- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitap-okumaya-var-misiniz-kafe-kitap.582657/2017de bende burada olacağım okumak istediğim çok kitap birikti 2016 baya boş geçti 2017de bu arayı kapatmalıyım... burda farklı kitap tavsileride iyi olacak benim için
internetten almıyormusun kuzum sen.DonukPudra ay çok teşekkür ederim canım, mutlu oldum. Alacağım ben de bir şekilde, olmadı evdeyken 2'lisini alırım, kütüphanemde de bulunsun istiyorum. Evde okuma sorunum da olmaz böylece.
Y yesil_zeytin_ buradaki fuar ne zaman olur bilemedim,ben gitmeden olursa bakarım. Şansıma artık.
teşekkür ederim bir ara o sayfadaydım tekrar dönsem iyi olucakhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kitap-okumaya-var-misiniz-kafe-kitap.582657/
Buraya da bekleriz.elenaferrante de bu konuya dahil
Evetteşekkür ederim bir ara o sayfadaydım tekrar dönsem iyi olucak
şimdi burada 1. sayfadaki kitaplar okunacak dimi seçimlerde o şekilde karar verildi heralde ben ocak ayının kitabını alayım bir an önce
internetten almıyormusun kuzum sen.
kitap yurdun da var
hepsiburada da var 5 cildi ordan alışveriş yapıyorsan tabi...Tutunamayanları önceden okumuştum ama Sefiller için hayıflanıyorum, zaten 5 cilt olanı bulamadım, 2lisi var her yerde.
hb görünüyor ama sonradan temin edemedik derler mi bilemedimBaktım canım oraya da, 5'lisi yok orada da, bulamadım. 2'lisi çıkıyor.
hepsiburada da var 5 cildi ordan alışveriş yapıyorsan tabi...
hb görünüyor ama sonradan temin edemedik derler mi bilemedim
Başlamak önemli gerisi rahat.Hiç alışveriş yapmadım oradan, bir inceleyeyim, Teşekkür ediyorum ikinize de, asmucum sen iyi okudun ama imrenerek takip ediyorum okuma bildirimlerini. Maşallah diyeyim hemen.
selam kızlar.
Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları kitabı alacam. Ama iş bankası yok. İthaki var.
Ne yapayım
Ya katilinde alıyorsa sanaselam kızlar.
Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları kitabı alacam. Ama iş bankası yok. İthaki var.
Ne yapayım
Benimki bundandı kuzum
Eki Görüntüle 1921612
Ama şuan bu da satışta değil. Film çekildikten sonra kapağını falan değiştirmişler sanırım. İçerik çok değişmemiştir herhalde.
listemde yokki bu kitap.Ya katilinde alıyorsa sana
listemde yokki bu kitap.almaz sanırım
iş bankası neden yok
ne acelecisin yahu nisana çok varlistemde yokki bu kitap.almaz sanırım
iş bankası neden yok
üç kitabı alayım aradan çıksın demiştimne acelecisin yahu nisana çok var
sakin ol şampiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?