sen burdan adminlere politik yollar göstermene gerek yok.
beni burda bilen iyi biliyor ki şimdiye kadar kimseyi küçümsemedim tam tersi ilk konuşmamızdan itibaren sürekli bir kompleks halindesiniz. oysa ben sizi küçümseyecek şeyler demedim siz laf dediniz cevabınızı aldınız
ayrıca haklısınız herkes kendi firkini söylemekte özgürdür sabahtan benimle ugraşıyorsunuz, ne için biliyormusunuz? söylersem çok şey söylerim o firma hakkında ama susuyorum biraz siyasi kaçar, hanımefendi kısaca ben oriflame ürünü satıyorum senin bu söylediklerin benim işime gelmiyor desen anlarım ama sen karşı ataga geçiyorsun, ben bilmedigim hiçbirşeyi konuşmam, burası siyasi ve ya mahkeme ortamı degil ki ben size belgelerle geleyim, burası bir forum ve fikrimi söyledim hatta bu fikir deil gerçegi söyledim.
kısacası kabul edip etmemek sizin elinizde, eger sizin dediginiz gibi ben küçümser tavırda konuşuyorsam sizde kenardan bakılınca çok agresif ve hüküm verir şekilde konuşuyorsunuz
siz karşınızdaki insanın kim oldugunu ne bilip ne bilmedigini takmadan agzınıza geleni söylüyorsunuz. öncelikle önyargı yapmadan önce ya tanı, tanımıyorsan ve tanımak istemiyorsanda sus.
dakika başı da beni adminlerle korkutma güzelim ben aktivist olarak devletten korkmadım yıllarca adminlerden korkacak deilim. ve eminimki adminler sizin gibi dar düşünmüyor olayları burda bu kadar insanla ugraşıyorlar elbet beni de anlayan biri çıkar.
lütfen daha fazla konuşmayın çünkü size cevabım sadece gülümsemek olacak bundan sonra.