- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi soslusarma
Bende 9. bölümdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de senin gibi yapmayı planlıyorum canımsizin sayenizde kuzum. paylaşacak insanlar oldukça insan daha çok şey yapmak istiyor
ben gelecek ay tüm etkinlik kitaplarını toptan alacağım zaten okuduğum çoğunlukta 110 TL civarı tutuyor. taksit yapacağım
20 lira üstüne oluyor galiba ama emin değilimKac tl ustu taksit oluyor
gözün aydınİyi akşamlar kızlar nihayet bende kitabı bitirenler kervanına katıldım
Sağol canımgözün aydın
gündüz yazacaktım kaynadı arada. ne yaptn yetişebildin mi?Sağol canım
yarı yarıya kardasın yine deÇok şükür canım ya son anda yetiştim ama taksiye 75 tl bayıldım ama olsun yetiştim ya yoksa çok fena yeni uçak bileti 180 tl
Aynen yarı yarıya bide daha kötü bir ihtimal var hem taksiye binip hem yetişememek neyse son anda yetiştimyarı yarıya kardasın yine de
Yok canım ya kimlik kayıp Ehliyet le geldim onda da kızlık soyadım var p sebeple evlilik cüzdanımıda getirdimMelike şükür yetişmişsin geçmiş olsun kimliğini de buldun o zaman
Hay Allah neyse çözüm bulmuşsun ya kimlikte inş eve dönünce çıkar bi yerden çıkartma derdiyle uğraşmak zorunda kalmazsın.Yok canım ya kimlik kayıp Ehliyet le geldim onda da kızlık soyadım var p sebeple evlilik cüzdanımıda getirdim
Yok canım ya evin altını üstüne getirdim bulamadım. Yenisini çıkartmak lazım neyse bi şekilde geldik kazasız belasız bitirelim de şu eğitimi döneyim evimeHay Allah neyse çözüm bulmuşsun ya kimlikte inş eve dönünce çıkar bi yerden çıkartma derdiyle uğraşmak zorunda kalmazsın.