Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçOzelden attim kızlar
Canım bana da resim atar mısın.Ozelden attim kızlar
Wooooow Arzum, bu sana yapılır mı?Yok bacım yok, bizler ne fotolar paylaştık, meme, popo, karın... Açtık açtık gösterdik bilgi olsun diye. Yüzümü kimlere kimlere attım, gerçek net sonuç görsünler diye. Çarşaf çarşaf albüm yaptık buradan, çekinmedik.
Şimdi foto attıklarım bana güvenmiyor. Atmıyor foto.
Tamma süreç yazılsın da ne bilelim nasıl oldu. Sana göre güzel, bana göre degil.. Yani ifşa olacak bir durum yok. Kırp Kırp koy. Foruma koyma, özelden at, albüm yap istedigin kişiler görsün.... Senelerin üyeleriyiz, yok insta dan gösteriyim falan.E bende sosyal hesabımı neden vereyim sana?
Merhaba kimde karar kildiniz kime olacaksinjz ameliyat. Siz baya arastirmistiniz tercihinjzi merak ettim.Ameliyat olanlar bize de ozelden de olsa resimlerini gostersede bizde cesaretlensek sayfalarca yazmak baska oncesi sonrasi sureci gormek baska
Ben sahsen oyle yapmayi dusunuyorum nisan ayi icin gun aldim umarim aksilik cikmaz da gelip ameliyatimi olurum..
olduktan sonrada goz kapagi meme karin ameliyatlarim gibi iki gune bir resim eklerim ...
AttimmmÇok geç
Canım bana da resim atar mısın.
Bu arada hayırlı olsun kararın canım Çok mutlu olacagın sonuçlar diliyorum sana Darısı başımaAmeliyat olanlar bize de ozelden de olsa resimlerini gostersede bizde cesaretlensek sayfalarca yazmak baska oncesi sonrasi sureci gormek baska
Ben sahsen oyle yapmayi dusunuyorum nisan ayi icin gun aldim umarim aksilik cikmaz da gelip ameliyatimi olurum..
olduktan sonrada goz kapagi meme karin ameliyatlarim gibi iki gune bir resim eklerim ...
Bana da atar mısın rica etsemOzelden attim kızlar
Evet cok zoruma gidiyor biz yaptigimiz iyiliklerin karsiligini ne yazik ki goremiyoruz heleki senin hakkin odenmez kac senzdir hic usanmadan anlattin ve hala anlatiyosunYok bacım yok, bizler ne fotolar paylaştık, meme, popo, karın... Açtık açtık gösterdik bilgi olsun diye. Yüzümü kimlere kimlere attım, gerçek net sonuç görsünler diye. Çarşaf çarşaf albüm yaptık buradan, çekinmedik.
Şimdi foto attıklarım bana güvenmiyor. Atmıyor foto.
Tamma süreç yazılsın da ne bilelim nasıl oldu. Sana göre güzel, bana göre degil.. Yani ifşa olacak bir durum yok. Kırp Kırp koy. Foruma koyma, özelden at, albüm yap istedigin kişiler görsün.... Senelerin üyeleriyiz, yok insta dan gösteriyim falan.E bende sosyal hesabımı neden vereyim sana?
Saol kuzum insallah aksilik cikmazsa covid den dolayi gelecegim seni canli beklerim artikBu arada hayırlı olsun kararın canım Çok mutlu olacagın sonuçlar diliyorum sana Darısı başıma
Merhaba zekeriya kul a icim cok isindi bilemedim asistani bile usanmadan hep cevap veriyor hayirlisi bakalim evet cok arastirdim ama yurt disindan biraz zor oluyor siz ordaysaniz bence sanslisiniz arastirmak daha kolaydir sizeMerhaba kimde karar kildiniz kime olacaksinjz ameliyat. Siz baya arastirmistiniz tercihinjzi merak ettim.
Simdi gordum tsk ederim sesimi duydugunuz icin cok guzel olmus belli daha da guzellesecek deri kendini biraz salinca siz sadece sakak germe mi yaptirdiniz ?Attimmm
Sakak .goz cekme ve yanak asma varSimdi gordum tsk ederim sesimi duydugunuz icin cok guzel olmus belli daha da guzellesecek deri kendini biraz salinca siz sadece sakak germe mi yaptirdiniz ?
Yanak asmada dikisler nasil oluyor ? Mesela benim dikisler kulak ön ve arkaya uzanacak sanirimSakak .goz cekme ve yanak asma var
Kulak ön ve arka dikişler de alt yüz geriliyor diye biliyorum ama... Aslında en güzel yüzü öyle dikişli işlemde oluyor bence Nazo, yanak, hatta boyun bölgesi bile o dikişli işlemde oluyorYanak asmada dikisler nasil oluyor ? Mesela benim dikisler kulak ön ve arkaya uzanacak sanirim
Hayır orta yüzde saçlı deride 5 cm kesi yapılıyor oradan hem göz kaş ve yanak asilıyor.Kulak ön ve arka dikişler de alt yüz geriliyor diye biliyorum ama... Aslında en güzel yüzü öyle dikişli işlemde oluyor bence Nazo, yanak, hatta boyun bölgesi bile o dikişli işlemde oluyor
Canım, bende oldum ameliyat saçlı deriden söylemiştim. Evet, kaş, göz güzel çekiliyor. Yanak kısmı da fark ediyor ama kulak önü ve arkasında kesi yapılınca yanak kısmı ve boyun kısmı daha güzel çekiliyor.Hayır orta yüzde saçlı deride 5 cm kesi yapılıyor oradan hem göz kaş ve yanak asilıyor.
Aynen bende masaya yatmisken bi kerede hepsinden kurtulim’ istiyorum dikis izleri gizli nede olsa cagreler tukenmez gorunsede lazer yada medikal makyajla gizlerimKulak ön ve arka dikişler de alt yüz geriliyor diye biliyorum ama... Aslında en güzel yüzü öyle dikişli işlemde oluyor bence Nazo, yanak, hatta boyun bölgesi bile o dikişli işlemde oluyor
Anladim belki size gerek gormemis dr bey resimde yuzunuz guzel gergin gozukuyorHayır orta yüzde saçlı deride 5 cm kesi yapılıyor oradan hem göz kaş ve yanak asilıyor.