- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Kızlar
Bir öneri ile karşınızdayım.
Şimdi bazı aylar bazılarımız en çok oyu alan kitabı okumuş oluyoruz ya, o ayı pas geçiyoruz. Neyse öyle olunca o ayki kategoriden bir kitabı okuyalım.
Mesela ben ocak ayı için Budala yı zaten okumuş isem, ben ocak ayında Budala yerine başka bir dünya klasiği okuyayım.
siz bilirsiniz tabi ama bundan sonra seçeceğimiz kitapları seçerken bence okunmamış olan kitapları tercih edebiliriz zaten çok kalabalık değilizKızlar
Şimdi bazı aylar bazılarımız en çok oyu alan kitabı okumuş oluyoruz ya, o ayı pas geçiyoruz. Neyse öyle olunca o ayki kategoriden bir kitabı okuyalım.
Mesela ben ocak ayı için Budala yı zaten okumuş isem, ben ocak ayında Budala yerine başka bir dünya klasiği okuyayım.
Kızlar
budala kitabım geldi
ben gerçekten yoruldum.sefiller tutunamayanlar şimdi de budala. tutunamayanlar çarşamba günü biterse, pazartesi budalaya başlarımBudala'yı lisede okumuştum..
ocakta ben de yokum.
Aslında epey geçti üzerinden tekrar okumak isterim ama Sefiller-Tutunamayanlar-Budala beni ard arda yorabilir.
Şubatta evet İnce Memed var.
Budala'yı lisede okumuştum..
ocakta ben de yokum.
Aslında epey geçti üzerinden tekrar okumak isterim ama Sefiller-Tutunamayanlar-Budala beni ard arda yorabilir.
Şubatta evet İnce Memed var.
ben gerçekten yoruldum.sefiller tutunamayanlar şimdi de budala. tutunamayanlar çarşamba günü biterse, pazartesi budalaya başlarım
İntahar mı etmeye çalışıyon kız asmuben gerçekten yoruldum.sefiller tutunamayanlar şimdi de budala. tutunamayanlar çarşamba günü biterse, pazartesi budalaya başlarım
dogrumu anladim ilk sayfadaki yazdigi gibi ocak ayinda herkez budalayi okiycak ?İzin çıktığına göre gece Budala ya başlıyorum ben. Siz yetişir beni geçersiniz zaten
Kesinlikle kk nın en güzel topikleri kitap topikleri bencedogrumu anladim ilk sayfadaki yazdigi gibi ocak ayinda herkez budalayi okiycak ?bu kk da ne güzel topikler varmis... diyet bölümünden cikamayinca burayi kesfedememisim
Peki biz de secebiliyor muyuz şimdi? Yoksa kacirdik mi?
Peki biz de secebiliyor muyuz şimdi? Yoksa kacirdik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?