• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Okuma Etkinliği 2017

Ocakta sakinleşip 3 başlığa düşeceğiz. Panik yok.
1. Kitap okuma sayfası
2. ortak okuma
3. gün sayfası

Çokta yokmuş zaten peh:/
:)))) önce asıl sayfayı buldum yani 1 i. sonra 2015 ortak okumayı keşfettim ordan 2016 yı sonra 2016 nın oylamasını sonraa okuma bittikten sonra bildirim yaptığımız sayfayı sonra kitap günü yapılan sayfanın 2015 ini ve ardından yeni sayfa 2016 sını.
arada atladım mı inan bilmiyorum :))))

:)))) önce asıl sayfayı buldum yani 1 i. sonra 2015 ortak okumayı keşfettim ordan 2016 yı sonra 2016 nın oylamasını sonraa okuma bittikten sonra bildirim yaptığımız sayfayı sonra kitap günü yapılan sayfanın 2015 ini ve ardından yeni sayfa 2016 sını.
arada atladım mı inan bilmiyorum :))))
Bizim aktif olduğumuz başka yok. Var da ben bilmiyosan fena carlarım neden beni çağırmadı kimse diye:D

Ocakta sakinleşip 3 başlığa düşeceğiz. Panik yok.
1. Kitap okuma sayfası
2. ortak okuma
3. gün sayfası

Çokta yokmuş zaten peh:/
Benim iki :)
Kitap okuma ve ortak okuma :KK60:
Ocak, şubat ve nisana katılabilirim.
Hemen kitaplarımı edinmeliyim. :skandal:
Ben de Aralık ayı sonunda gidip kütüphaneden budala'yı alayım unutursam siz kitabı okurken ben de budala budala size bakarım. :deli:

Okuduğum kitap benim olmalı düşüncesi hakim kuzum bana, bazen hoşuma gitmiyor bu huyum ama elimde değil.
A bende o yok.
Bazı kitapları ödünç alır okurum (arkadaşlardan, akrabalardan)
Bazı kitapları kütüphaneden alır okurum.
Okurken yıpratmamaya azami gayret gösteririm.
Kitaplarıma da gözüm gibi bakarım. Ödünç isteyen insanlar güzel okumayacaksa içim gider. :oops:
(Allahtan çevremde çok ödünç isteyen yok. Kuzenlerim falan alır ama onlar da benim gibidir. :spor: )

A bende o yok.
Bazı kitapları ödünç alır okurum (arkadaşlardan, akrabalardan)
Bazı kitapları kütüphaneden alır okurum.
Okurken yıpratmamaya azami gayret gösteririm.
Kitaplarıma da gözüm gibi bakarım. Ödünç isteyen insanlar güzel okumayacaksa içim gider. :oops:
(Allahtan çevremde çok ödünç isteyen yok. Kuzenlerim falan alır ama onlar da benim gibidir. :spor: )

Aynen kuzum ben de ödünç verirken içim gider.
Kolay kolay da ödünç kitap almam zaten. Okuduktan sonra aynısını almak isteyeceğim için aa ben de alacaktım derim.

al benden de o kadar
pdf bile okumuyorum (zaten sevmiyom pdf)
arkadaştan ödünç alıp okuma olayı da yok bende hiç
ama ben seviyom bu huyumu :KK53:
Ben de hiç PDF denemedim. Seveceğimi zannetmiyorum.
Dokunarak okumak vs bana daha güzel geliyor...

Bu demek değil ki elimde hiç PDF yok. Okunmayı bekleyen o kadar çok PDF var ki :D

al benden de o kadar

Ben bazen yanlış kitap tercihi yaptığım zamanlarda bu huyumu sevmiyorum canım.
Öyle kitaplığımda boşuna duruyor hissiyatı ve de o paraya ben daha iyisini alırdım düşüncesi kafamda dolanıyor. :confused:

Ben bazen yanlış kitap tercihi yaptığım zamanlarda bu huyumu sevmiyorum canım.
Öyle kitaplığımda boşuna duruyor hissiyatı ve de o paraya ben daha iyisini alırdım düşüncesi kafamda dolanıyor. :confused:
Ben de boyleyim. sonra 2.el satiyorum onlari . kitapligimda olsun istemiyorum cunku.

Süper İyi Günler bitti.
Kahramanı çok sevdim. Otizmli bir çocuğun dünyası kendi gözünden daha iyi anlatılamazdı sanırım. Kitabı okurken yer yer keşke bizler (kendilerini normal sanan insanlar) da Christopher gibi şeffaf olabilsek. Bu kadar karmaşık olup hayatımızı zorlaştıracağımıza daha düz mantık olabilsek...

al benden de o kadar
Ben de böyleyim okuduğum kitabı sahipeniyorum , nikahıma alıyorum resmen , aramda inanılmaz bir duygusal bağ kuruyorum kitaplarımı düzeltirken yada bi kitap ararken modanna söyle cekilirmisin arkayı göremiyorum , Robert sen değilsin malesef , raskolnikov bugün nasılsın falan diye bi konuşuyorum :)

Ben de böyleyim okuduğum kitabı sahipeniyorum , nikahıma alıyorum resmen , aramda inanılmaz bir duygusal bağ kuruyorum kitaplarımı düzeltirken yada bi kitap ararken modanna söyle cekilirmisin arkayı göremiyorum , Robert sen değilsin malesef , raskolnikov bugün nasılsın falan diye bi konuşuyorum :)
Güneş Çavması'ndaki kız da böyleydi

Back