Ortak Okuma Etkinliği 2017

kitabı lisede iken okumuştum. ama hatırlamıyorum tabi ki... hayatımda ilk defa bir kitabı 2. kere okuyorum.

Bence de pazartesi son gün olsun

evet
önce zaten hangi ay hangi tür onu netleştirelim
sonra uygun olan o türe ait aklına gelen birkaç öneriyi yazsın.. kim ne zaman müsait olursa
Bir de kıllık yapıyor gibi olmayayım ama ayın 20'sinden sonra başlama şartı olmasa olmaz mı?
Ocak ayında hangi kitap okunacaksa atıyorum, elimdeki kitap 3'ünde 5'inde de bitse görev bilinciyle biran önce okumak isterim Bide özellikle kalın kitaplarda 10 günde bitiremeyebilriim süreyi kaldırsak ya da biraz esnetsek mi acaba

Kesinlikle bana uyar

1. Polisiye/kan/vahşet/gerilim
2. Dünya klasiği
3. Türk edebiyat klasiği
4. Yeraltı edebiyatı
5. Tarihi roman
6. Bilimsel bir kitap/bilimkurgu
7. Romantik
8. Distopya
9. Şiir
10. Öykü
11. Fantastik
12. Psikoloji/felsefe

_meLinDa_ senin okumak istediğin örnek kitapları merakla bekliyorum

ay heyecan yaptım, yarın biraz sakin olabilirim işyerinde, güzelce inceleyip seçmek istiyorum
her türe mi öneride bulunacağız yok ocak-şubat-mart için falan mı
sıralamaya da karar verelim

Bir fikir atacağım ortaya bu sayfa ortak kitaplarımız tür tür olsun birde ortak okuma klasik yapsak çok mu boğuluruz. her ay 1 klasik okumuş oluruz birde burdan türe göre o ay ne var ise. Ay içinde kendi kişisel tercigimiz kitap ta okuma hızımıza göre değişken olacak gerçi.
Ne dersiniz?

Bence de ilk önce hangi ay hangi tür okuyacağımıza karar verelim sonra o türler için karar veririz öbürtürlü çok karışabilir gibime geliyor

Bu bir örnektir

1. Polisiye/kan/vahşet/gerilim -- Grange-Taş meclisi

2. Dünya klasiği -- Budala

3. Türk edebiyat klasiği -- Kürk Mantolu Madonna

4. Yeraltı edebiyatı -- pigme- chuck Palahniuk

5. Tarihi roman-- Amin Maalouf- yüzüncü ad

6. Bilimsel bir kitap/bilimkurgu -- Zamanın kIsa tarihi

7. Romantik -- sputnik sevgilim (romantikmiş) ya da aşk ve gurur

8. distopya- 1984

9. Şiir- pirayeye mektuplar (tam şiir değil)

10. Öykü - korkuyu beklerken

11. Fantastik- hobbit

12. Psikoloji/felsefe-

Bu hali güzel olmuş yalnız ocak ayında Budalayla başlarsak sevinirim. Diğerleri ile ilgili biraz çalışıp bildirim yapabilirim

Fikrim çok kurcalamadan tereddütsüz kabul etmek yönünde. Uygundur.

Ocak belli, o zaman şubat ve mart seçmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…