- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
-
Ben de 2 yıl önce okumuştum.kaldı ki yeni bir kitap değil zaten. liseyi bitirdiğim yıl okumuştum ben. geçen yıl tekrar okudum.
sosyal medya sayesinde ünlü olan kitaplardan işte
selam kızlar hayırlı cumalar.
kimler okumadı elleri görelim
asmu, bana gönderdiğin ekitaplardan bi kitap önersene okuyayım işyerinde kuzu. yoksa boş vakitlerimde bdvye sarıyorum dert sahibi oldum resmen
aynende bende bu aralar oralardayımok gönderirim. hesap numaramı biliyordun zaten
Günaydınnn. Hayırlı cumalar.
Bende çılgınca epub indirdim okuyorum.
İçimde dert güneş cavması o ayrı bi onu bulamadım
İmkansızı bitirmeyen kaldımı yorumlaşalım artık
selam kızlar hayırlı cumalar.
kimler okumadı elleri görelim
günaydın
acele etmeyin len ben daha bitiremedim, süre dolmadı zaten
gün gelecek kitapları sizden önce bitircem siz o zaman görürsünüz
sf kaçtaydıBen bitirmedim biterebilecek miyim onu da bilmiyorum offf
ozaman sana bir şarkı aramağan ediyorum
bir ihtimal daha vardı oda yalan oldu
sf kaçtaydı
bak o güneş çavması bana da dert, elimdeki kitapları bitireyim alacam artık başka çare yok sanırım
Vatanabe naoko ya söyledimi ben tam anlayamadım o kısmı çünkü söylememe kararı almışlardı reiko ile sankiimkasızcılar neredesiniz? haydi toplaşalım süremiz doldu
ilk taşı ben atıyorum. benim aklıma takılan bir şey var. Naoko sizce Vatanabe artık Midori ile olacağını söylediği için mi intihar etti yoksa içinde bulunduğu durumdan çıkamadığı için mi?
sanki Midori ile deneyeceği gibisinden bir şeyler yazdı yine de gibi hatırlıyorum ben. tam anlayamadım o kısmı ben deVatanabe naoko ya söyledimi ben tam anlayamadım o kısmı çünkü söylememe kararı almışlardı reiko ile sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?