Ortak hedef kilo almak haydi kızlar herkes buraya :)

evet metabolizmam hızlıymış ama doktor dedi ki boşver sen onu :/
her gün almalıyız gerçekten fazlasını kı bir fark oluştursun

ben de 2 yıl önce falan 37 hatta bazen 36yı görürdüm (hep tuvaletten önce yemekten sonra çıkardım tartıya ki fazla göreyim diye ) boyum da 1.60
sonra buraya üye değildim ama göğüs büyütme ve kilo alma forumlarının sıkı takipçisiydim
cicibebeyi denedim yine çok zayıf arkadaşımla beraber o alamamıştı ama ben 40 41 leri gördüm çook mutlu olmuştum hiç 40 görmemiştim çünkü ama son 1 buçuk yıldır 41 42 civarındaydım bu aralar da 43 43.5 inşallah şöyle 55 falan olmayı istiyorum

spor yaptığım zaman tartıda yine fark göremedim ama vücudum öyle dolgun hissediyordum ki özellikle popomu yine başlayacağım spora

sütlaç sevmem keşke sevsem de yesem

ama pekmezle iştah açmak hakikaten işe yarıyoorr

Son düzenleme:

:):)

basla canim basla ben de bugun karar aldim ve yaptim sporumu :)
canim kizin biri hergun bi kase sutlac ve muz yiyierek almis kiloyu tabi denemek lazim :)
ben bugun ilk cicibebemi yedim kahvaltidan sonra spor yaptim ondan sonra yedim, bakalim..
ama her gun yiyemem biliyorum kendimi...
bi gun cicibebe bi gun balli sut dusunuyorum artik:26:

evet canim pekmez gercekten cok iyi istah konusunda :)

demek ki çok da bi yükselme yokmuş hastalık yapacak kadar olsa boşver demezdi

benim hedef 45 şimdilik ama 47-48 olsam yeter fazlasını istemiyorum fit kalayım yine
pekmez benim midemi yakıyor yaaa gastrit var bende o yüzden bazı şeyler dokunuyor sütle karıştırıp içersem olabilir ama
spora da pelinin tavsiyeleriyle başlamaya karar verdim bacak ve popoyu doldurmak gerek squat var tek bildiğim yeterli olur umarım.
senin var mı tavsiyen kilonu nasıl 43 e çıkardın bebe bisküvisi dışında var mı bir formülün artık her yolu soruyorum ortaya karışık yapıp kilo almayı başaracağız sonunda inşallah

valla canım kafama estikçe ekmek arası yapıyorum ya da makarna haşlıyorum tereyağlı domates soslu yiyorum

ben direkt şişko olayım ya fit olmayayım direkt etli butlu hatun olayım

boyum 160 55 kilo falan olmak istiyorum hiç olmazsa 50 olayım

şimdi hazırladım bebe bisküvisi tarttım 200 gram bisküvi bir buçuk bardak da süt ile 100 gramı 451 kalori 902 kalori bisküviler süt de 100 olsa en az 1000 kalori alıyorum şu an internette dolaşırken yavaş yavaş kaşık kaşık sokuşturuyorum ağzıma

nette gezinirken bir bilgi buldum diyor ki "Bir yemek kaşığı zeytinyağı 120 kalori. Herhangi bir öğünde bir dilim ekmeği (50 kalori) şöyle bol limonlu, kekikli 2-3 kaşık zeytinyağına daldırdığınızda (300 kalori) toplam olarak sağlıklı ama 400 kalorilik bir enerjiyi bedeninize kazandırıveriyorsunuz." denemeye değer aslında hem hafif hem hacmi az ara ögün niyetine denenebilir

Son düzenleme:

ben de şimdi yemek yedim yarım ekmekle bir tabak yemek, yanında içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı eklediğim bir tabak salata ve bir bardak ayran birazdan squat yapıp üzerine cicibebe yapıp yemeyi planlıyorum

ben zeytinyağı da katıyordum bir ara cicibebeme :)

Ben artık umudu kesmiştim ki sizi gördüm :) Kilo almak istiyorummm çok istiyorummm ama yemek yemek istemiyorum Geçen sene diyetisyene gittim her hafta düzenli olarak. Özel diyetim vardı tabi o diyete uyabilmek için gece yatmadan c vitamini ve iştah açıcı alıyordum yoksa imkansız onları yemem. 47 kiloyla başladım ve 3 ayda rekor 54 kilo oldum. Tabi sonra diyeti bıraktım hoop hepsi 1 ayda gitti. Şimdi ise o zaman ki hevesi kendimde bulamıyorum neredeyse günde tek öğün yiyorum gerisi hep çay kahve. Bu sene diyetisyene gidecek vaktim bile yok. Söylediğiniz gibi o gece yatmadan önce içilen ballı muzlu bebe bisküvili süt acayip etkili bir şey ama gelin görün ki onu bile canım istemiyor :2: Sizi takibe aldım kilo almaya başlayın da bende hevesleneyim

öyle uzaktan bakmakla olmaz başla sen de bir yerden bak kızlar da fikir vermiş okumuşsun zaten bebe bisküvileri pekmezler ballı sütler kuru üzümler falan birine yada birkaçına başla kafana uyana ama düzenli yap ben bebe bisküvisine başladım mesela

az önce yemek yedim biraz sindirip squat yaptım 45 tane, şimdi de squatın üzerine bebe bisküvisinden mama yaptım yiyorum squata yeni başladım acayip bi kasılma hissediyorum şu an kalçamda ve dizlerimin üst kısmındaki bölgede. doğru yapıyor muyum acaba bilemedim
kim neler yapıyor haber verin kızlar birbirimizi motive etmemiz lazım

ben bebe bisküvili karışımımı hazırlıyorum yatağımda içip hemen yatıyorum diyetisyenim öyle demişti. Bugün eve geldim kuruyemişlerimi rondodan geçirdim hazırladım sabah kahvaltıda balla karıştırıp yiyeceğim. Okuduğum çoğu şeyi hatırlamıyorum ama sütlaç kalmış aklımda koca bir tencere sütlaç yaptım zaten benim işim yapmak yeme işine bakamıyorum şaka bir yana umarım yerim :) Yarın sabah aç karna tartılıp diyetime başlayacağım inşallah

kızlar bende 47 kiloydum 1 ayda 6 kilo aldım hemen hemen hergün gözleme yaptım kendime özel .tatlımı hiç eksik etmedim.hergece yatmadan önce 2 dilim kek yedim özellikle pirinç pilavını hiç eksiik etmedim.bi 6 kilo daha alsam tamamdır.denemenizde fayda var derim...

yaa bi baskül almak istedim 3 gündür bulamadım kalmadı diyorlar nereye sorsam nasıl iş bu anlamadım ilk kilomu bilmeden diyete başladım bile ben nasıl anlayacaksam artık kilo alıp almadığımı yaaa

neden bıraktıgımızda kılo werıyoruz ???? cunku yeterlı kalorıyı normal zamanda almıyoruz da ondan .. of ne çektik be ben bugunden ıtıbaren kahwaltıdan sonra (once olursa mıdem agrıyor ) yarım su bardagı pekmez yarısıda su olarak ıcıcem yatarkende ballı cıcıbebelı sut ıcıcem.of bunaldım artık.bayrama kadar bari 2-3 kılo alabılseydık

aferin :)

her gun tartilma haftada bi gun belirle o gun tartil

ben de yazarim canim :)
merhaba canım şu son 1 ayda bende kilo alamya fena taktım kafayı boyumuz aynı ama tartıda 45den yukarısını görmdm bu zamana kadar artık ağlamak istyrm morelim bozuluyo 31 ağustosta cici bebeye başladım 43 kiloyla 45 e yükseldim ama şu anda sabit hiç bi ilerleme yok geçen cteside spor yapmaya başladım ama 30 squat yaptm 3 gün bacaklarımın ağrısında yürüyemedm tabi yanında farklı hareketlerde uyguladım sence aşırıyamı kaçmışım biraz yardımcı olursan sevinirim

canim ben de taktim ama hic bi icraat yoktu bende, doktora gittim dun tum hormon ve diger sonuclarimla hic bi sikintiya rastlanmadigi icin, bi ilac verdi istah aciyormus icerigini okudum protein yag metabolizmasina yardimci oluyormus ilk olarak bu sabah ac karnina ictim bilmiyorum psikolojik de olabilir ama kahvaltida her gun yedigim gibi yememe ragmen doymadim, ustune hosbes yedim kucuk bi paket portakal suyu ile, bi bardak cay ile bi avuc findik simdi de seftali goturuyorum doymuyorum hala da :)

cicibebe ye iyi dayanmissin canim ben bikiyorum 3 gunde..
ben bundan 2 ay oncesine kadar 44 lerden 49 u gormustum sonra stres sikinti biraktim..
nasil aldim o kilolari onu anlatayim:

sabahlari kahvaltidan sonra yarim cay bardagi pekmez iciyordum yaninda su ile; ustune b vitamini iciyordum..
ogle yemegimde corba, bi yemek, pilav ya da makarna, yaninda ince 5-6 dilim ekmek tatli ya da salata..
arada atistirmalik biskuvi vs..
aksam yemeginde kesin yarim ekmek yiyiyordum canim, ustune meyve
daha sonra findik fistik yoksa patlamis misir :)
haftada bir ya da iki gun kendimizi simartmak icin ogle yemeklerinde burger king :) (ben iki menu yiyiyordum :)

boyle boyle yaklasik 3-4 ayda 5 kilo almistim canim :)
bu arada kilom su an 46
canim ilk squat yaptiginda oyle oluyor bir hafta sonra alisiyorsun normal o kaslar eskiden calismiyordu
ben 50 de sabitledim canim squati haftada 4 gun spor yapmaya calisiyorum, ozellikle karbonhidrat agirlikli bisiler ye sonrasinda spor yap hemen yemek ye (bol proteinli)

aklima gelenler bu kadar canim yine sorun varsa cevaplayabilirim

çok t.ederim tatlım deniycem söylediklerini 1 yıl önce bende gittim doktora b12 vitamin eksik çıktı 6 ay ilaç kullandm daha sonra kontrolede gitmedim tekrar gitsem iyi olucak sanırım :)) bebe bisküvisinede alıştım zaten normalde tatlıyı pek sevmem ama buna devam edebildim sabahları pekmez bnde içiyorum işe gitmeden önce ama öğlen yemeklerinde bazen fırsat bulmaya biliyorum o yzden akşam çok yemeye çalışıyorm otrarak çalıştığım halde bile kilo alamıyorum deliriceemmm :) senle hemen hemen aynıyız boy aynı zaten kiloda 45 benm hedefim 55 olmak ama olmuyo bugün bi eczaneye gidicem her konuda oraya koşuyorum zaten bu konuda da inş. bişey önerir bana bugün tekrar squata başlıycam peki sen kolların için ne uyguluyodun canım :)

insallah ise yarar canim :)
canim b vitamini onemli Allah korusun kansizliga kadar gider yoksa sonuc, doktor kontrolu olmadan ilac alma derim
b12 yi doktor verdiyse devam et guzel istah aciyor :)

en onemlisi ogun atlamamak canim belli saatlerde sabah ogle aksam yemegini kesin yemelisin..

benim de hedefim 55 canim insallah ulasiriz cok ozledim o gunlermi bi ara 52 yi gormustum :)

kollar icin de 2 ser kiloluk agirliklarim var onlarla kollarimi iki yana acmaya calisiyorum, bi de kulotlu corabimi birbirine bagladim, sirt ustu yatip ayaklarima geciriyorum ellerimle kendime dogru cekiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…