eclat weekend kalmamış :S normal eclat ve white gold varmış ( hangisi?
o zmn gg white yavrum, eclat da ağır gelebilir sana yani yaz kokusu olduğunu düşünmüyorum ben cvp geç oldu kusura bakma cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eclat weekend kalmamış :S normal eclat ve white gold varmış ( hangisi?
o zmn gg white yavrum, eclat da ağır gelebilir sana yani yaz kokusu olduğunu düşünmüyorum ben cvp geç oldu kusura bakma cnmm
aynn katılıyorum fıyat konusunda cok uygun bende ogrencıyım o konuda hosuma gıdıyo ve
dıplıner mutlaka almak ısıtıyorum hatta kecelı gıbı olanı o da cok uyugn geldı fıyatı bana
bence yakında kataloğa koyarlar kuzum çünkü bayadır indirim yok onda
Keçeli gibi olanı kesin al katalog zamanı bitmeden pisman olmazsin cnim ben hem sattim hem kullaniyorum
Evet bence de senin yaşına en uygun o canım white i dene
arkadaşlarımda eclat en iyisi diyor çok kararsız kaldım valla
eğer bütçen varsa ikisinide al kuzum??
katalog buluyum alıcam ınsallah cnm
katalog buluyum alıcam ınsallah cnm
bütçem var da parfümüm de çok var :):) öyle aaa süper tam benim kokum dediğim parfümü bulmadım henüzz
ya benim oriflame satan arkadaşım faturasnı ödeyememiş
sipariş girmicekmiş artık
napcam ben yaaa
ne güzel cicilerimi ekliyordum buraya
ödenmemiş 2 faturası varsa eğer sip. giremiyo cnm, tek bi faturaysa eğer girebilr
Koca okulda ypk mu kız:)
Benim bir ara çok ciddi cilt problemlerim vardı, kırmızı lekeler gereksiz siyah noktalar ve sonradan büyük sivilcelere dönüşen akneler...
Ne günlerdi, inşallah bir daha böyle sorunlar yaşamam... Bilemiyorum tam olarak Oriflame kremden mi kaynaklı ama yine de tecrübemi paylaşmak istedim.
İlk olarak şunları yapıyorum:
- Sabah her kalktığımda yüzümü killi sabun ile yıkıyorum
- Evden çıkmadan önce yüzüme Oriflame gündüz kremimi sürüyorum
- Akşam saat kaçta gelirsem geleyim eve, yatmadan önce mutlaka yüzümü yine killi sabun ile yıkıyorum
- Oriflame gece kremimi aksatmadan her akşam sürüyorum
- Haftada bir veya 2 haftada bir (aklıma estiğinde yani) Yves Roche killi maskeyi yapıyorum yüzüme, maskeyi pek fazla bekletmiyorum artık, daha çok arındırıcı olarak kullandığımı söyleyebiliriz.
Netice olarak yüzümde hiç bir sorun kalmadı. Çok nadir tek tük pürüz oluyor ama hiç dokunmuyorum kendi haline bırakıyorum. Maksimum 1-2 gün içerisinde o da kayboluyor zaten.
Önceden aşırı kafamı takardım ve aşırı oygalardım suratımdaki sivilceleri vs. Ama oriflame kremin dokusuna hayran kaldım, yoğurt kıvamında diyebilirim. Hem de çok güzel bir kokusu var.
Nişanlım da "senin son zamanlarda yüzün parlamaya başladı, ne güzel oldun" falan diyor...
Aşağıda kullandığım ürünün fotolarını görebilirsiniz, ben yaşıma göre bir ürün seçtim.. Ama annemden biliyorum ki Oriflame yıllar yılı çok kaliteli ürün yelpazesine sahip.
Eki Görüntüle 395806 Eki Görüntüle 395807
Ya benim de Cok sivilcem var pure skin kullanıyorum insallah geçer ya benim de bu dedigin ürünleri de arastircam canım ama killi sabun hangisi anlamadım