- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
şu an kurum avukatlığı yapıyorum ama her konuda az çok bilgim var
özelden sorarsan bildiğim bi husussa yardımcı olmaya çalışırım canım
Galiba 100 lerden sonra başlıyor. Ay hepimize dert olduDaha 60 dayım diye denk gelmedim sanırım cinsel kısımlara ben
artık kitapları bitme tarihine yakın mı okusam.
şuan uzak kaldım konuya
ayda iki kitap mı yapsak? katılabilen katılır, katılamayanlar katılmaz olmaz mı
yes baby bende öyle sona doğru okurum.canım ayda iki kitabın takibi karışır. ben ay sonuna doğru okumayı düşünüyorum artık.
başladım da gitmiyor hemşireyes baby bende öyle sona doğru okurum.
nar ağacı gibi isteyenler okur diğer sayfada. sırça köşke başladın mı
evet bende başladım ama sıkıcıbaşladım da gitmiyor hemşireSabahattin Ali'nin değil mi seninki de?
öykülerini tutmadım Sabahattin Ali'ninevet bende başladım ama sıkıcı
Bazı kitaplar da ince olmasına rağmen zor bitiyor. İnşallah bizimki öyle değildirönceden okuyunca ben de katılamadım muhabbete yaa, bir sonraki ayki kitabı sabırsızlıkla bekliyorum o yüzden
Allahtan kitap ince de çabuk biter, yoksa 28 mayısta nişan var o arada ay sonuna kadar yetiştiremem diye korkuyordum
Bazı kitaplar da ince olmasına rağmen zor bitiyor. İnşallah bizimki öyle değildir
Biraz zor ilerliyor biraz iç karartıcı ama yine de gerçek ve hals geçerli bugün yazılmış gibi ben sevmiştimöykülerini tutmadım Sabahattin Ali'nin
Ben de beğenmiyorum öykülerini hatta ne yakan söyleyim bana göre biraz abartılmış bi yazaröykülerini tutmadım Sabahattin Ali'nin
hele Kürk Mantolu Madonna'dan gına geldi. tamam hoş, naif bir kitap ama onu alt edecek 7373992 kitap sayabilirimBen de beğenmiyorum öykülerini hatta ne yakan söyleyim bana göre biraz abartılmış bi yazar
kaldı ki yeni bir kitap değil zaten. liseyi bitirdiğim yıl okumuştum ben. geçen yıl tekrar okudum.soslusarma seninle aynı fikirdeyim. Kürk mantolu Madonna nın çok abartıldığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?