiniz kendinizi. Bu kadın gerçeği yüzünüze vurunca manipüle etmiş mi oldu? Senelerdir burnunuzun ucundaki manipülatorü görmemişsiniz, bunu nasıl gördünüz hayret.

Gözüm.acilmis demekki.

Yaranma gibi bir çabam.yok .mutlu olsun isterim.

Yaranma gibi bir çabam.yok .mutlu olsun isterim.
Ama yakasını da bırakmadın gitti be. Herkes tercihlerinin sonucunu yaşar, bir adamın evdeki bulguru olmak da senin tercihin. Hayatta başarılar dilerim, zira başka türlü kalmaz o yanında.

Destek çok önemli iyi bilirim ben de yeni boşandım
Siz de iyi ki varsınız üzmeyin kendinizi geçecek inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…