Kök hücre prp ekzozom

hayallerce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
5
1
1
34
Ben 2. Tüp bebekte tüm işlemleri denedim , kök hücre, prp , ekzozom, mikro çip, piezoelektrik, gebelik aşısı , kasılma önleyici iğne, embriyo tutundurucu, prograf , cilinioic serum, embyomda 3. Gün ancak 4. Gğn kalitesinde hücreleri sayılamayan bir embriyoydu ancak tutunamadı negatif sonuçlandı. Bu işlemler deneme aşamasında olan işlemlermiş bana çapadaki doktorum bunlar eve kıcağında çocukla gitme oranını etkilemez demişti.

Merhabalar ben de ilk kez tüp bebek sürecindeyim hafta içi opu yapılacak, bu süreçte özelde çok doktor gezdim. Kimisi amh değerimden dolayı hemen prp eksozom önerdi ama daha sebebini detayını bilmeden nasıl böyle maliyetli işlemler öneriliyor diye şüpheye düştüm. Şu an gittiğim doktoruma sorduğumda ise eğer bu işlemler gerçekten işe yaradığı kanıtlanan işlemler olsaydı ben de kendime bir gelir kalemi olarak düşünüp yapardım, ancak kimsenin bu konudaki hassasiyetinden faydalanıp olumlu etkisi kesinleşmemiş yöntemleri öneremem etik gereği dedi, ayrıca şunu da söyledi bu işlemler ingiltere de yasakmış, bazı ülkeler de ise yasal, türkiye de bunlardan birisi. Yani rabbim ol deyince olur günün sonunda olması gereken tedaviyi uygulayıp tevekkül etmek gerektiğini düşünüyorum 🙏🏼

Back