- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Evet=) onu görünce haha benden bedeli daha demiştim yine okuyasım var o kitabı çok güzeldiGüneş Çavması'ndaki kız da böyleydi
aynen ben de öyle yapacağım kısmetseBen de Budalaya ocak girer girmez başlamayı düşünüyorum
aynen ben de öyle yapacağım kısmetse
Sefillerden sonra 1 klasik daha yormazsa al derim.Bende bu kitap yok. alsam mı acaba. Beraber okuyunca iyi oluyor çünkü
Yormaz da, tutunamayanları okuyacaktım.Sefillerden sonra 1 klasik daha yormazsa al derim.
Bende bu kitap yok. alsam mı acaba. Beraber okuyunca iyi oluyor çünkü
aynen ortak okuma olmasa ne tutunamayanları okuyabilirdim ne gazap üzümleriniBende de yok, almayı istiyorum, toplu okumak güzel oluyor, motive ediyor herkes birbirini.
Yormaz da, tutunamayanları okuyacaktım.
aynen ortak okuma olmasa ne tutunamayanları okuyabilirdim ne gazap üzümlerini
Evet kesinlikle. keşke oğuz atay ve sefilleri okusaydım diyorum.Bende de yok, almayı istiyorum, toplu okumak güzel oluyor, motive ediyor herkes birbirini.
Ay hemen okumam lazım. Stres oluyor okumadığım içinTutunamayanlar ı da martta beraber okuruz
Evet kesinlikle. keşke oğuz atay ve sefilleri okusaydım diyorum.
Ben sana 5lisini vereyim bitirince okuTutunamayanları önceden okumuştum ama Sefiller için hayıflanıyorum, zaten 5 cilt olanı bulamadım, 2lisi var her yerde.
Bende fuar dan almıştım.Tutunamayanları önceden okumuştum ama Sefiller için hayıflanıyorum, zaten 5 cilt olanı bulamadım, 2lisi var her yerde.
Ne tatlısın sen öyleBen sana 5lisini vereyim bitirince oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?