• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oriflame ye üyelik hakkında.

imdaaat

H£r fikir içimde k£lepç£
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
530
0
316
Ankara
selam arkadaşlar..bizim yan komşumuz oriflame üyesi ve ocak ayı üyelik ücreti 1 tl olduğundan gel senide üye yapayım dedi...bende peki dedim ama öyle ev ev gezip satmak için değilde daha çok kendime almak için istedim...sorumun cevabını bulsamda anlayamadım..soruma gelince diyelim 5 10 liralık bi ürün istedim kendime bu ürünün kargo ücretini benmi ödeyeceğim bu kargo işi ücreti nasıl oluyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

selam arkadaşlar..bizim yan komşumuz oriflame üyesi ve ocak ayı üyelik ücreti 1 tl olduğundan gel senide üye yapayım dedi...bende peki dedim ama öyle ev ev gezip satmak için değilde daha çok kendime almak için istedim...sorumun cevabını bulsamda anlayamadım..soruma gelince diyelim 5 10 liralık bi ürün istedim kendime bu ürünün kargo ücretini benmi ödeyeceğim bu kargo işi ücreti nasıl oluyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Ya 100 puan yapar kargo ücreti ödemezsiniz
Yada atıyorum 10 puanlık birşey girdiniz
kargo sıfırlayıcı ürün girersiniz 7.99 yerine 8.99 ödersiniz elinizde ürün olmuş olur ya satar ya kullanırsınız

Back