- Konu Sahibi mavisimmavi
-
aferin :)
her gun tartilma haftada bi gun belirle o gun tartil
ben de yazarim canim :)
ben de düzenli yapmadım bir paket bitirdim ama olmadı o yüzden düzenli olmak şart demekki biz her gün ihtiyacımızdan fazla kalori almazsak bir önceki gün de uçup gidiyormuş onu anladım benben severek yiyorum ama her gece biraz bunaltabiliyor o yüzden başka bir alternatif daha bulmalıyız en azından bir gün ondan bir gün öbüründen dönüşümlü yiyelim
canım doktora gitmek şart. belki bi sağlık sorunumuz var ondan dolayı kilo alamıyoruz ve o sorun çözülünce kilolar kısa zamanda gelirsenin tiroid yüksekse metabolizman hızlıymış öyle değil mi doktor yorumlamıştır sana en doğrusunu
ben de tahlil yaptırıyorum ara ara ve çok şükür demir eksikliği dışında bir sorunum yoktu son gittiğimde doktor bana demir ilacı yazdı o yüzden. eğer bir sağlık sorunumuz yoksa doğal yiyeceklerle kilo almamıza engel yok yeter ki azimli olalım
benim de kadinlar klubune ilk uye olma amacim kilo almakti :)
burda tum kilo alma ile ilgili forumlari okudum :)
her gun de kontrol ederim bununla ilgili yeni bir kou var mi diye ve buldum yine:)
benim okudugum kadariyla cicibebe sut en etkilisi olmus
spor yaparak kilo alan bir arkadas da vardi ama yine cicibebeyi eksik etmemisti haftada 3 kilo aldigini soylemisti
yine bir tanesi bi kase sutlac ve bir muzla tabi normal ogunlerini yiyiceksin etkili kilo aldigini soylemis
yine biri de pekmezi su ile karistirarak haftada 1-2 kilo aldigini bizimle paylasmisti..
kahvaltidan sonra da 2 kasik pekmezimi ictim :)
su an bunlari yazarken, demin spor yapmistim ustune cicibebe sutumu yiyiyorum :)
ben de foruma ilk geldigimde 43-44 tum, gunde yarim cay bardagi pekmez ile istahim baya bi acilarak 49 u gormustum sonra stresten herseyi birakip yine verdim su an 46 falanim yeniden istikararli bi sekilde devam ederim alirim insallah kizlar :)
ben de 2 yıl önce falan 37 hatta bazen 36yı görürdüm (hep tuvaletten önce yemekten sonra çıkardım tartıya ki fazla göreyim diye) boyum da 1.60
sonra buraya üye değildim ama göğüs büyütme ve kilo alma forumlarının sıkı takipçisiydim
cicibebeyi denedim yine çok zayıf arkadaşımla beraber o alamamıştı ama ben 40 41 leri gördüm çook mutlu olmuştum hiç 40 görmemiştim çünkü ama son 1 buçuk yıldır 41 42 civarındaydım bu aralar da 43 43.5 inşallah şöyle 55 falan olmayı istiyorum
spor yaptığım zaman tartıda yine fark göremedim ama vücudum öyle dolgun hissediyordum ki özellikle popomuyine başlayacağım spora
sütlaç sevmem keşke sevsem de yesem
ama pekmezle iştah açmak hakikaten işe yarıyoorr
evet metabolizmam hızlıymış ama doktor dedi ki boşver sen onu :/
her gün almalıyız gerçekten fazlasını kı bir fark oluştursun
ben de 2 yıl önce falan 37 hatta bazen 36yı görürdüm (hep tuvaletten önce yemekten sonra çıkardım tartıya ki fazla göreyim diye) boyum da 1.60
sonra buraya üye değildim ama göğüs büyütme ve kilo alma forumlarının sıkı takipçisiydim
cicibebeyi denedim yine çok zayıf arkadaşımla beraber o alamamıştı ama ben 40 41 leri gördüm çook mutlu olmuştum hiç 40 görmemiştim çünkü ama son 1 buçuk yıldır 41 42 civarındaydım bu aralar da 43 43.5 inşallah şöyle 55 falan olmayı istiyorum
spor yaptığım zaman tartıda yine fark göremedim ama vücudum öyle dolgun hissediyordum ki özellikle popomuyine başlayacağım spora
sütlaç sevmem keşke sevsem de yesem
ama pekmezle iştah açmak hakikaten işe yarıyoorr
demek ki çok da bi yükselme yokmuş hastalık yapacak kadar olsa boşver demezdi
benim hedef 45 şimdilik ama 47-48 olsam yeter fazlasını istemiyorum fit kalayım yine
pekmez benim midemi yakıyor yaaa gastrit var bende o yüzden bazı şeyler dokunuyorsütle karıştırıp içersem olabilir ama
spora da pelinin tavsiyeleriyle başlamaya karar verdim bacak ve popoyu doldurmak gereksquat var tek bildiğim yeterli olur umarım.
senin var mı tavsiyen kilonu nasıl 43 e çıkardın bebe bisküvisi dışında var mı bir formülünartık her yolu soruyorum ortaya karışık yapıp kilo almayı başaracağız sonunda inşallah
demek ki çok da bi yükselme yokmuş hastalık yapacak kadar olsa boşver demezdi
benim hedef 45 şimdilik ama 47-48 olsam yeter fazlasını istemiyorum fit kalayım yine
pekmez benim midemi yakıyor yaaa gastrit var bende o yüzden bazı şeyler dokunuyorsütle karıştırıp içersem olabilir ama
spora da pelinin tavsiyeleriyle başlamaya karar verdim bacak ve popoyu doldurmak gereksquat var tek bildiğim yeterli olur umarım.
senin var mı tavsiyen kilonu nasıl 43 e çıkardın bebe bisküvisi dışında var mı bir formülünartık her yolu soruyorum ortaya karışık yapıp kilo almayı başaracağız sonunda inşallah
şimdi hazırladım bebe bisküvisi tarttım 200 gram bisküvi bir buçuk bardak da süt ile 100 gramı 451 kalori 902 kalori bisküviler süt de 100 olsa en az 1000 kalori alıyorum şu an internette dolaşırken yavaş yavaş kaşık kaşık sokuşturuyorum ağzıma
şimdi hazırladım bebe bisküvisi tarttım 200 gram bisküvi bir buçuk bardak da süt ile 100 gramı 451 kalori 902 kalori bisküviler süt de 100 olsa en az 1000 kalori alıyorum şu an internette dolaşırken yavaş yavaş kaşık kaşık sokuşturuyorum ağzıma
nette gezinirken bir bilgi buldum diyor ki "Bir yemek kaşığı zeytinyağı 120 kalori. Herhangi bir öğünde bir dilim ekmeği (50 kalori) şöyle bol limonlu, kekikli 2-3 kaşık zeytinyağına daldırdığınızda (300 kalori) toplam olarak sağlıklı ama 400 kalorilik bir enerjiyi bedeninize kazandırıveriyorsunuz." denemeye değer aslında hem hafif hem hacmi azara ögün niyetine denenebilir
Ben artık umudu kesmiştim ki sizi gördüm :) Kilo almak istiyorummm çok istiyorummm ama yemek yemek istemiyorumGeçen sene diyetisyene gittim her hafta düzenli olarak. Özel diyetim vardı tabi o diyete uyabilmek için gece yatmadan c vitamini ve iştah açıcı alıyordum yoksa imkansız onları yemem. 47 kiloyla başladım ve 3 ayda rekor 54 kilo oldum. Tabi sonra diyeti bıraktım hoop hepsi 1 ayda gitti. Şimdi ise o zaman ki hevesi kendimde bulamıyorum neredeyse günde tek öğün yiyorum gerisi hep çay kahve. Bu sene diyetisyene gidecek vaktim bile yok. Söylediğiniz gibi o gece yatmadan önce içilen ballı muzlu bebe bisküvili süt acayip etkili bir şey ama gelin görün ki onu bile canım istemiyor :2: Sizi takibe aldım kilo almaya başlayın da bende hevesleneyim
öyle uzaktan bakmakla olmaz başla sen de bir yerden bak kızlar da fikir vermiş okumuşsun zaten bebe bisküvileri pekmezler ballı sütler kuru üzümler falan birine yada birkaçına başla kafana uyana ama düzenli yapben bebe bisküvisine başladım mesela
merhaba canım şu son 1 ayda bende kilo alamya fena taktım kafayı boyumuz aynı ama tartıda 45den yukarısını görmdm bu zamana kadar artık ağlamak istyrm morelim bozuluyo 31 ağustosta cici bebeye başladım 43 kiloyla 45 e yükseldim ama şu anda sabit hiç bi ilerleme yok geçen cteside spor yapmaya başladım ama 30 squat yaptm 3 gün bacaklarımın ağrısında yürüyemedm tabi yanında farklı hareketlerde uyguladım sence aşırıyamı kaçmışım biraz yardımcı olursan sevinirimaferin :)
her gun tartilma haftada bi gun belirle o gun tartil
ben de yazarim canim :)
merhaba canım şu son 1 ayda bende kilo alamya fena taktım kafayı boyumuz aynı ama tartıda 45den yukarısını görmdm bu zamana kadar artık ağlamak istyrm morelim bozuluyo 31 ağustosta cici bebeye başladım 43 kiloyla 45 e yükseldim ama şu anda sabit hiç bi ilerleme yok geçen cteside spor yapmaya başladım ama 30 squat yaptm 3 gün bacaklarımın ağrısında yürüyemedm tabi yanında farklı hareketlerde uyguladım sence aşırıyamı kaçmışım biraz yardımcı olursan sevinirim
çok t.ederim tatlım deniycem söylediklerinicanim ben de taktim ama hic bi icraat yoktu bende, doktora gittim dun tum hormon ve diger sonuclarimla hic bi sikintiya rastlanmadigi icin, bi ilac verdi istah aciyormus icerigini okudum protein yag metabolizmasina yardimci oluyormus ilk olarak bu sabah ac karnina ictim bilmiyorum psikolojik de olabilir ama kahvaltida her gun yedigim gibi yememe ragmen doymadim, ustune hosbes yedim kucuk bi paket portakal suyu ile, bi bardak cay ile bi avuc findik simdi de seftali goturuyorum doymuyorum hala da :)
cicibebe ye iyi dayanmissin canim ben bikiyorum 3 gunde..
ben bundan 2 ay oncesine kadar 44 lerden 49 u gormustum sonra stres sikinti biraktim..
nasil aldim o kilolari onu anlatayim:
sabahlari kahvaltidan sonra yarim cay bardagi pekmez iciyordum yaninda su ile; ustune b vitamini iciyordum..
ogle yemegimde corba, bi yemek, pilav ya da makarna, yaninda ince 5-6 dilim ekmek tatli ya da salata..
arada atistirmalik biskuvi vs..
aksam yemeginde kesin yarim ekmek yiyiyordum canim, ustune meyve
daha sonra findik fistik yoksa patlamis misir :)
haftada bir ya da iki gun kendimizi simartmak icin ogle yemeklerinde burger king :) (ben iki menu yiyiyordum :)
boyle boyle yaklasik 3-4 ayda 5 kilo almistim canim :)
bu arada kilom su an 46
canim ilk squat yaptiginda oyle oluyor bir hafta sonra alisiyorsun normal o kaslar eskiden calismiyordu
ben 50 de sabitledim canim squati haftada 4 gun spor yapmaya calisiyorum, ozellikle karbonhidrat agirlikli bisiler ye sonrasinda spor yap hemen yemek ye (bol proteinli)
aklima gelenler bu kadar canim yine sorun varsa cevaplayabilirim
çok t.ederim tatlım deniycem söylediklerini1 yıl önce bende gittim doktora b12 vitamin eksik çıktı 6 ay ilaç kullandm daha sonra kontrolede gitmedim tekrar gitsem iyi olucak sanırım :)) bebe bisküvisinede alıştım zaten normalde tatlıyı pek sevmem ama buna devam edebildim sabahları pekmez bnde içiyorum işe gitmeden önce ama öğlen yemeklerinde bazen fırsat bulmaya biliyorum o yzden akşam çok yemeye çalışıyorm otrarak çalıştığım halde bile kilo alamıyorum deliriceemmm :) senle hemen hemen aynıyız boy aynı zaten kiloda 45 benm hedefim 55 olmak ama olmuyo bugün bi eczaneye gidicem her konuda oraya koşuyorum zaten bu konuda da inş. bişey önerir bana bugün tekrar squata başlıycam peki sen kolların için ne uyguluyodun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?