- Konu Sahibi Pembelii11
Askerlik mi polislik mi ne o tarz mesleklere alinmiyorlardi sanırımNe gibi etkilenmek ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askerlik mi polislik mi ne o tarz mesleklere alinmiyorlardi sanırımNe gibi etkilenmek ?
Hayvanseverlerin bşr kısmı bayağı zengin oldu. Ekşi sözlükte birinin hesabındaki öğrenciyken göstermişlerdi, günahını almak istemem kim olduğunu hatırlamıyorum ama yapabilirsen kendin yapacaksın veya organize edeceksin. Ben mahallede muhtara sorup ihtiyaç sahibine veriyorum. Muhtar aracılığı ile. Bir de kendim ağaç dikmeye çalışıyorum ama keşke çevre ile birlikte yapılsa . Orman müdürlüğünün arşivine bakarsan aslında muhteşem işler yapmışlar.Haklisin ya, ben o kampanyalara bi de kedi kopek mama bagislarina cok katildim, ama hic arkasini takip etmedim![]()
O niyetle yazmadimBu başlık nedir ya, ilgi çekmeyecek bir haberin, illaki ilgi çekip okunmasını sağlamak gibi![]()
Demek ki yüz kızartıcı suç olarak geçiyorAskerlik mi polislik mi ne o tarz mesleklere alinmiyorlardi sanırım
Avukat desteği alın mutlaka. Yani düz bir insan o kadar ağacı nasıl kesebilir ki? Velev ki kesti, o motorlu testere sesine gelen orman polisi 400 ağaç kesilirken uyuyo muydu? O zaman neredeydi?Biliyorum hepsinin farkındayım. Yanlış olduğunun da farkındayım. Demek istediğim şu kağıtta kendileri kesmiş şeklinde yazıyor. Ama kesili idi zaten diyor bu durumda ne yapabilirim onu demek istiyorum
Ben de aynı şekilde konu kaynadı ve benim aklımda ormanda sevişen çiftler var şuanAynen öyle deminden beri başlığa gülmekten konuya odaklanamadım![]()
Harika bi yorum. Sormak istedigimi yazmissinizEşiniz ve arkadasi bu karda bu aralık ayında neden birkac gün ustuste ormana gitmişler ki?? Bu size mantıklı geldi mi?
Tabii ki 400 ağacı onlar kesmemistir sonuçta profesyonel olarak uğraşmiyorlarsa nasıl kesecekler nereye götürecekler. ama konuya 'biz öylesine ormandan geçiyorduk,kesilmiş ağaçları gördük. Sonra birkaç kere daha gördük, demek ki sahipsizdi , almaya karar verdik o ara ilk ağacı keserken yakalandik' dedilerse kimse onlara inanmamıştır.
Ormanda yakalanmak diyince de evet odun kesmek aklımiza geliyor la havle velaKişinin zihni neyse fikri odur. Gayet anlaşılır yazıyor. Siz neye yorarsaniz ona dönüşür cümleler
Dökülen kozalak da mı yasak?Kozalak bile yasak biz kızımla boyariz diye yere düşen kozalaklardan eve getirelim dedik komşumuz yasak dedi
Imzalamislar. Orda söylemişler bunları biz kesmedik diyeOrman muhafaza memurları suç üstü yaptıklarında tutanak tutmuşlardır ve eşiniz ile arkadaşına okutup imzalamasını istemişlerdir. Eşiniz ve arkadaşı umarım imzalamamış ve tutanağa şerh ( karşı görüş, not) tutturmuşlardır. İmzaladılarsa geçmiş olsun zor kurtulunur. İnzalamadıysa avukat tutup trlefon sinyanyelleri ile orda çok az süre hariç bulunmadıklarını ve kendilerinin kesmediklerini ispata çalışacaklar başka yolu yok
CevapladımHarika bi yorum. Sormak istedigimi yazmissinizne isleri varmis karda kista ormanda
![]()
Olabilir belkide gerçekten aceleyle bir başlık atmışsınızdır ama ne yaptıysan Şu an 160 kişi bu konuyu okuyorO
O niyetle yazmadim
Yüz kizartici suçlar çocukları etkiliyor mu ?Demek ki yüz kızartıcı suç olarak geçiyor
Dökülen kozalak da mı yasak?
Ama bu hirsizlik oluyorHayir o şekilde değil. Odunları kesili halde gören o bölgede çobanlık yapan arkadaşı o demiş böyle böyle bir kaç gündür odunlar duruyo kesilmiş bırakılmış o şekilde sonra alalım şeklinde dunmusler
Devlet avukat verir mis sizce talep üzerine? Kendimiz mi tutmalıyız?Ay ama harbiden ciddi bir suçlama altında eşiniz.
Yıllar önce bir yaşlı teyze de ceza almış, sonra dönemin cumhurbaşkanından af diliyor. Ama affedilmiyor, cumhurbaşkanının affetme yetkisi varmış o dönem hatta. Kpss vatandaşlık hocam anlatmıştı teee ne zaman.
İyi bir avukat bulun derim. Eşiniz de yani, evdeki bulgurdan nasıl olunur temalı mükemmel bir çalışma yani.![]()
Yasak dedi komşumuz biz de almadikDökülen kozalak da mı yasak?