- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi soslusarma
Aşk olsun ben varken sonunculuk sana düşmez215 deyim.
En sona ben mi kaldım acep...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk olsun ben varken sonunculuk sana düşmez215 deyim.
En sona ben mi kaldım acep...
Oyyyy kuzummmmAşk olsun ben varken sonunculuk sana düşmez
Cokta hos olur.Bu hafta bi günü kendime tatil yapıp, işe gitmeyip kitap okuma günü mü ilan etsem acaba
üstüne düşmezsem devamlılığını nasıl sağlayacağız, canı isteyen gelir istemeyen gelmez. biz burda zorlamadık kimseyi. attık ortaya bir fikir herkesin de hoşuna gitti. kitabı okuyorum ya da okumuyorum demek bu kadar zor olmasa gerek.soslusarma bu kadar üstüne düşmesen mi acaba kim geldi kim gelmedi diye?
Bu hafta bi günü kendime tatil yapıp, işe gitmeyip kitap okuma günü mü ilan etsem acaba
sizinle bir şey paylaşmak istiyorum arkadaşlar.
görüyorum ki kural olmayınca kimileri kafalarına göre davranıyor.
her gün ya da 2-3 günde bir buraya gelip kitapla ilgili bildirim yapmak zorunda değilsiniz.
kitap bitene kadar yorum yapmak zorunda da değilsiniz.
ama hep beraber bu konuyu oluşturduysak en azından kitabı okuyup okumadığınızı belirtebilirsiniz ki bunu şu ana kadar hiç yapmayanlar var.
şimdi tekrar soruyorum: kimler yıl sonuna kadar bizimle? okuduğunuz kitapları pas geçebildiğinizi biliyorsunuz zaten.
bizimle olanlar bu mesajı beğenebilir mi? konunun ilk mesajına isimlerimizi ekleyeceğim. ve şu saatten sonra dışarıdan kimseyi kabul etmeyeceğiz.
umarım derdimi anlatabilmişimdir
sıkıntı değil oben elimden geldiği kadar katılacam canım ama düğün hazırlıkları başlayacak o ara çok konsantre olamam, sefiller konusunda çok teddirginim o yüzden 2 ayda 5 kitap bitirebilirmiyim ki, bu ay 2 kitabı bitirsem şükredecem
Uzaktan çok kıskanılası duruyor galiba...kıskanıyoruz yalnız
günaydın bu arada
Ekleşelim canımgünaydın kızlar. M maviduvar1 bizde ekleşseydik
sağ ol canım yaparız tabiiGünaydın kitap ortilerim
soslusarma tabii ki takip edeceksin canım,
başladım, okudum, şurası güzel, burası ne de kötü demeyeceksek ortak okumanın bi mantıklı yok bana göre
Katılım listesi işini de aylık yapalım derim ben, mayıs ayı kitabımız şu, şu kişiler okuyacak diye
Evet biraz zahmetli olur ama yardımcı oluruz sana, zaten az kişiyiz
bu bölüm aklıma şu sözü getirmişti okurkenSana bir öğüt verebilir miyim?
-Elbette
Kaderinden yakınma. Bunu aptallar yapar.
-Unutmayacağım bunu.
üstüne düşmezsem devamlılığını nasıl sağlayacağız, canı isteyen gelir istemeyen gelmez. biz burda zorlamadık kimseyi. attık ortaya bir fikir herkesin de hoşuna gitti. kitabı okuyorum ya da okumuyorum demek bu kadar zor olmasa gerek.
bence benim dediğimle loliss in dediğinin çok farkı yok sıkıntı değil canım ben biraz kuralcıyım ondan öyle geldi sanırım sana.
bizımla mısın?
Ben bildirim yapıyorum zaten şeker
Yaz aylarında olmayacağımı da söylemiştim
Üstüme alınmamıştım yazdıklarını:)