• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Okuma Etkinliği 2017

Kızlar
Bir öneri ile karşınızdayım.
Şimdi bazı aylar bazılarımız en çok oyu alan kitabı okumuş oluyoruz ya, o ayı pas geçiyoruz. Neyse öyle olunca o ayki kategoriden bir kitabı okuyalım.
Mesela ben ocak ayı için Budala yı zaten okumuş isem, ben ocak ayında Budala yerine başka bir dünya klasiği okuyayım.

Çok iyi olur ben bu listede sadece 2 ay katılabiliyorum çünkü.

Kızlar
Şimdi bazı aylar bazılarımız en çok oyu alan kitabı okumuş oluyoruz ya, o ayı pas geçiyoruz. Neyse öyle olunca o ayki kategoriden bir kitabı okuyalım.
Mesela ben ocak ayı için Budala yı zaten okumuş isem, ben ocak ayında Budala yerine başka bir dünya klasiği okuyayım.
siz bilirsiniz tabi ama bundan sonra seçeceğimiz kitapları seçerken bence okunmamış olan kitapları tercih edebiliriz zaten çok kalabalık değiliz

Kızlar

Bence de mantıklı.
Şubat ve mart ayında varım ancak Ocak ayında kitap yok, Nisan ayınınkini de okudum. Ocak ayında elimdeki Dünya Klasiklerinden birini okurum. Nisan'a kadar da eğer alabilirsem Peregreine'ın devamını okurum.

o zaman sizlerde o ay hangi kitabı okuduğunuzu söylersiniz isteyenlerde 2. kitap olarak alır onları.. her ay 2-3 kitap okuyanlara yardımcı olmuş olursunuz.. bence gayet mantıklı bir öneri...

ocak ayına katılıyorum şubat ayını okumuştum o sebeple ben de şubatta başka bir polisiye okuyayım dedim ammmmaaaaa İnce Memed okuyacaktık biz birkaç kişi şubatta sanırım
o zaman yalan olur benim farklı polisiye

Budala'yı lisede okumuştum..
ocakta ben de yokum.
Aslında epey geçti üzerinden tekrar okumak isterim ama Sefiller-Tutunamayanlar-Budala beni ard arda yorabilir.

Şubatta evet İnce Memed var.
ben gerçekten yoruldum.sefiller tutunamayanlar şimdi de budala. tutunamayanlar çarşamba günü biterse, pazartesi budalaya başlarım o_O

Budala'yı lisede okumuştum..
ocakta ben de yokum.
Aslında epey geçti üzerinden tekrar okumak isterim ama Sefiller-Tutunamayanlar-Budala beni ard arda yorabilir.

Şubatta evet İnce Memed var.

ben gerçekten yoruldum.sefiller tutunamayanlar şimdi de budala. tutunamayanlar çarşamba günü biterse, pazartesi budalaya başlarım o_O

Budala hemen okumayın bence, araya ince eğlenceli kitaplar serpiştirin.

Peki biz de secebiliyor muyuz şimdi? Yoksa kacirdik mi?

Şimdi biz ocak şubat mart ve nisan ayı için ortak okunacak kitapları belirledik. Katılmak istersen bizimle beraber ilk sayfada belirtildiği üzere o aylardaki kitapları okumalısın. Ama diyelim polisiye ayında seçtiğimiz kitabı zaten önceden okumuş isen o ay başka polisiye okursun. Diğer ayların kitap belirlemesinde de yer alırsın istersen

Peki biz de secebiliyor muyuz şimdi? Yoksa kacirdik mi?
2016-12-27-19-05-34.png

Canim Mayisa dek.kitap oylamali yapildi. bunlar okunacak.. nisanda sanirim diger aylar icin oneri ve oylama yapilir.
Bu kitaplardan okumadigin varsa eslik et sende bizlere.

Back