• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

o zmn gg white yavrum, eclat da ağır gelebilir sana yani yaz kokusu olduğunu düşünmüyorum ben:16: cvp geç oldu kusura bakma cnmm:31:

arkadaşlarımda eclat en iyisi diyor valla kararsız kaldım tatlım ya:S keşke hiç almasaydım şimdi birde değiştirmekle uğraşıyorum.white gold herkesin sevebileceği bir koku mu kalıcı mı yani eclata göre:30:

resim ekleyin bayanlar topik canlansın 6.katalog siparişlerini alanlar neredeler :12::12::12::12:

ya benim oriflame satan arkadaşım faturasnı ödeyememiş
sipariş girmicekmiş artık
napcam ben yaaa :14::14:
ne güzel cicilerimi ekliyordum buraya

Benim bir ara çok ciddi cilt problemlerim vardı, kırmızı lekeler gereksiz siyah noktalar ve sonradan büyük sivilcelere dönüşen akneler... :31:
Ne günlerdi, inşallah bir daha böyle sorunlar yaşamam... Bilemiyorum tam olarak Oriflame kremden mi kaynaklı ama yine de tecrübemi paylaşmak istedim.
İlk olarak şunları yapıyorum:
- Sabah her kalktığımda yüzümü killi sabun ile yıkıyorum
- Evden çıkmadan önce yüzüme Oriflame gündüz kremimi sürüyorum
- Akşam saat kaçta gelirsem geleyim eve, yatmadan önce mutlaka yüzümü yine killi sabun ile yıkıyorum
- Oriflame gece kremimi aksatmadan her akşam sürüyorum
- Haftada bir veya 2 haftada bir (aklıma estiğinde yani) Yves Roche killi maskeyi yapıyorum yüzüme, maskeyi pek fazla bekletmiyorum artık, daha çok arındırıcı olarak kullandığımı söyleyebiliriz.

Netice olarak yüzümde hiç bir sorun kalmadı. Çok nadir tek tük pürüz oluyor ama hiç dokunmuyorum kendi haline bırakıyorum. Maksimum 1-2 gün içerisinde o da kayboluyor zaten.
Önceden aşırı kafamı takardım ve aşırı oygalardım suratımdaki sivilceleri vs. Ama oriflame kremin dokusuna hayran kaldım, yoğurt kıvamında diyebilirim. Hem de çok güzel bir kokusu var.
Nişanlım da "senin son zamanlarda yüzün parlamaya başladı, ne güzel oldun" falan diyor... :16:

Aşağıda kullandığım ürünün fotolarını görebilirsiniz, ben yaşıma göre bir ürün seçtim.. Ama annemden biliyorum ki Oriflame yıllar yılı çok kaliteli ürün yelpazesine sahip. :34:

$Time_Relax_Day_Cream__23286_zoom.jpg $Time_relax_Night_Cream__97724_zoom.jpg

Benim bir ara çok ciddi cilt problemlerim vardı, kırmızı lekeler gereksiz siyah noktalar ve sonradan büyük sivilcelere dönüşen akneler... :31:
Ne günlerdi, inşallah bir daha böyle sorunlar yaşamam... Bilemiyorum tam olarak Oriflame kremden mi kaynaklı ama yine de tecrübemi paylaşmak istedim.
İlk olarak şunları yapıyorum:
- Sabah her kalktığımda yüzümü killi sabun ile yıkıyorum
- Evden çıkmadan önce yüzüme Oriflame gündüz kremimi sürüyorum
- Akşam saat kaçta gelirsem geleyim eve, yatmadan önce mutlaka yüzümü yine killi sabun ile yıkıyorum
- Oriflame gece kremimi aksatmadan her akşam sürüyorum
- Haftada bir veya 2 haftada bir (aklıma estiğinde yani) Yves Roche killi maskeyi yapıyorum yüzüme, maskeyi pek fazla bekletmiyorum artık, daha çok arındırıcı olarak kullandığımı söyleyebiliriz.

Netice olarak yüzümde hiç bir sorun kalmadı. Çok nadir tek tük pürüz oluyor ama hiç dokunmuyorum kendi haline bırakıyorum. Maksimum 1-2 gün içerisinde o da kayboluyor zaten.
Önceden aşırı kafamı takardım ve aşırı oygalardım suratımdaki sivilceleri vs. Ama oriflame kremin dokusuna hayran kaldım, yoğurt kıvamında diyebilirim. Hem de çok güzel bir kokusu var.
Nişanlım da "senin son zamanlarda yüzün parlamaya başladı, ne güzel oldun" falan diyor... :16:

Aşağıda kullandığım ürünün fotolarını görebilirsiniz, ben yaşıma göre bir ürün seçtim.. Ama annemden biliyorum ki Oriflame yıllar yılı çok kaliteli ürün yelpazesine sahip. :34:

Eki Görüntüle 395806 Eki Görüntüle 395807

Ya benim de Cok sivilcem var pure skin kullanıyorum insallah geçer ya benim de bu dedigin ürünleri de arastircam canım ama killi sabun hangisi anlamadım

Ya benim de Cok sivilcem var pure skin kullanıyorum insallah geçer ya benim de bu dedigin ürünleri de arastircam canım ama killi sabun hangisi anlamadım

siyah nokta sorunu olan arkadaşım pure skin'den çok memnun kaldı. olumlu bir sonuç paylaşmak istedim.

yüz yıkama jeli ile toniğini kullanıyordu.

Back