• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta yüz germe? Fransız askısu vs?

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.300
3.460
133
Gözlerden aşagıya yüz germe istiyorum ama ya şakakları ya da boyunu dahil ediyorlar ve ortalama 300.000 buluyor guzel vr makul yapan plastik cerahha yaptıran var mı Fransız askısı da aynı görevi görür mü? İsim vermiyecehim Fransız askısının dogayeni aynı görevi göreceğini ve en az 7 yıl kalıcı olacagını söylüyor? Sizce?

Gözlerden aşagıya yüz germe istiyorum ama ya şakakları ya da boyunu dahil ediyorlar ve ortalama 300.000 buluyor guzel vr makul yapan plastik cerahha yaptıran var mı Fransız askısı da aynı görevi görür mü? İsim vermiyecehim Fransız askısının dogayeni aynı görevi göreceğini ve en az 7 yıl kalıcı olacagını söylüyor? Sizce?
Üstte yüz sarkması sinirlerim bozuldu topigi var orda detayli yazdim ben

Burda birisi ameliyat olmuş isimde vermiş yarım germe ben begendim ama kaö sene kalıcı olacak önemli olan o

Burda birisi ameliyat olmuş isimde vermiş yarım germe ben begendim ama kaö sene kalıcı olacak önemli olan o
Germe işlemi kalıcı bir işlem aradan deri çıkartıldi ve 5 sene geriye gittim.Ama bu her sene yaşlanmaya devam etmeyecegim anlamina gelmiyor her sene yaşlanmaya devam edecegim ve sadece biraz daha geriden geliyor olacagim o kadar.Bu mantiksiz bir soru...

Back