• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta parmağını göster oğlum

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Yine ben daha önce çok konu açtım gerek eşim gerek ailesi şimdi de oğlum 11 aylık orta parmağını göster diyorlar oğluma oğlumu öyle öğretiyorlar kızıyorum ya çok korkuyorum oğlum onların dediklerini dinler uygularsa altlı üstlü oturuyoruz ben onun onlara uymaması için ne yapmalıyım

Zevkle soyliim bu tür ruh hastası insanlarla ne yapacağını...
Oğlumuzu erkek egemen zihniyetine göre yetiştirmeye çalışıyorlar ya boyun eğeceksiniz ya da ordan taşınacaksınız esine şiddet gösteren şahsiyetler de böyle ailelerde büyümüştü bu aklınızda olsun bu cümle size yeter:işsiz:

oyle yaptiklarinda tepki verin.bunun ogretilmesini istemediginizi soyleyin.bu sorunu once esinizle çözün... esinize bunun ileride nelere sebep olabilecegini anlatin.bu hareketi ona yapsa ilerde ne hisseder..kendisine saygisizlik yapacak bir evlat yetistiriyor..
ve eger cocuunuz ogrenirse bu hareketi yaptiginda gormezden gelin.eger gulerseniz tekrarlar.siz de onun yerine gececek baska birsey ogretin.mesela butun elin parmaklarini acip kapamayi.ve orta parmagi gosterirse tekrar siz de hemen bu el acma kapama oyununa gecin unutsun.

Küçük yaşta küfür, el hereketi öğretiyorlar. O çocuk onu normal birşeymiş gibii kafasına kodluyor. Büyüyünce o öğrendiklerini öğretenlere yapınca çocuk terbiyesiz saygısız oluyor onların gözünde

Yine ben daha önce çok konu açtım gerek eşim gerek ailesi şimdi de oğlum 11 aylık orta parmağını göster diyorlar oğluma oğlumu öyle öğretiyorlar kızıyorum ya çok korkuyorum oğlum onların dediklerini dinler uygularsa altlı üstlü oturuyoruz ben onun onlara uymaması için ne yapmalıyım
Benimde aynıydı birebir eski kocama para verip uzakken küfür ettiren bir ailesi varmış sonuç nasıl mı şiddet küfür hakaret çocuklukta terbiye almamış bana nasıl saygı duyacak sen yapmayın de ben yaptırtmadım eşinide uyar

Back
X