Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

Ya benim de Cok sivilcem var pure skin kullanıyorum insallah geçer ya benim de bu dedigin ürünleri de arastircam canım ama killi sabun hangisi anlamadım

Benim kullandığım killi sabun Thalia marka ve çok memnunum.
Kil%20Özlü-500x500.jpg

Herhangi bir aktarda bulabilirsin...
Ayrıca sana akneli bir cildin varsa şunu tavsiye ederim.

21351_1.png

Pure Nature Organik Çay Ağacı ve Biberiye Özlü Kapatıcı Stik
Gündüzleri ten rengi tarafını kullanarak, temiz cilde uyguladım. Ama farklı bir krem ile değil, sadece bunu kullandım.
Akşamları da yatmadan evvel yeşil tarafını kullandım.
Önce var olan kızarık ve sivilceleri bununla kuruttum.. Sonra yaşıma ve cildime uygun kremi kullanmaya başladım.
Ama killi sabunla devamlı yıkadım, uzun zamandır kullanıyorum killi sabunu ve çok memnunum...
İnşallah yardımcı olabilmişimdir ve inşallah sende cilt problemlerinden kurtulursun...

siyah nokta sorunu olan arkadaşım pure skin'den çok memnun kaldı. olumlu bir sonuç paylaşmak istedim.

yüz yıkama jeli ile toniğini kullanıyordu.

Hadi ya ben de hem yıkama jeli hem tonik hem nemlendirici kullanıyorum siyah noktam da var sivilcem de. Bana da fayda etmeye başladı bi buçuk hafta oldu kullanali

Benim kullandığım killi sabun Thalia marka ve çok memnunum.
Kil%20Özlü-500x500.jpg

Herhangi bir aktarda bulabilirsin...
Ayrıca sana akneli bir cildin varsa şunu tavsiye ederim.

21351_1.png

Pure Nature Organik Çay Ağacı ve Biberiye Özlü Kapatıcı Stik
Gündüzleri ten rengi tarafını kullanarak, temiz cilde uyguladım. Ama farklı bir krem ile değil, sadece bunu kullandım.
Akşamları da yatmadan evvel yeşil tarafını kullandım.
Önce var olan kızarık ve sivilceleri bununla kuruttum.. Sonra yaşıma ve cildime uygun kremi kullanmaya başladım.
Ama killi sabunla devamlı yıkadım, uzun zamandır kullanıyorum killi sabunu ve çok memnunum...
İnşallah yardımcı olabilmişimdir ve inşallah sende cilt problemlerinden kurtulursun...

Cok tesekkur ederim canım oriflame çay ağacı serisininde de aklım kaldı zaten arkadaşım kullandı o memnun. Pure skinden memnunum şu an ama onu da kullanmak isterim daha sonra bu iki taraflıyi da Cok beğenen duydum kil sabununu da jelim bittikten sonra alabilirim şu an değiştirmek istemiyorum bakalim hayırlısı, ama kullandigin krem güzelmiş gercekten

Cok tesekkur ederim canım oriflame çay ağacı serisininde de aklım kaldı zaten arkadaşım kullandı o memnun. Pure skinden memnunum şu an ama onu da kullanmak isterim daha sonra bu iki taraflıyi da Cok beğenen duydum kil sabununu da jelim bittikten sonra alabilirim şu an değiştirmek istemiyorum bakalim hayırlısı, ama kullandigin krem güzelmiş gercekten

paylaşmayı unutmuşum kullanan arkadaşım çay ağacı yağı özlü yüz yıkama jeli de kullanıyor. sabah çay ağacı yüz yıkama jeli, akşam da pure skin yüz yıkama jeli ile toniğini kullanıp nemlendirici sürüyor.

ben sattığım için memnun kalmasına en az onun kadar ben de memnun oldum.

paylaşmayı unutmuşum kullanan arkadaşım çay ağacı yağı özlü yüz yıkama jeli de kullanıyor. sabah çay ağacı yüz yıkama jeli, akşam da pure skin yüz yıkama jeli ile toniğini kullanıp nemlendirici sürüyor.

Ben hiç öyle ikisini birden kullanmayı düşünmedim aslında olabilir ben sabah aksam pure skin i kullaniyorum hep

Ben hiç öyle ikisini birden kullanmayı düşünmedim aslında olabilir ben sabah aksam pure skin i kullaniyorum hep

cnm aslında ne kullandığından çok, sürekli kullanıyo olman önemli diye düşünüyorum:KK3: yani bi kullanıp bi bırakmak değilde, süreklilik önemli:KK6:

cnm aslında ne kullandığından çok, sürekli kullanıyo olman önemli diye düşünüyorum:KK3: yani bi kullanıp bi bırakmak değilde, süreklilik önemli:KK6:

Ooo bi gorsen canım savaş açtım resmen. Bundan önce iki ay sabah aksam aksatmadan zeytinyağli bebek sabunuyla yıkayıp salyangoz kremi sürdüm o fayda etmedi iki haftadır da sabah akşam pure skin setini kullanıp her gun bi bardak enginar çayı içiyorum eninde sonunda pes edecekler:) bu sefer fayda gormeye başladım yüzüm kusuyo Her gün bi iki sivilcem çıkıyor ama ürünleri kullanıyorum bi kaç günde geçiriyor sanırım bu iyileşmeye işaret ictekiler de temizleniyor normalde regl dönemleri hariç bu kadar sık sivilcem çıkmazdı ve uzun süre gecmezdi geçince de izi kalırdı

Ya bi de bisey sormak istiyorum cildim yağlı sivilceli ve hafif esmerim. Güneş koruyucu kullanmak mutlaka şart diyolar, ben cok beyaz olmadığım için oriflamenin spf8 spf15 spf20 iceren gündüz kremlerinden biri bnim için yeterli olur mu sizce güneşten korur mu. Daha fazla yanmakta istemiyorum kararmak istemiyorum yani. Güneş koruyucy mu kullansam ya da oriflamenin spf 15 içeren c vitaminli yeni çıkan serisi var ya ondan mi kullansam bilemedim bunlardan kullanan var mi

Ya bi de bisey sormak istiyorum cildim yağlı sivilceli ve hafif esmerim. Güneş koruyucu kullanmak mutlaka şart diyolar, ben cok beyaz olmadığım için oriflamenin spf8 spf15 spf20 iceren gündüz kremlerinden biri bnim için yeterli olur mu sizce güneşten korur mu. Daha fazla yanmakta istemiyorum kararmak istemiyorum yani. Güneş koruyucy mu kullansam ya da oriflamenin spf 15 içeren c vitaminli yeni çıkan serisi var ya ondan mi kullansam bilemedim bunlardan kullanan var mi

bence bi eczaneye uğra önce ve kaç faktör korumalı güneş kremi kullanman gerektiğini kesin br şekilde öğren ve için rahat bir şekilde kremini al...

sonuçta güneş koruması, burdan yardımcı olamayız cildini göremediğimiz için.

Arkadaşlar şurayı sohbet yerine çevirmesek. Gerçekten resim falan bulamıyorum artık. Yorumları diğer başlıkta yapın lütfen ya. Sadece resimleri koyun.. 1-2 yorumuda geçmesin yorumlar en azndan ya.

Ooo bi gorsen canım savaş açtım resmen. Bundan önce iki ay sabah aksam aksatmadan zeytinyağli bebek sabunuyla yıkayıp salyangoz kremi sürdüm o fayda etmedi iki haftadır da sabah akşam pure skin setini kullanıp her gun bi bardak enginar çayı içiyorum eninde sonunda pes edecekler:) bu sefer fayda gormeye başladım yüzüm kusuyo Her gün bi iki sivilcem çıkıyor ama ürünleri kullanıyorum bi kaç günde geçiriyor sanırım bu iyileşmeye işaret ictekiler de temizleniyor normalde regl dönemleri hariç bu kadar sık sivilcem çıkmazdı ve uzun süre gecmezdi geçince de izi kalırdı

sevindim cnmmm :KK16::KK16: aslında önceki ve sonraki hali diye foto olsa koysan bizde görmüş olurduk gelişmeyi:KK6:

Tesekkur ederim canim ya.. Insallah sende en kisa zamanda cilt problemlerinden kurtulursun..
hem yaz aylari da geliyor, cilt daha baska oluyor yazin... Gunesinde etkisi ile daha saglikli oluyor...
Kremlerimden hakikaten memnunum, herkese de tavsiye ederim... :KK34:

Hmmm, bak ben bu cay agaci yagi ozlu yuz yikama jelini bilmiyordum..
Onu bende deniyeyim en kisa zamanda.. Sagolasin tavsiyen icin..
Denedikten sonra (biraz zaman alabilir :KK1:) mutlaka yorumlarimi da paylasacagim...

eclat weekend katalogdakı gıbı kokmuyor ben katalogdan bakınca cok begenıp sayıklamıstım resmen aldım sattım pısman oldum gelenlerıde satıyorum
normal eclatda bana gore degıl anne kokusu
volare turuncu cok degısık bı koku guzelde
miss o sarı amber vanılya cok kalıcı amber elıxirde
enigma harıka vazgecılmezım ayrıca agırda degıl bence ılk sıktıgınızda öyle gelebılır ama sonra hafıflesıyor
felıcty harıka bılındık bı parfumun aynısı ama adını bulamadm dıyebılrm

Son düzenleme:
eclat weekend katalogdakı gıbı kokmuyor ben katalogdan bakınca cok begenıp sayıklamıstım resmen aldım sattım pısman oldum gelenlerıde satıyorum
normal eclatda bana gore degıl anne kokusu
volare turuncu cok degısık bı koku guzelde
miss o sarı amber vanılya cok kalıcı amber elıxirde
enigma harıka vazgecılmezım ayrıca agırda degıl bence ılk sıktıgınızda öyle gelebılır ama sonra hafıflesıyor
felıcty harıka bılındık bı parfumun aynısı ama adını bulamadm dıyebılrm

cnm yazında pek çok parfümden bahsetmişsin sarı miss o nasıl çok anlayamadım????

Miss o parfüm... $13854_1.png

İçeriğinde ,portakal çiçeği,bergamut,vadi zambağı ve kehribar notaları var.Çok hoş bir koku...Özellikle mezuniyet törenlerinde genç kızların hep tercih ettiği bir koku...Şişesinin de pompalı olması ayrı bir nostaljik güzellik katıyor.Alırsanız güle güle kullanın...:80:

kızlar müjdemi isterim yarın eğer 1 mayıstan ötürü dağıtıma çıkarlarsa kargom elimde olur bende 1-2 gün içinde ürünlerin fotolarını eklerimmm :KK3::KK3: ayrıca artık niye kimse foto eklemiyo? :KK30:

$10917_2.png $10466_1.png
Lavanta ,çarkıfelek ve portakal kolonyaları harika kokuyor.Seçim yapmakta zorlandığım için hepsinden aldım.Üstelik indirimde,tavsiye ederim arkadaşlar...Bir de firma yeni frezya kokulu çıkarmış.Onu daha denemedim.

Miss o parfüm...Eki Görüntüle 402201

İçeriğinde ,portakal çiçeği,bergamut,vadi zambağı ve kehribar notaları var.Çok hoş bir koku...Özellikle mezuniyet törenlerinde genç kızların hep tercih ettiği bir koku...Şişesinin de pompalı olması ayrı bir nostaljik güzellik katıyor.Alırsanız güle güle kullanın...:80:

bende bunun pembesi var
sarınıda merak ediyorum ama portakal çiçeği diyor
turunçgil kokularını pek sevmiyorum parfümde :KK50:

X