Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

gule gule kullanin hepsi cok guzel :) fondotenden bende aldim yarin kargom gelcek.umarim rengi koyu gelmez .en acik rengi siparis verdim acaba sizdeki nasil hangi renk ve kalip gibi duruyormu merak ettim

teşekkür ettim canım oksijen fondeteni soruyorsunuz bu öyle bi fondetenki ben yazın özellikle kullanıyorum nemlendirici gibi yapış yapış olmayan su bazlı doğal bi fondeten sürdüğüm belli olmuyo ama tüm pürüzleri kapıyo benim cildimde yani çok beğenerek kullanıyorum hafif bi nanelenme hissi veriyo serinlik gözenekleri açıyo yani çok tercih ediliyo gözenek tıkama durumu yok çünkü rengimde natural ıvory siz porselen engini aldınız sanırım açık bir renk cildinize uyuyosa mükemmel durur emin olun:KK34:

Pure skin serisini aldım bende bakalım konu da açtım zaten bunun hakkında. Insallah faydası olur sivilceli lekeli ve siyah noktalı cildim var yuz temizleme jeli, tonik, krem, derinlemesine etkili leke jeli ve siyah nokta maskesi aldim sonucu cok merak ediyorum ama umutluyum bakalım

hadi bakalım inş çabuk kurtulursn derdinden tatlım,ara ara gelişmeleri yazarsın:KK3::KK6:

bu yeni katalogtan bi sürü bi sürü parfüm alasım vaaaarrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

hadi bakalım inş çabuk kurtulursn derdinden tatlım,ara ara gelişmeleri yazarsın:KK3::KK6:

bu yeni katalogtan bi sürü bi sürü parfüm alasım vaaaarrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

Sağol canim inşallah ya zaten konu actim bunun hakkında ama pek yazan olmadigi icin ben gene bu sayfalarda takılıyorum bakmak ostersen buraya da bak arada http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...20-sivilcelere-oriflame-pure-skin-serisi.html
Şimdiden biraz etkisi var özellikle 20195 derinlemesine etkili jelin. Parfüm benim deee alasim var ama daha yeni elvie geldi bana onu kullanayim az aç gozluluk yapmiyim dedim:)

Bu kokuları bilen varsa bana acil yardımcı olabilir mi bayanlarr ??
Oriflame giordani gold shine, eclat, enigma, volare kokularını bilen kullanan var mı? Ben 2 tanesini almayı düşünüyorum sadece içeriğinde neler olduğuna baktım kokularını bilmiyorum.yönlendirirseniz 2 alacağımm

Bu kokuları bilen varsa bana acil yardımcı olabilir mi bayanlarr ??
Oriflame giordani gold shine, eclat, enigma, volare kokularını bilen kullanan var mı? Ben 2 tanesini almayı düşünüyorum sadece içeriğinde neler olduğuna baktım kokularını bilmiyorum.yönlendirirseniz 2 alacağımm

Eclat weekend süper bi koku onun yanında enigmayi tavsiye ederim ama bunlardan ayrı olarak amber Cok Cok güzel bi koku ferah biseyler istersen elvie de güzel

ben kalıcı ve buram buram kokan kokuları seviyorum, fresh sevmem yani.. Gold serisini biliyor musun peki? enigmanın kokusu tam olarak nasıl kalıcı mı?

ben kalıcı ve buram buram kokan kokuları seviyorum, fresh sevmem yani.. Gold serisini biliyor musun peki? enigmanın kokusu tam olarak nasıl kalıcı mı?

Amber öyle canim tam bi kadınsı ağır bi koku. Bi de miss o var o da oyle tatli tatli parfüm kokuyor ama gold da biraz freshdir yani enigma gold serisine göre daha ağır bi kokudur

Amber öyle canim tam bi kadınsı ağır bi koku. Bi de miss o var o da oyle tatli tatli parfüm kokuyor ama gold da biraz freshdir yani enigma gold serisine göre daha ağır bi kokudur

anladım tatlım ben o kadar da kadınsı istemiyorum zaten yaşım küçük ama fresh ve tatlı kokuları sevemiyorum çiçekli meyveli oryantal olabilir.kalıcılık daha önemli sanırım benim için.Goldunda birsürü çeşidi var karar veremedim, enigmayı kesin alıcam... enigma çiçek baharat karışımı sanırım öyle mi?

anladım tatlım ben o kadar da kadınsı istemiyorum zaten yaşım küçük ama fresh ve tatlı kokuları sevemiyorum çiçekli meyveli oryantal olabilir.kalıcılık daha önemli sanırım benim için.Goldunda birsürü çeşidi var karar veremedim, enigmayı kesin alıcam... enigma çiçek baharat karışımı sanırım öyle mi?

Canim miss o meyvemsi bi kokudur şişesi de Cok hoş bence o sana gore:) love potion edp de çikolatalı onu da dusunebilirsin enigmanin içeriğini tam bilmiyorum ama güzel bi koku alanlar cok memnun sattım ben baya ondan bi ara 25liraydı o ara cok sattim

Miss o mayıs katalogunun 37.sayfasında şu anki katalogdada üç üründen bi grup oluşturun kırk lira odeyin sayfasında o grup Cok karlı istersen ordan al yerinde olsam kacirmazdim

Sağol canim inşallah ya zaten konu actim bunun hakkında ama pek yazan olmadigi icin ben gene bu sayfalarda takılıyorum bakmak ostersen buraya da bak arada http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...20-sivilcelere-oriflame-pure-skin-serisi.html
Şimdiden biraz etkisi var özellikle 20195 derinlemesine etkili jelin. Parfüm benim deee alasim var ama daha yeni elvie geldi bana onu kullanayim az aç gozluluk yapmiyim dedim:)

Eclat weekend süper bi koku onun yanında enigmayi tavsiye ederim ama bunlardan ayrı olarak amber Cok Cok güzel bi koku ferah biseyler istersen elvie de güzel

cnm eclar ve eclat weekend diye iki çeşiti var onun :KK3: onun dışında kalıcı oryantal kokular seviyosan eğer enigmayı çok seven var katalogtan bakmıştm güzel bi kokuya benziyo, onun dışında volare çiçeksi ve biraz ağırdır herkes sevmeyebiliyo onu, hmm gg serisini tam bilmiyorum ama gg white birinde duydum koku çiçeksi bi koku kalıcı olduğunu söylüyo kullananlar.. sonraaa felicity,diamond musk,chiffonda çiçeksi bi kokudur, şey var grace var oda hoş bi koku onuda tavsiye edebilirim numuneden biliyorum kokusunu.. muse çiçeksi ve buram buram kokuyo.. amberde kalıcı ve odunsudur.. bu bahsettiklerim odunsu oryantal kokular cnm, fresh ve tatlımsı kokulardan değil. bildiğim kadarıyla ancak bu kadar yardımcı olabildim cnm kusura bakma.. istersen ilk ay parfüm numunesi al ona göre hareket edersn :KK3:

bu ayki katologda duş jellerinden hangisi güzel kokuyordur acebe ben nane ve ahududu olanı istedim ama kokusunu bilmiyorum :26::26:

Kızlar pudralarından kullananız varmı hangisini önerirsiniz. cildim karma yapıya sahip yardımcı olurmusunuz siparişime eklicem.

arkadslar orıflame ın mart katalogunda dıplıner ler gordum kecelı kalem gıbı seklı
hıc bu dıplınerı alıp kullananınız varmı
cunku tamda ıstedıgım gıbı bıdıplıner
bı de ben ılk kez dıplıner kullnmayı dusunuyorum hep kalem cekıyorum gozumunustune ama dıplıner kullnımı eyelınerdan daha kolaymıs ne dusunuyosunuz bu urun hakkında ????

arkadslar orıflame ın mart katalogunda dıplıner ler gordum kecelı kalem gıbı seklı
bı de ben ılk kez dıplıner kullnmayı dusunuyorum hep kalem cekıyorum gozumunustune ama dıplıner kullnımı eyelınerdan daha kolaymıs ne dusunuyosunuz bu urun hakkında ????

bu ürün çok güzeldir ben yazın daha çok tercih ediyorum kuruduğu gibi kalıyo ve akmıyo sabitleniyo yani yeşili çok hoş asker yeşili gibi koyu yani bence deneyin eyeliner hiç kullanmadım bi kere denedim heryere bulaşdırdım:KK1::KK1: bunu çok rahat kullanıyorum aynı kalem gibi zaten sert uçlu

nisan katalogunun en başında 8.90a düşen eye liner var su an devam eden katalogda ondan al Cok guzel ucu sungerli cekiyosun o da dipliner gibi ben kullanıyorum sattım da

bu ürün çok güzeldir ben yazın daha çok tercih ediyorum kuruduğu gibi kalıyo ve akmıyo sabitleniyo yani yeşili çok hoş asker yeşili gibi koyu yani bence deneyin eyeliner hiç kullanmadım bi kere denedim heryere bulaşdırdım:KK1::KK1: bunu çok rahat kullanıyorum aynı kalem gibi zaten sert uçlu

denıcem cnm cok cok sagol cesaretımarttı alma yonunde ğekı sen rımellerınınasıl buluyosun bu urunun

nisan katalogunun en başında 8.90a düşen eye liner var su an devam eden katalogda ondan al Cok guzel ucu sungerli cekiyosun o da dipliner gibi ben kullanıyorum sattım da

aladım cnm eyelıner degılde dıplıner alıcam ınsallah koca okulda vardır heralde bı satan :KK34:
cok da ucuzmus dedıgın gıbı
orıflame fıyatları zaten bız ogrencıler ıcın cok uygun avondan bınbır kat ıyı acıkcası :KK31:

X