- Konu Sahibi mavisimmavi
-
aynı dert bendede var ama sürekli olarak acıkıyorum hatta lise döneminde lakap takmışlardı aç diye her tenefus kantınden yukarı cıkmazdım ama gelin görünki 47 kiloyum onu geçtim en kötü tarafta deneme sınavlarında vs. zamanlarda karnımın gurul gurul gelen sesler benı mahvedıyor utanç duruma düşüyorumm lütfen yardımm kızlararkadaşlar hepimizin ortak sorunu kilo alamamak ve bizi en iyi biz anlarız. öyleyse birbirimize destek olup hedefe birlikte yürüyelimhepimiz buraya daha önce deneyip kilo aldığımız doğal yöntemleri yazalım ama lütfen DOĞAL olsun ki sağlıklı kilocuklar gelsin
ayrıca malum midemiz küçük ve çoğumuz iştahsızız...o yüzden hacmi küçük ama kalorisi yüksek tarifleri burada paylaşıp deneyelim :) biz kızlar kafamıza koyarsak yapamayacağımız şey yoktur haydi kızlar fikir alış verişi başlasınnnn
aynı dert bendede var ama sürekli olarak acıkıyorum hatta lise döneminde lakap takmışlardı aç diye her tenefus kantınden yukarı cıkmazdım ama gelin görünki 47 kiloyum onu geçtim en kötü tarafta deneme sınavlarında vs. zamanlarda karnımın gurul gurul gelen sesler benı mahvedıyor utanç duruma düşüyorumm lütfen yardımm kızlar
ilk tavsiye benden olsunben bir ay her sabah iki yumurta yiyordum yatmadan da büyük bir bardak ballı süt o ay 2buçuk kilo almıştım ve o kadarcık kilo bile o kadar fark etmişti ki ama yazın gitmiyor ne yumurta yiyebiliyorum ne süt içebiliyorum mideme dokunuyor ama artık havalar yavaş yavaş serinliyor yeniden başlayacağım :) bir de şu bebe bisküvisini her yerde duyar oldum ve çok mantıklı buluyorum 100 gr bebe bisküvisi 400-500 arası kalori içeriyor ve içinde bir sürü vitamin mineral var denemeye değer
arkadaşlar hepimizin ortak sorunu kilo alamamak ve bizi en iyi biz anlarız. öyleyse birbirimize destek olup hedefe birlikte yürüyelimhepimiz buraya daha önce deneyip kilo aldığımız doğal yöntemleri yazalım ama lütfen DOĞAL olsun ki sağlıklı kilocuklar gelsin
ayrıca malum midemiz küçük ve çoğumuz iştahsızız...o yüzden hacmi küçük ama kalorisi yüksek tarifleri burada paylaşıp deneyelim :) biz kızlar kafamıza koyarsak yapamayacağımız şey yoktur haydi kızlar fikir alış verişi başlasınnnn
ben yaklaşık 25-30 tane koyuyorum o da tarttım bir kere hassas mutfak kantarında 50 gr gibi geliyor 200 kalori civarı bir şey içine 1 1,5 bardak süt koyuyorum o da hemen hemen 150 kalori olsa 1 yemek kaşığı da bal 70 kalori 420 kalori ediyor (minimum tuttum hesapladığımın altını yazdım hepsinde yani 500 e yakın aslında) ben bunu yiyorum akşamları ama çok da düzenli değil bazen çook bıkıyorum her gece her gecee
ben salı günü doktora gideceğim artık bence herkes bir kere en azından görünmeli (bu benim 4. görünüşüm falan olacak sanırım)
tahlillerimi yaptıracam her şey yolunda görüp öyle devam edeceğim en son 2 ay önce yaptırdım hemogram ve tiroid testi tiroid biraz yüksekti bakalım inşallah bu sefer bir problem yoktur benim saçlarım da çok dökülüyor
benim de kadinlar klubune ilk uye olma amacim kilo almakti :)
burda tum kilo alma ile ilgili forumlari okudum :)
her gun de kontrol ederim bununla ilgili yeni bir kou var mi diye ve buldum yine:)
benim okudugum kadariyla cicibebe sut en etkilisi olmus
spor yaparak kilo alan bir arkadas da vardi ama yine cicibebeyi eksik etmemisti haftada 3 kilo aldigini soylemisti
yine bir tanesi bi kase sutlac ve bir muzla tabi normal ogunlerini yiyiceksin etkili kilo aldigini soylemis
yine biri de pekmezi su ile karistirarak haftada 1-2 kilo aldigini bizimle paylasmisti..
kahvaltidan sonra da 2 kasik pekmezimi ictim :)
su an bunlari yazarken, demin spor yapmistim ustune cicibebe sutumu yiyiyorum :)
ben de foruma ilk geldigimde 43-44 tum, gunde yarim cay bardagi pekmez ile istahim baya bi acilarak 49 u gormustum sonra stresten herseyi birakip yine verdim su an 46 falanim yeniden istikararli bi sekilde devam ederim alirim insallah kizlar :)
kızlar ben sonuca göre siznle paylaşıcaktım ama hadi şimdi paylaşayım:) 2 gundur sütlaç yiyorum.buyuk kaselerde.dün bi ara öğunde bırde yatmadan yedim.bugun pek zamanım yoktu şuan yıyorum.buyuk kasede bır sutlac 438 kalori.2 tabak yedıgımızı dusunursek guzel rakam .. 2 yıyemesem bıle hergun 1 kase yemegı planlıyorum.her yolu denedım olmadı buna guwenım çok cunku dıyetısyen tawsıyesı.bırde hazır meywe sularında kalorı war bayagı.aklımıza geldıkce içsek iyi kalori toplarız...aklıma geldıkçe yazıyorum birde makarna.. 2-3 kaşık makarna 1 dilim ekmege denk gelıyormuş.biz iştahsızız oturum 4-5 dılım ekmek yemege calışcagımıza gunun 1 ogununde barı makarna ve yanına bi yemek olarak yesek guzel olıur.çok araştırma yaptım kilo-kalori konusunda yıllaaaaaaaarrrrrrrrrdır bu forumdayım we yıııııllllllllllaaarrrdır kılo almaya çalısıyorum.bildiklerımı aklıma geldıkçe paylaşıcam. dua edin bana da..
ben de kısa süre önce burayı buldum iki üç haftadır takip ediyorum en sonunda üye olup sizlerle tanışmaya karar verdim birlikten kuvvet doğar ne de olsainşallah tekrar alırsın ben de kendimi bildim bileli hep zayıftım 41 in üstünü bile göremedim düşün artık boyum 1.60 ve şu an 39 küsür kiloyum. önceki yıl 41 i görmüştüm onda da her sabah iki yumurta ve yatmadan ballı süt içerek 1 ayda 2.5 kilo almıştım ama devamını getirmeyince o da uçup gitti şimdi yeniden birşeyler yapmaya karar verdim hepimiz de bu amaç için burdayız hep birlikte kilo alıp burada mutluluğumuzu da paylaşacağız inşallah aslında ben zayıf olmaktan mutsuz değilim ama ailem ve çevrem sürekli kilo al kilo al diyip duruyor herkesi susturmak istiyorum
canim yine iyisin 160 boya 40 kilosun nerdeyse iyi tam manken gibisindir:)
benim de boyum 169 kilom 46. 49-50 kilo olsam cok iyi olucak en azindan..
eskiden ben de rahatsiz degildim 46-47 kiloyken, bi ara 52-53 leri gormustum o zamanlarimi alisti insanlarin gozleri simdi ay cok zayiflamissin diyorlar, ben de artik lafimi esirgemiyorum..
her gordugunde ayni seyi soyluyorsun, ben de halimden hosnut degilim almaya calisiyorum zaten diyorum hemen susuyor ya da konuyu degistiriyorlar :) eskiden susar uzulurdum artik veriyorum cevaplarini sen de oyle yap :)
canim pekmezi ihmal etme, ben kilo alicam diye uzum pekmezi icerken kansizligimi yendim :)
doktor kan ilacimi biraktirdi bir aydir :)
aslinda ilaclarla ilgili paylasimlarda da bulunmuslar ama cok karsiyim ben onlara sana da hic tavsiye etmem ondan yazmadim bile onlari
sporu da ihmal etme derim canim, benim ozellikle kollarim cok zayif onun icin baya kol calisiyorum artik gerci ara ara yapiyordum bugun kendime soz verdim daha istikrarli olucam haftada en az 4 gun yapicam :)
pelincim çok güzel anlatmışşın valla aynen o laflara sinir oluyorum yemek yiyeceğim varsa da yiyemiyorum. ben de artık cevap veriyorum ben halimden memnunum herkes kendine baksın diyorum ve bunu bana diyenlerin yüzde 80 i kilo vermeye çalışan insanlarbi kıskançlık da sezmiyor değilim bazen
fiziğim gayet düzgün Allah a çok şükür ama bacaklarım çok zayıf kalıyor yaa onları kalınlaştırmam gerek onun için de squat denen bişey varmış denesem işe yarar mı yoksa iyice incelir bacaklarım diye korkuyorum
senin de kilon güzel bence canım boyun da öylebiraz daha kilo alsak mankenlere taş çıkarırız
:)
canim squat ise yariyor ozellikle de bacak ve kalcaya, ilk yaptigin hafta sikilasacagin icin inceliyorsun gibi gelebilir ama sonrasinda sen de farkediceksin kalinlastigini, benim burdan arkadasim gozdecigim var o da bizim gibi squat yapti gercekten farki ben kendi gozlerimle gordum kalca ve bacaktaki kalinlasmayi :)
ben kollarimdan sikayetci oldugum icin, kol calisiyorum, kilo aldigimda tek gobusum cikmasin diye crunc ve push up yapiyorum bir de...
ha bir de squati yap hemen ustune proteinli bisiler ye canim, spordan once de meyve ya da karbonhidratli besinler tuket
yaaaaaaaaa çok sevindim bunu duyunca şimdidediklerini yapacağım canım inşallah işe yarar çok dua ederim sana ya squatı kaç tane ve ne sıklıkta yaptınız peki ona göre başlayayım hemen bugün
ben arastirdim kilo almak isteyenlere haftada4 gun spor veriyorlar genelde, ben spor salonuna gitmistim ordaki hoca da 4 gunun yeterli oldugunu soylemisti bana.
ilk gun 20 ile basla her yapisinda 5 arttir 50 de sabitle derim ben oyle yapiyorum :)
insallah canim hepimiz kilo aliriz :)
o zaman bir gün yap bir gün yapma şeklinde oluyor haftada 4 günse güzelmiş dediğin şekilde yaparımdiyete ve spora an itibariyle başlıyorum ve bugün gidip kendime tartı alcam gün gün takip ederim aldığım kiloları sonuçları yazacağım sen de yazmayı unutma birbirimizi motive edelim çok teşekkür ederim azim oluştu bende bunları duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?