• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak hedef kilo almak haydi kızlar herkes buraya :)

insallah ise yarar canim :)
canim b vitamini onemli Allah korusun kansizliga kadar gider yoksa sonuc, doktor kontrolu olmadan ilac alma derim ;)
b12 yi doktor verdiyse devam et guzel istah aciyor :)

en onemlisi ogun atlamamak canim belli saatlerde sabah ogle aksam yemegini kesin yemelisin..

benim de hedefim 55 canim insallah ulasiriz cok ozledim o gunlermi bi ara 52 yi gormustum :)

kollar icin de 2 ser kiloluk agirliklarim var onlarla kollarimi iki yana acmaya calisiyorum, bi de kulotlu corabimi birbirine bagladim, sirt ustu yatip ayaklarima geciriyorum ellerimle kendime dogru cekiyorum :)

evet canım iştah açıyo kiloda aldırıyo ama o zamanda 45den yukarı çıkamadım kii :)
çalışınca bazen unutyrm öğlen yemek yemeyi bile sabhlarıda malum evde kahvaltı yapmaya vaktim kalmıyo anca hazırlanıp çıkıyorum evden iş yernde yapyrm kahvaltımı 50 bile olsam artık razı olucam da olmuyo ki yok tartılıyorum 2 günde bi 45 kilo 600 gr 800 gr fln anca oluyo 1 haftadrda sabit 45 kilo 600 gr morelim bozuluyo iyice kollar için yaptığın hareketleri bende uygulycam inş. bi faydası olur yaa allah boy vermiş birazcıkta kilo verse yaa dengelesek :D

evet canım iştah açıyo kiloda aldırıyo ama o zamanda 45den yukarı çıkamadım kii :)
çalışınca bazen unutyrm öğlen yemek yemeyi bile sabhlarıda malum evde kahvaltı yapmaya vaktim kalmıyo anca hazırlanıp çıkıyorum evden iş yernde yapyrm kahvaltımı 50 bile olsam artık razı olucam da olmuyo ki yok tartılıyorum 2 günde bi 45 kilo 600 gr 800 gr fln anca oluyo 1 haftadrda sabit 45 kilo 600 gr morelim bozuluyo iyice kollar için yaptığın hareketleri bende uygulycam inş. bi faydası olur yaa allah boy vermiş birazcıkta kilo verse yaa dengelesek :D

canim unutmucaksin 3 ogun kesin yiceksin bak o zaman nasil farkedicek :)
ha
ftada bi ayni sartlarda (ac ya da tok ne ise artik) tartilmaya calis...
evet canim boy kadar kilo da istiyoruz :)

canim unutmucaksin 3 ogun kesin yiceksin bak o zaman nasil farkedicek :)
ha
ftada bi ayni sartlarda (ac ya da tok ne ise artik) tartilmaya calis...
evet canim boy kadar kilo da istiyoruz :)

evet benm problemim öğün atlamak sanırım :\
tartılıyorum canım genelde pazar sabahları aç karnına bakalım bu hafta olucakmı değişiklik
aynen yaaaa bi 55 olsak tmmm başka bişy istmyrm :))

arkadaşlar hepimizin ortak sorunu kilo alamamak ve bizi en iyi biz anlarız. öyleyse birbirimize destek olup hedefe birlikte yürüyelim ;) hepimiz buraya daha önce deneyip kilo aldığımız doğal yöntemleri yazalım ama lütfen DOĞAL olsun ki sağlıklı kilocuklar gelsin ;)

ayrıca malum midemiz küçük ve çoğumuz iştahsızız... :( o yüzden hacmi küçük ama kalorisi yüksek tarifleri burada paylaşıp deneyelim :) biz kızlar kafamıza koyarsak yapamayacağımız şey yoktur haydi kızlar fikir alış verişi başlasınnnn :52::52::52:

canim ben 15 yasindan beri 45kiloyum suan 23yasindayim ve iyice kafaya taktim bu zayifligi hele bazi insanlar alay ediyolar cildiryorum icten ice ..gecen sene mama iciyodum gece yatmadan once bebe biskuvili balli midem almadigi icin kasede deil birazdaha sut koyup koca bardagi bi dikiste bitiriyodum 1haftada 2kilo almistim sonra hamile kaldim ve mide bulantisindan icemedim biraktim simdi 2 cocukla iyice zayifladim ve emziriyorum. bugun diyetisyene gittim 2 kilo daha vwrmisim sonuc 43 :( bana bi liste verdi midem patlayabilir 15gun sonra gel dedi bu listeyle kesin alirsin dedi insaallah...yarin basliyorum hic bi test yapmadi ama listeye ragmen alamazsam yapacak zannimca alirim insaaallah cumletwn;)

Gece bebe bisküvisi-süt sabah 2 yumurta diyetini beslenme şeklim olarak seçtim 3 gün önce. Düzenli şeyler pek huyum olmasa da maşallahım var iyi gidiyorum. Öğün atlamamaya çalışıyorum elimden geldiğince, akşam da pilav ya da makarna yiyorum. Midem çok küçülmüştü son zamanlarda onu biraz genişletmek için akşam yemeğinde tıka basa yiyorum. Rahatsız ediyor biraz ama ben dünyaları yerdim, unutmuş olabilir bünyem. Hatırlayacak elbet :56:

1,73 boyum, 47 kiloya kadar düştüm birkaç ay önce. Aşık olmak çarptı sonra da toparlayamadım bir türlü. Ortalama 49'um bu aralar. Normal kilom 52'ydi ama hedefim 55-56'ya ulaşmak. Sizi okudukça moral buluyorum, her gün iki kez açıp baştan sona üstünkörü bakıyorum mesajlara.

Başka bir öneriniz var mı? Ne yapabilirim ekstradan?

Gece bebe bisküvisi-süt sabah 2 yumurta diyetini beslenme şeklim olarak seçtim 3 gün önce. Düzenli şeyler pek huyum olmasa da maşallahım var iyi gidiyorum. Öğün atlamamaya çalışıyorum elimden geldiğince, akşam da pilav ya da makarna yiyorum. Midem çok küçülmüştü son zamanlarda onu biraz genişletmek için akşam yemeğinde tıka basa yiyorum. Rahatsız ediyor biraz ama ben dünyaları yerdim, unutmuş olabilir bünyem. Hatırlayacak elbet :56:

1,73 boyum, 47 kiloya kadar düştüm birkaç ay önce. Aşık olmak çarptı sonra da toparlayamadım bir türlü. Ortalama 49'um bu aralar. Normal kilom 52'ydi ama hedefim 55-56'ya ulaşmak. Sizi okudukça moral buluyorum, her gün iki kez açıp baştan sona üstünkörü bakıyorum mesajlara.

Başka bir öneriniz var mı? Ne yapabilirim ekstradan?

diyetisyenim onerdi her gun yarim c.bardagi pekmez yarim cay bardagi tahin bana bunu gunde iki kere yap dedi gebererek yapiyorum 9ekimde gidecem bakalim almismiyim nediyecek meraktayim 2gun oldu dahaaa<3

Ben pekmeze bayılırım da iyisini bulana kadar zorluk çekiyorum. Pekmezi kaşık kaşık, hatta hava soğuksa utanmadan bardak bardak bile içebilirim :56:

Koska'nın tadı nasıl, dut pekmezini soruyorum bu arada üzüm falan çok şekerli oluyor, sevmiyorum :19:

canim ictim ben koska nin pekmezini de pekmez her zmaan pekmez ;)

kasiga koy hemen at agzina ustune su ic suyla birlikte yut tadini bile duymuyosun

Aynen öyle yapıyorum duymamak için tadını

Ben pekmeze bayılırım da iyisini bulana kadar zorluk çekiyorum. Pekmezi kaşık kaşık, hatta hava soğuksa utanmadan bardak bardak bile içebilirim :56:

Koska'nın tadı nasıl, dut pekmezini soruyorum bu arada üzüm falan çok şekerli oluyor, sevmiyorum :19:

Valla ben öyle marka ayrımı bilmiyorum köyden getirttik biz ama özellikle günde 2 kasıktan fazla içmesin demişler ondan sabah akşam 1er kaşık içiyorum ne pekmezi ama bilmiyorum dut galiba üzüm yapmazlar orda

Köy pekmezini ben hazırlardan daha çok seviyorum. Geçen sene annem köye gittiğinde yapmıştı pekmez sevmeyen tüm arkadaşlarımı da bağımlı yapmıştım o ara. Çok daha lezzetli oluyor ev yapımı, kıvamı falan ala :)

2 kaşık sınırı niye ya, yetmez ki 2 kaşık bana :/

Geçen gün hastaydım, bal-nane-limon yapayım dedim. 460 gr balı ertesi sabaha bulamadım. Bitirmişim, hiç güvenmiyorum kendime bu konularda :1:

gerçek ev pekmezi daha güzel tabiki zaten farkedersn boğaz da acılık bırakırsa gerçek pekmezdir

Köy pekmezini ben hazırlardan daha çok seviyorum. Geçen sene annem köye gittiğinde yapmıştı pekmez sevmeyen tüm arkadaşlarımı da bağımlı yapmıştım o ara. Çok daha lezzetli oluyor ev yapımı, kıvamı falan ala :)

2 kaşık sınırı niye ya, yetmez ki 2 kaşık bana :/

Geçen gün hastaydım, bal-nane-limon yapayım dedim. 460 gr balı ertesi sabaha bulamadım. Bitirmişim, hiç güvenmiyorum kendime bu konularda :1:

Pekmezi yapan teyze demişti bana yemeklik değil ilaçlık yaptım demişti ondan 2 kaşık herhalde
Ne güzel pekmez sevmen :46:

Son düzenleme:
Pekmezi yapan teyze demişti bana yemeklik değil ilaçlık yaptım demişti ondan 2 kaşık herhalde
Ne güzel pekmez sevmen :46:

Ay bana da ilaçlık yapan bir teyze bulsam ne güzel olur öyle :)

Evet severim sevmeyeni de anlamam, bana şey gibi gelir çocukken anneleri çok zorladığı için soğumuşlar tepki olarak yapıyorlar gibi :36::36:

Sen git o kadar zaman her gece şekerli şekerli bebe bisküvisi ye, sabahları bıkmadan usanmadan 2 yumurta ye ama tartıda sadece 500 gr fark etsin :45::45::45: E ne anladım ben bu işte, bıktım valla hee, genetiğime menetiğime başlicam en son :84: Babam da böyle benim, adam 1980de askerdeyken kaç kiloysa hala aynı, gram oynamamış 70ten. Ben kilo bile alamayacağım bence, boşuna hep bu çabalar :19::19::19::19:

Sen git o kadar zaman her gece şekerli şekerli bebe bisküvisi ye, sabahları bıkmadan usanmadan 2 yumurta ye ama tartıda sadece 500 gr fark etsin :45::45::45: E ne anladım ben bu işte, bıktım valla hee, genetiğime menetiğime başlicam en son :84: Babam da böyle benim, adam 1980de askerdeyken kaç kiloysa hala aynı, gram oynamamış 70ten. Ben kilo bile alamayacağım bence, boşuna hep bu çabalar :19::19::19::19:

Ne çabuk vazgeçtin sen de ben de haftada taş çatlasın 600 gram alıyorum ben de senin gibi isyan edenleri anlamıyorum haftada kaç kilo almayı bekliyorsun ki canım:) aldığın kalori verdiğinden fazla olacak işte o zaman kalori hesabı yap:34:
Pes edersen zaten alamazsın tüm tahlillerini yaptırdın mı:)

Back