• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oriflame

dizboyumavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
105
0
96
Karaman
kızlar oriflame marka makyaj malzemesi kullanan var mı aranızda ben maskara almayı düşünüyorum yeni katalogtan ama karar veremedim fiyatıda 14.90 ytl siz ne önerirsiniz kullanan ve memnun kalanlar var mı cevap bekliyorum sizden öpüldünüzzŞeniz

valla orıflame urunu olan sadfece maskarasını kullandım ama normal maskara ucları gıbı olan dan deıl dolgunluk uxzunluk veren den kullandım kırpıkleree uygulanan kızmında normal maskara gıbı kıllı ucları yok hatta plastık bısı sadece tırtıklı ama harıka

Ben oriflame'ın rimellerini kullanıyorum gayet de güzel.
Ama bir maxfactor kadarını beklemeyin tabiki...kaydirigubbakcemile5

bende dün max factor 2000 calorie dramatic look aldım.memnun kaldım.maybellıne kullanıyordum memnun değildim.ama şimdi aradığımı buldum.satın aldığım yerdekı kızda çok satılan bir ürün memnun kalırsınız dedi.10 ytl daha fazla ver max factor al canım.kullandığında memnun kalırsın...a.s

eger en son sayfdaki yeni çıkan ürünü diyosan canım şidetle tavsiye ederim mükemmel bişe zaten begenmezsen para iaden var aldıgın kişiyşle konuş bi dene baktın begenmedin iade et

giordani infinite maskaradan bahsediyosun herhalde şiddetle tavsiye ederim oriflame in en kaliteli serisidir bende yeni aldım gayet memnunum

kızlar yeni yeşil ışıltılı maskarası çıkmış bu markanın nasıl acaba kullanan varmı mavi ışıltılısıda var

kızçelerim oriflame kullanan bebişler hele bakın
var mıdır oriflame'de şöyle şeker gibi tadı olan aynı zaman da harika kokan bi lipgloss???

bende wonder lash mascarayı kullanıyorum hem fiyatı çok uygun hemde çok güzel ayrıcada dökmede yapmadı kirpiklerime çok memnunum güzelde uzatıyor tavsiye ederim:teytey:

Back