Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim adına canım . İnan hüzünlenmekten 2 gündür dışarı çıkmıyorum . Yarın diğer embriyolarımın sonucu için arayacaklar . Rahim dinlendikten sonra transfer olacak . Ve embriyolarım geriden geldiğini biliyorumBenim biri 3. gün, biri 5. gün embriyosuydu, hangisiydi bilmiyorum ama yine biri orta, biri iyi kaliteydi şuan 18 aylık ikizlerim.
Çok sevindim adına canım . İnan hüzünlenmekten 2 gündür dışarı çıkmıyorum . Yarın diğer embriyolarımın sonucu için arayacaklar . Rahim dinlendikten sonra transfer olacak . Ve embriyolarım geriden geldiğini biliyorum
Hiç bişey yapmadan yatıyorum boş boş . Aslında bu duruma Embriyolog soktu beni . Umut vermemek için . Geriden geliyor dedi falan . Dua eder misin inşaşşah yarın sonucum iyi olurHiç sıkma canını, ben kalitelerini bile sormadım moralim bozulmasın diye, transferden sonra doktor söyledi “tamam” dedim geçtim. Bol bol moral depola, ikisinin de birbirinden farkı yok bebeklerimin, karnımdayken de öyleydi. Transferden sonra bol su, bol yoğurt, her gün bir dilim ananas ve 2 bardak havuç suyu iç. Şimdiden kitap al, dizi belirle kendine onlarla vakit geçir. Kimsenin mutsuz tüp bebek hikayesini dinleme
Hiç bişey yapmadan yatıyorum boş boş . Aslında bu duruma Embriyolog soktu beni . Umut vermemek için . Geriden geliyor dedi falan . Dua eder misin inşaşşah yarın sonucum iyi olur
3. Gün ve 5. Gün embriyolarını aynı gün mü transfer etmişlerdi acaba yoksa iki gün arayla mı?Benim biri 3. gün, biri 5. gün embriyosuydu, hangisiydi bilmiyorum ama yine biri orta, biri iyi kaliteydi şuan 18 aylık ikikizlerim
3. Gün ve 5. Gün embriyolarını aynı gün mü transfer etmişlerdi acaba yoksa iki gün arayla mı?
Cnm banada dua et ben 3bc sanıyordum 3bb dedi doktor cuma traanfer çok korkuyorum tutmaz diye duanlarinda unutma beni peki sen tek traanfer mi oldun yoksa ikizmi3bb embriyo ile hamile kaldım. takılmayın