Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar dancing lady hipnotic edp ve lash maskara 3d sipariş ettm kullanan tecrübe eden var mı
kızlar merhaba orflame feminelle yatıştırıcı krem ve temizleyici jelinden aldım ama kullanan varmı ? testlerden geçmiş bir yan etkisi olmaz deniliyor ama ? bu kremi hergünmü kullanıyoruz banyodan sonramı , bu temizleyii jelide duştamı kullanıyoruz yoksa gündelik yıkarkende kullanılabilir mi ? birde affdersiniz de:) kremi sürerken bikini bölgesinin iç kısmına felan değerse sorun olrumu
merhabalar dancing lady hipnotic edp ve lash maskara 3d sipariş ettm kullanan tecrübe eden var mı
ben hindistan cevizli saç bakım yağı getittirdim .nasıl kullanılacak? kullanan arkadaşlar memnunmusunuz*
Akşam yatarken avucunuza bir fındık büyüklüğünde alarak,saçlarınıza yedirin ve öylece yatın .Sabah saçınızı yıkayın.Haftada 2-3 defa kullanmanızı öneririm. :80:
ben hindistan cevizli saç bakım yağı getittirdim .nasıl kullanılacak? kullanan arkadaşlar memnunmusunuz*
Benim saç bakımı konusunda en çok kullandığım ürün. Saçına sürüyorsun 4-5 saat bekletip sonra yıkıyorsun.
Bu markanın leke giderici bir kremi vardı, hala var mı acaba?
evet var even out leke kremi şiddetle tavsiye ederimm
mrb arkadaşlar bi sorum olacak geçen sene kayıt olmuştum oriflame şuan çeyiz için alışveriş yapıcaktımki ne göreyim kayıt yenileme ücreti 7.5 ekliyo en son mart ayında sipriş vermişim napmam gerek biri ilgilense misal o para mecburi ise annemin adına bi hesap açsam sponsoru olarak aynı adres olunca bi sorun çıkarmı lütfen acill yardımmm ((