Orijinal Adidas nasil anlasilir?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar meraba benim adidas esofman ustum var nerden aldigimi hatirlamiyorum. Kisacasi orijinal olup olmadigini nasil anlarim?

Nerden aldığını hatırlamıyorsan,adidas mağazasından değil herhangi bir yerden almışsındır.O zaman Orjinal olmayabilir.Arma şeklinden dikişinden belli olur.

ambleminden canım adidasın giyside yan yana 3 çizgi

Çok iyi bir çakması değilse anlayabilirsiniz, ama çok iyi bir kopyaysa sanırım anlayamazsınız. Gerçi hani derler ya mal kendini gösteriyor diye.. Bakınca anlar insan sanki

Yıl tam 2003.. ben Adidas’ın mavi bir ayakkabı modeli var. Görünce çok beğendim. Normalde 36-37 giyiyorum kalıba göre.. burada kalmış 35,5. Dedim nasıl olsa açılır ve aldım…tam 89 tl verdim o zamanın parasıyla..ama yıl 2014 ayakkabı hala tertemiz. Her zaman giymiyorum ama sanki birkaç sene önce alınmış gibi..
İçinde olan taban kısım var ya.. oradaki Adidas yazılarından 1 tanesi bile yıpranmadı. O kadar makinaya attım yazılar bile silinmedi..35,5 aldığım ayakkabı 1mm dahi açılmadı…
Yani gerçekten iyi üretim yapıyorlar..
Nike vs aynı kullanışlılığı sunmuyor. Eğer orijinal mağazasından alırsan orijinal olur.

Ayy cok guldum buldun da mi soruyosun diyen arkadasimaa :) ayy yok bulmadim tatlim ama biz kuzenimle ortak giyiniriz neyi aldigimi verdigimi hatirlamam ondan mi geldi bilmiyorum o yuzden dogru bilgiye ulasamiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…