Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bende pozitifi görürümAsını bsini bilmiyorum ama
Benım 3. Gun 8 hücreli pozıtıf .
Transferin kaçıncı günündesiniz bende 3bb transfer olucam cift transfer benim digeri 3cc daha kötü yani. Ama bu kalitelerle hamile kalanlar var insallah sizinki de tutarİlk denemede 3aa kalite tek embriyo transfer edilmişti bu ikinci deneme 3bb kalite çift transfer yapıldı sizce kalitesi nasıl orta kalite olduğu için doktor çok umutlu konuşmadı aynı durumda olup hamile kalan var mı aranızda ?
Cumartesi günü transfer oldu.bugün 4.günü . Benim ilki olmayınca bunda da aynı şeyler olacak diye korkuyorum. İnsallah sizinde tutar . Sizin transfer ne zamanTransferin kaçıncı günündesiniz bende 3bb transfer olucam cift transfer benim digeri 3cc daha kötü yani. Ama bu kalitelerle hamile kalanlar var insallah sizinki de tutar
Hangisinin tutacagi hic belli olmuyo en iyi kaliteler tutmuyor bazen düşükler tutuyo burada okuyorum hep belki bizlerinde tutar. Benim transferim martta olacak günu belli degil lan vermeden önce evde test yapmayi düsünüyo musunCumartesi günü transfer oldu.bugün 4.günü . Benim ilki olmayınca bunda da aynı şeyler olacak diye korkuyorum. İnsallah sizinde tutar . Sizin transfer ne zaman
Şuan için düşünmüyorum ama zaman geçtikçe belki yaparım emin değilimHangisinin tutacagi hic belli olmuyo en iyi kaliteler tutmuyor bazen düşükler tutuyo burada okuyorum hep belki bizlerinde tutar. Benim transferim martta olacak günu belli degil lan vermeden önce evde test yapmayi düsünüyo musun
İnşllah hepimizArkadaşkar geçmiş olsun öncelikle inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız embriyo 3. Günde dondururken ne diyip donduruyorlar ?
Dediği gibi oldumu canımİnşllah hepimizbenim doktorum 5. Günde ısrar etti o yüzden 3. Gün embriyosu hakkında bir bilgim yok maalesef. 2 defa denedim. Her ikisinde de 5. Güne gidecek dedi yorum yapamıcam
umudunuzu yitirmeyin yaş kaç ben çok sayıda tanıdığım bu şekilde hamile kaldıİlk denemede 3aa kalite tek embriyo transfer edilmişti bu ikinci deneme 3bb kalite çift transfer yapıldı sizce kalitesi nasıl orta kalite olduğu için doktor çok umutlu konuşmadı aynı durumda olup hamile kalan var mı aranumudunuzu
İlk denemede 3aa kalite tek embriyo transfer edilmişti bu ikinci deneme 3bb kalite çift transfer yapıldı sizce kalitesi nasıl orta kalite olduğu için doktor çok umutlu konuşmadı aynı durumda olup hamile kalan var mı aranumudunuzu
Yaşım 31 ilki olumsuz olunca biraz umutsuzum .inşallah bende de aynısı olurumudunuzu yitirmeyin yaş kaç ben çok sayıda tanıdığım bu şekilde hamile kaldı