- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi soslusarma
Siz gidin ben arkanızdan gelirim
Daha 3 sayfa okudum ya
Daha 3 sayfa okudum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz gidin ben arkanızdan gelirim
Daha 3 sayfa okudum ya
Günaydınlar
maşallah kızlar harikasınız
kitap çok güzelmiş teşekkürler soslusarma
Bende 7. bölümdeyim
Kitap yurdu kitabımı iade alıyor faturayı atmıştım yeniden fatura gönderdiler bende bugün kargoya veriyorum. İlgi alaka çok hoşuma gitti.
Kitaptan olunca pek zor olmuyor. Bir de ben oturup uzun saatler okuyamıyorum öyle. Yarım saat okuyorum mesela sonra gidiyorum bir çay alıyorum falan. Uzun süre bir yerde oturmak bünyeme ters ne bileyim ben hiç gözlerimin yorulduğunu hissetmedim. Lisede gözlerim çok ağrıyordu bir ara babam kitap okumaktan olduğunu iddia etmiştiBenim gözlerim iflas etti. hadi zamanı geçtim ama o gözleriniz nasıl dayanıyor bu kadar kitap okumaya.
en başta soslusarma ya soruyorum tabi bu soruyu.
kitaptaki "söylesene vatanabe" kısımları çok hoşuma gitti.
benimde 12 yaşında kardeşim var. oda hep "söylesene abla sence bu bu böyle olmamalımıydı diye" söylesene abla sende öyle düşünmüyor musun"
çok özledim kardeşimi
bu akşam yanına gidicem inşallahKardeş özlenmez mi
kitaptaki "söylesene vatanabe" kısımları çok hoşuma gitti.
benimde 12 yaşında kardeşim var. oda hep "söylesene abla sence bu bu böyle olmamalımıydı diye" söylesene abla sende öyle düşünmüyor musun"
çok özledim kardeşimi
yeni nesil hem çok kibar hem de çok bilmiş, yeğenlerimden biliyorum. bazen kibarlıktan kırılacaklar sanıyorumbu yaşarda ayrı tatlı oluyorlar bizim kızda hep anne sana birşey sorabilir miyim.hep ilk cümle bu.
whatpadd okuyo benimkide .geçen gün de anne spoiler nasıl yazılıyor diyor. ay yerim dedim senin sıpoylırını