Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
*genchey *Mine753 tecrübeleriniz için teşekkürler :81:
*Beauty Midnight Colour Ruj Kargo sıfırlama ürünü olarak gelmişti Çok çok koyu gözüküyor bu ne dedim ama dudaklarıma sürünce inanılmaz güzel bi renk oldu onuda beyendim kullanıyorum vişne çürüğü gibi : )
Bendekilerde şimdilik bu kadar
Merhaba bayanlar, oriflame hindistancevizi yağlı saç bakım kremini kullananlar varsa tecrübelerini benimle paylaşabilirler mi acaba? :)
Ben kullanıyorum canım. Yaklaşık 1.5 ay falan oldu. Ve memnunum. Yani üründen beklentin ne senin ? Benim saçarım cansızlaşmıştı ve bu görünümden kurtuldum. Ha bu arada hindistan cevizli şampuanla kullanıyorum ben. Saç uçların çok dolaşıyorsa parmaklarını aralarına geçiremiyorsan al kullan derim :)
Saçlarım boyadan dolayı çok cansızlaştı ve uçları yanık durumda. Saçlarıma canlılık vermede yardımcı olabilecek bir ürünse bu ay sipariş etmeyi düşünüyorum :)
bahsettıgınız urun hındıstan cevızı yagı ıdı degıl mı??
urun cıdden ıse yarıyor(en azından bende)
ince tellı ve boyadan kece gıbı olan saclarımı yumusatıyor, kabarmayı onluyor, kırık olusumunu engellıyor.
konuyla ılgılı SÜPER BİR YAĞ baslıklı bır topıc var, goz atın ıstersenız
bahsettıgınız urun hındıstan cevızı yagı ıdı degıl mı??
urun cıdden ıse yarıyor(en azından bende)
ince tellı ve boyadan kece gıbı olan saclarımı yumusatıyor, kabarmayı onluyor, kırık olusumunu engellıyor.
konuyla ılgılı SÜPER BİR YAĞ baslıklı bır topıc var, goz atın ıstersenız
Evet bahsettiğim ürün hindistan cevizi yağı :) Göz atarım, teşekkür ederim :))
Evet bahsettiğim ürün hindistan cevizi yağı :) Göz atarım, teşekkür ederim :))
Hayatımın çöptenekesi nerelerdesin sen bakimmmmmmmmmm
Kesinlikle hamile kalacağınızdan eminimmmmmm süper bir yağğ
Hamile yazmışım yaa inanamıyorum kendime:26:
Memnun yazıcaktam
YA çok utandım zatenrica ederim, orda ayrıntılı yazmıstık ben ve kullanan yusnes ısımlı arkadas da. o yuzden ısınıze yarayabılır
orda burda surdayım
saboli bı yıldır kullanıyorum valla hamıle kalmadım
YA çok utandım zaten
Kesinlikle hamile kalacağınızdan eminimmmmmm süper bir yağğ
ayy çok güdüm ya :) çok yaşa sen valla :)