- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi elenaferrante
kitabı lisede iken okumuştum. ama hatırlamıyorum tabi ki... hayatımda ilk defa bir kitabı 2. kere okuyorum.
Bence de pazartesi son gün olsun
Bir de kıllık yapıyor gibi olmayayım ama ayın 20'sinden sonra başlama şartı olmasa olmaz mı?evet
önce zaten hangi ay hangi tür onu netleştirelim
sonra uygun olan o türe ait aklına gelen birkaç öneriyi yazsın.. kim ne zaman müsait olursa
Bir de kıllık yapıyor gibi olmayayım ama ayın 20'sinden sonra başlama şartı olmasa olmaz mı?
Ocak ayında hangi kitap okunacaksa atıyorum, elimdeki kitap 3'ünde 5'inde de bitse görev bilinciyle biran önce okumak isterimBide özellikle kalın kitaplarda 10 günde bitiremeyebilriim süreyi kaldırsak ya da biraz esnetsek mi acaba
Budala'dan dolayı Ocak ayına dünya edebiyatı klasiği ile mi başlayacağız
ay heyecan yaptım, yarın biraz sakin olabilirim işyerinde, güzelce inceleyip seçmek istiyorum1. Polisiye/kan/vahşet/gerilim
2. Dünya klasiği
3. Türk edebiyat klasiği
4. Yeraltı edebiyatı
5. Tarihi roman
6. Bilimsel bir kitap/bilimkurgu
7. Romantik
8. Distopya
9. Şiir
10. Öykü
11. Fantastik
12. Psikoloji/felsefe
_meLinDa_ senin okumak istediğin örnek kitapları merakla bekliyorum
Çooooooook severim kendileriniAlper Canıgüz kitapları
Murat Menteş kitapları
Bu hali güzel olmuş yalnız ocak ayında Budalayla başlarsak sevinirim. Diğerleri ile ilgili biraz çalışıp bildirim yapabilirim1. Polisiye/kan/vahşet/gerilim
2. Dünya klasiği
3. Türk edebiyat klasiği
4. Yeraltı edebiyatı
5. Tarihi roman
6. Bilimsel bir kitap/bilimkurgu
7. Romantik
8. Distopya
9. Şiir
10. Öykü
11. Fantastik
12. Psikoloji/felsefe
O zaman herkes bunu kopyalayıp karşısına okumak istediği kitapları yazsın mı? Öyle mi yapsak? Nasıl yapsak?
Tam da yeni almıştım budalayi bana uyar:)Budala'dan dolayı Ocak ayına dünya edebiyatı klasiği ile mi başlayacağız
Bu bir öneridir
Ocak dünya klasiği
Şubat polisiye
Mart şiir
Nisan fantastik
Mayıs tarihi
Haziran yeraltı edebiyatı
Temmuz türk klasik
Ağustos bilim bilimkurgu
Eylül öykü
Ekim romantik
Kasım distopya
Aralık psikoloji felsefe
Bencede ilk mesaja ayları yaz en iyisi.Fikrim çok kurcalamadan tereddütsüz kabul etmek yönünde. Uygundur.
Ocak belli, o zaman şubat ve mart seçmeliyiz
Bence de hangisini daha önce olduğumuzun bence çok bi önemi yok....Fikrim çok kurcalamadan tereddütsüz kabul etmek yönünde. Uygundur.
Ocak belli, o zaman şubat ve mart seçmeliyiz