- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi elenaferrante
Henüz 15 sayfa okudum. Şimdilik çok beğendim. Hemen içine alıverdi beniYok cnm ya ben merak ttim okuması nasıl diye zormu?? Kolay ilerliyomu diye merak etmiştim. ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz 15 sayfa okudum. Şimdilik çok beğendim. Hemen içine alıverdi beniYok cnm ya ben merak ttim okuması nasıl diye zormu?? Kolay ilerliyomu diye merak etmiştim. ..
Ben ufak bir giriş Yapicigim şimdi :)Budalaya başlayanlar var
ben de başlayacaktım ama hazır hissetmedim
pazartesi kısmetse
Ben de yokummm. Şubat-Mart ta görüşelimmmBen budala kitabında yokum kızçeler. Şubat ayında görüşmek üzere
benim de sıkkın canımBenim de bugün hiç çalışasım yok _meLinDa_ Canım neden bilmiyorum çok sıkkın.
Benim de bugün hiç çalışasım yok _meLinDa_ Canım neden bilmiyorum çok sıkkın.
benim de sıkkın canım
ne plan yapasım ne hayal kurasım var
severdim her sene yeni kararlar almayı ama bu sene içimden gelmiyo hiçbir şey
Hepimizde var mutsuzluk
Benim de içim sıkılıyor
Çok kötü başladı bu yıl
hoşgeldiniz ilerleyen aylarda yeni kitaplar seçeceğiz onlara katılırsınız sizdekonu sahibi, bu mükkemel konu için çok teşekkür ederim, başlığı okuyunca çok sevindim. ne varki söylediğiniz dört kitabı da okumuştum
hoşgeldiniz ilerleyen aylarda yeni kitaplar seçeceğiz onlara katılırsınız sizde
tamam, teşekkür ederim :)
hoşgeldinnnkonu sahibi, bu mükkemel konu için çok teşekkür ederim, başlığı okuyunca çok sevindim. ne varki söylediğiniz dört kitabı da okumuştum
hoşgeldinnn
dönem dönem bunun dışında da kendi çapımızda örgütlenip okuduğumuz ortak kitaplar oluyor
mesela yanılmıyorsam ocak sonu gibi loliss DonukPudra ve ben Tehlikeli Oyunlar okuyacağız
şubat ayında da yine bir grup arkadaş İnce Memed okuyacağız
uyan varsa buyur katıl
kesinlikle katılıyorum. yaşam enerjimin düştüğünü hissediyorum. geleceğe dair plan yapamıyorum. hayal kuramıyorum.Amaçları bu zaten, bizi psikolojik olarak da bezdirmek
Umutsuz, depresif , mutsuz , umursamaz insanlar yapmak.
kesinlikle katılıyorum. yaşam enerjimin düştüğünü hissediyorum. geleceğe dair plan yapamıyorum. hayal kuramıyorum.