- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Ocakta sakinleşip 3 başlığa düşeceğiz. Panik yok.
SiziSeviyorumDemismiydim
o kadar çok ki başlık beynim döndü, ben de az önce farkettim oy kullandığımı :))))
ilahi ben :))
:)))) önce asıl sayfayı buldum yani 1 i. sonra 2015 ortak okumayı keşfettim ordan 2016 yı sonra 2016 nın oylamasını sonraa okuma bittikten sonra bildirim yaptığımız sayfayı sonra kitap günü yapılan sayfanın 2015 ini ve ardından yeni sayfa 2016 sını.Ocakta sakinleşip 3 başlığa düşeceğiz. Panik yok.
1. Kitap okuma sayfası
2. ortak okuma
3. gün sayfası
Çokta yokmuş zaten peh:/
Bizim aktif olduğumuz başka yok. Var da ben bilmiyosan fena carlarım neden beni çağırmadı kimse diye:)))) önce asıl sayfayı buldum yani 1 i. sonra 2015 ortak okumayı keşfettim ordan 2016 yı sonra 2016 nın oylamasını sonraa okuma bittikten sonra bildirim yaptığımız sayfayı sonra kitap günü yapılan sayfanın 2015 ini ve ardından yeni sayfa 2016 sını.
arada atladım mı inan bilmiyorum :))))
Ha bir de yilbasi cekilisi:))))Bizim aktif olduğumuz başka yok. Var da ben bilmiyosan fena carlarım neden beni çağırmadı kimse diye
Benim iki :)Ocakta sakinleşip 3 başlığa düşeceğiz. Panik yok.
1. Kitap okuma sayfası
2. ortak okuma
3. gün sayfası
Çokta yokmuş zaten peh:/
Ben de Aralık ayı sonunda gidip kütüphaneden budala'yı alayım unutursam siz kitabı okurken ben de budala budala size bakarım.Ocak, şubat ve nisana katılabilirim.
Hemen kitaplarımı edinmeliyim.
Vallahi ben kütüphaneden de alıp okuyorum.K KenyaliZehra benim de bütçe ayırmam gerek ama bu ara sıkıntılardayım. Bütün alacaklar üst üste geldi.
Vallahi ben kütüphaneden de alıp okuyorum.
A bende o yok.Okuduğum kitap benim olmalı düşüncesi hakim kuzum bana, bazen hoşuma gitmiyor bu huyum ama elimde değil.
A bende o yok.
Bazı kitapları ödünç alır okurum (arkadaşlardan, akrabalardan)
Bazı kitapları kütüphaneden alır okurum.
Okurken yıpratmamaya azami gayret gösteririm.
Kitaplarıma da gözüm gibi bakarım. Ödünç isteyen insanlar güzel okumayacaksa içim gider.
(Allahtan çevremde çok ödünç isteyen yok. Kuzenlerim falan alır ama onlar da benim gibidir.)
al benden de o kadarOkuduğum kitap benim olmalı düşüncesi hakim kuzum bana, bazen hoşuma gitmiyor bu huyum ama elimde değil.
Ben de hiç PDF denemedim. Seveceğimi zannetmiyorum.al benden de o kadar
pdf bile okumuyorum (zaten sevmiyom pdf)
arkadaştan ödünç alıp okuma olayı da yok bende hiç
ama ben seviyom bu huyumu
al benden de o kadar
Ben de boyleyim. sonra 2.el satiyorum onlari . kitapligimda olsun istemiyorum cunku.Ben bazen yanlış kitap tercihi yaptığım zamanlarda bu huyumu sevmiyorum canım.
Öyle kitaplığımda boşuna duruyor hissiyatı ve de o paraya ben daha iyisini alırdım düşüncesi kafamda dolanıyor.
Ben de boyleyim. sonra 2.el satiyorum onlari . kitapligimda olsun istemiyorum cunku.
Ben de böyleyim okuduğum kitabı sahipeniyorum , nikahıma alıyorum resmen , aramda inanılmaz bir duygusal bağ kuruyorum kitaplarımı düzeltirken yada bi kitap ararken modanna söyle cekilirmisin arkayı göremiyorum , Robert sen değilsin malesef , raskolnikov bugün nasılsın falan diye bi konuşuyorum :)al benden de o kadar
Güneş Çavması'ndaki kız da böyleydiBen de böyleyim okuduğum kitabı sahipeniyorum , nikahıma alıyorum resmen , aramda inanılmaz bir duygusal bağ kuruyorum kitaplarımı düzeltirken yada bi kitap ararken modanna söyle cekilirmisin arkayı göremiyorum , Robert sen değilsin malesef , raskolnikov bugün nasılsın falan diye bi konuşuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?