- 7 Haziran 2013
- 33
- 3
- 28
- Konu Sahibi mavisimmavi
insallah ise yarar canim :)
canim b vitamini onemli Allah korusun kansizliga kadar gider yoksa sonuc, doktor kontrolu olmadan ilac alma derim
b12 yi doktor verdiyse devam et guzel istah aciyor :)
en onemlisi ogun atlamamak canim belli saatlerde sabah ogle aksam yemegini kesin yemelisin..
benim de hedefim 55 canim insallah ulasiriz cok ozledim o gunlermi bi ara 52 yi gormustum :)
kollar icin de 2 ser kiloluk agirliklarim var onlarla kollarimi iki yana acmaya calisiyorum, bi de kulotlu corabimi birbirine bagladim, sirt ustu yatip ayaklarima geciriyorum ellerimle kendime dogru cekiyorum :)
evet canım iştah açıyo kiloda aldırıyo ama o zamanda 45den yukarı çıkamadım kii :)
çalışınca bazen unutyrm öğlen yemek yemeyi bile sabhlarıda malum evde kahvaltı yapmaya vaktim kalmıyo anca hazırlanıp çıkıyorum evden iş yernde yapyrm kahvaltımı 50 bile olsam artık razı olucam da olmuyo ki yok tartılıyorum 2 günde bi 45 kilo 600 gr 800 gr fln anca oluyo 1 haftadrda sabit 45 kilo 600 gr morelim bozuluyo iyice kollar için yaptığın hareketleri bende uygulycam inş. bi faydası olur yaa allah boy vermiş birazcıkta kilo verse yaa dengelesek