- Konu Sahibi elenaferrante
-
Himm anladım ben de sizinle birlikte aynı kitapları okuyayim o halde. Teşekkürler..Şimdi biz ocak şubat mart ve nisan ayı için ortak okunacak kitapları belirledik. Katılmak istersen bizimle beraber ilk sayfada belirtildiği üzere o aylardaki kitapları okumalısın. Ama diyelim polisiye ayında seçtiğimiz kitabı zaten önceden okumuş isen o ay başka polisiye okursun. Diğer ayların kitap belirlemesinde de yer alırsın istersen
Ocak ayına Budala ile başlıyoruzHimm anladım ben de sizinle birlikte aynı kitapları okuyayim o halde. Teşekkürler..
Ben okumadım ,Eğer alabilirsem size eşlik ederim bendeEki Görüntüle 1931144
Canim Mayisa dek.kitap oylamali yapildi. bunlar okunacak.. nisanda sanirim diger aylar icin oneri ve oylama yapilir.
Bu kitaplardan okumadigin varsa eslik et sende bizlere.
bence ona hiç bakma ben bi baktım hemen kafamı çevirdimBen de bugün ya da yarın Budala'ya başlıyorum. Fakat en başta karakterlerin isimlerinin ve kim olduklarının yazılı olduğu bir sayfa var. Gözümü korkutmadı desem yalan olur.
Hangi yayın ve kaç sayfa kitabınız?
DonukPudra canım bu topik ne topigiydi peki? Kitap bitince bildirim yapacağımız topik mi? Benim kafa iyice gitti galiba
Ben az önce başladım. Başlamamak mı gerekiyordu acaba. Yavaş okuduğumdan ancak bir aya biter zatenBudalaya başlayan var mı ???
Yok cnm ya ben merak ttim okuması nasıl diye zormu?? Kolay ilerliyomu diye merak etmiştim. ..Ben az önce başladım. Başlamamak mı gerekiyordu acaba. Yavaş okuduğumdan ancak bir aya biter zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?