- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi soslusarma
-
zaten senin için demedim görüyorum seni, emin olmak için sorayım dedim bir kez daha
okuduğum ilk kitabıydı ondan sanırımGunaydin kizlar iyi haftalar
Ben haftasonu bitirdim.
Soylesene Soslu nesini begendin bu kitabin.
beni rahatsiz edenin ne oldugunu anladim.kitabi yazan japon haliyle Japonyada da geciyor.biz bu milleti cok caliskan karincalar olarak biliriz ya.kulturlerine baglidirlar hap kadar evlerde otururlar vs.yani bu kitap Abd de falan gecse yadirgamazdim belki.onlarin yaptigi hersey normal geliyor.demek ki kitaplari beklentiyle okumamak gerekiyor.
1 hafta kadar buralarda olmayacağım. Kitabımızı herkes bitirdiğinde başlayan sohbete dahil olamayacağım sanırım. Dönünce katılırım artık size yapcak bişi yok.
Alıntılar sözleri çağrıştırıyor bu aralar bana.Ölüm, yaşamın karşıtı olarak değil, parçası olarak vardır.
Ölümün yaşamın sonu değil bir parçası olduğunu öğrenmiştim.
Doğruydu bu. Yaşayarak ölümü besliyoruz.
hayırdır kuzum, ters giden bişeyler yok değil mi?
Yok tatlım ing sınavına gireceğim. İngcem baya geriledi yoğun olarak çalışayım bir hafta diye girmeyecektim. Şu anda canım sıkkın calışamıyorum daha doğrusu kısa yoldan nasıl çalışsam diye ders notu ararken buraya bir bakınayım dedim
Bu arada imkansızın şarkısını başlarındayken iş yerinde bi arkadaşa tavsiye ettim. Sonra cinsel kısımlarına denk gelince pişman oldum söylemeyeydim diye. Çocuk ne düşüncek hakkımda acaba
Tatlım bişey sorcam avukat mıydın?selam kızlarrr
diğer ay etkinliğe katılabileceğim için bir an önce zaman gelsin istiyorum
şu an kurum avukatlığı yapıyorum ama her konuda az çok bilgim varTatlım bişey sorcam avukat mıydın?
İş kanunuyla ilgili bişey danışcam ama alanın değildi sanırım dimi?
Bu kadar olmasa da var tabii birazkitap gerçekten fazlaca cinsellik içeriyormuş
söyleseniz diğer murakami kitapları da böyle mi?
Bende sevmedim öyle yerleri okumayı keşke fazla olmasaymış sanki kitabın değerini düşürmüş.Bu kadar olmasa da var tabii birazvalla açık söyleyeyim böyle yerler çoksa atlıyorum olduğu yerleri. Sevmiyorum okumayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?