merhaba.koyu buğday ten rengim var.kararsız kaldım colorful rujlardan pink passion nasıl durur diye,kullanan varsa yorum yapabilir mi?birde şu kalem farlardan desert brown olan nasıl arkadaşlar
merhaba.koyu buğday ten rengim var.kararsız kaldım colorful rujlardan pink passion nasıl durur diye,kullanan varsa yorum yapabilir mi?birde şu kalem farlardan desert brown olan nasıl arkadaşlar
Merhaba benim de ten rengim buğday cuma günü colourful ruj numune siparişi verdim gelince yazarım nasıl durduğunu tabi gelebilirse:) hala paketlenmemiş çünkü
Eki Görüntüle 188203
Bunlar da benim 2 aydır aldıklarımın bir kısmıürünler hakkında soru soran olursa seve seve cevaplarım...
Eki Görüntüle 189177 Eki Görüntüle 189178
parfümlerin ikisi de harika.koku yayıcı bildiğiniz çikolatalı pasta aynınumune setini de kendime aldım gg.o da süper.kremlerde güzel kokuyor.kargo geldiği gibi koyduğum için anca bu kadar yazabildim kızlar :)
cnm bence pek sırıtmaz o renk sende (ruj) çünkü çok aşırı koyu olcağını sanmıyorum fabulous red rengi daha koyu o daha dikkat çekici olabilirdi mesela ama bu hoş durur diye tahmin ediyorum,gelince bizi bilgilendir bide foto koyarsan rengin tonu nslmş bizde öğrenmiş oluruzbende o kalem farların purple misti var benim çok hoşuma gidiyo,ne tam anlamıyla mor nede pembe ikisi arası bişey,simli ve krem gibi sürülüşü çok rahat ve çok abartılı bi rengide yok o yüzden hoş duruyo o farlar. renk olarak desert brown istediğine göre günlük kullanıcaksın sanırım? herhalde tahminen bal rengi gibi bi renk sanırım bu? günlük kullanıma gider neden mavisini düşünmedin cnm? sana yakışabilir? hele bide renkli gözlüysen yada ela gözlerin varsa
evt bende cuma verdim bugün gittim sormaya (izmir hm) salı gelcek dediler boşuna gitmiş oldum
güle güle kullan canım, ürünlerin isimlerini ve renk tonlarını yazarmsn ben bütün ürünleri net göremediğim için hangi ürünler olduğunu bilemedm hepsini..:26:
Eki Görüntüle 189249
make that change makyaj paleti: Harika, bayıldım başka birşey söyliyemicem:)
çift etkili stik kapatıcı - mediumek kapattığı söylenemez...
Orıflame beauty 2fx maskara
o.b cabaret eye lıner - black boulogne
o.b power shıne ruj - cocoa burst
o.b power shıne ruj - peach nectar
o.b kalem eyelıner - black
o.b kalem eyelıner - green
vısıons v* sparkle collectıon ruj paleti - hot magic
o.b fondöten süngerleri
sol aile güneş sonrası ışıltılı losyon
haırx yaz bakım durulanmayan saç kremi :şu anda saçlarımda, kendimi sahilde güneşleniyor gibi hissediyorum
Swedısh spa biçimlendirici jel krem
colourfull ve hydracolour ruj numune seti
o.b oxygen boost fondöten - sand :güzel fondöten benim ihtiyacımı karşıladı en azından. Kapatıcılık istemiyorsanız doğal dursun diyorsanız uygun bir ürün olur.
Orıflame beauty cherry garden ruj : Mercan rengi diye almıştım ama koyu pembe gibi bir rengi var ama güneşe çıkınca çok hoş duruyor.
Feet up advanced çatlamış topuklar için onarıcı krem
swedısh spa sea algae mineralli yüz spreyi: Nemlendirmesi normal ciltler için yeterli ama benim cildim çok kuru olduğundan bana yetmedi
De marco 24 saat etkili antiperspirant sprey deodorant: Kokusu biraz ağır erkek arkadaşıma verecektim ama kardeşim kaptı hemen
Gelir gelmez yazdığım için hepsini deneyemedim boş bıraktıklarım deneyemediklerim:86:
kızlar oriflemenn gözeneklerikapatıcı ürünü vrmııı ?vrsa kullanan faydasını gren ltfen yazsnnn
güle güle kullan canım, ürünlerin isimlerini ve renk tonlarını yazarmsn ben bütün ürünleri net göremediğim için hangi ürünler olduğunu bilemedm hepsini..:26:
En öndeki kelebek makyaj paleti: çok beğendim farları çok kalıcı
Arkasındaki deri kaplı olan make that change fırça seti: bunu beğenmedim fırçaları çok sert
Mavi kapaklı krem: OPTIMALS OXYGEN BOOST™ KREM: beğendim,cildi sağlıklı gösteriyor.
O.B POWER SHINE RUJ NUMUNESİ
O.B POWER SHINE RUJ - Peach Nectar: Çok beğendim içindeki pırıltılar harika
O.B KAJAL GÖZ KALEMİ - Carbon Black:Birkaç saatten sonra akma yaptı bende o yüzden pek beğenmedim
PURE SKIN SİVİLCE LEKELERİNE DERİN. ETKİLİ BAKIM JELİ:3 haftadır kullanıyorum henüz bir etki yok
VISIONS V* VERY YOU RUJ - Bewitching:Bunu çok beğendim
VISIONS V* SPARKLE COLLECTION RUJ PALETİ - Hot Magic:Buna bayıldım 2.sini sipariş ettim:)
AMBER ELIXIR EDP
AQUA-RHYTHM YOĞUN NEM. GENÇLİK GÜZELLİĞİNİ KOR. GÖZ KONTUR KREMİ: güzel nemlendiriyor o yüzden beğendim
GIORDANI GOLD AYDINLATICI STİK:benim cildimde pek belli olmadı o yüzden pek beğenmedim
VERY ME DOĞAL RENKLENDİRİCİ JEL - Dark
GIORDIANI GOLD TOP ALLIKLAR:beğendim doğal duruyor
ne zormuş bunları yazmak
very me renkli nemlendiriciden memnun musun
tabiki fotoları koyarım benim gibi çelişkide kalanlara yardımcı olur umarım.
bu arada güzel bir parfüm istiyorum çok tuzlu olmayan,yaşım 18birde yaşıma giden elbet,varmı tavsiye edeceğiniz? enigma,divine sensual,divine(mavi),eclat bayan,sensoria fln çok merak ediyorum .böyle tüm mevsimlere gidecek bir koku olsa ne güzel olurdu.çok çiçek kokularını sevmiyorum mutlaka karışık olmalı
lütfen yardım edin
mutlaka bu katalogdan almam gerektiği için bu kadar ısrarcıyım,doğum günü hediyesi olarak alınacakta
bu ayki katalogda kırmızı el çantasıda gönlümü kaptı ama ondada kararsızım alsam mı diye:)
tabiki fotoları koyarım benim gibi çelişkide kalanlara yardımcı olur umarım.
bu arada güzel bir parfüm istiyorum çok tuzlu olmayan,yaşım 18birde yaşıma giden elbet,varmı tavsiye edeceğiniz? enigma,divine sensual,divine(mavi),eclat bayan,sensoria fln çok merak ediyorum .böyle tüm mevsimlere gidecek bir koku olsa ne güzel olurdu.çok çiçek kokularını sevmiyorum mutlaka karışık olmalı
lütfen yardım edin
mutlaka bu katalogdan almam gerektiği için bu kadar ısrarcıyım,doğum günü hediyesi olarak alınacakta
bu ayki katalogda kırmızı el çantasıda gönlümü kaptı ama ondada kararsızım alsam mı diye:)
Bunlarda benim yeni gelen ürünlerim..
ancak ne yazıkki 3 tane ürünüm gelmemiş artık onlarıda geldiği zaman eklerim..