- 1 Mart 2012
- 939
- 4
denıcem cnm cok cok sagol cesaretımarttı alma yonunde ğekı sen rımellerınınasıl buluyosun bu urunun
aladım cnm eyelıner degılde dıplıner alıcam ınsallah koca okulda vardır heralde bı satan
cok da ucuzmus dedıgın gıbı
orıflame fıyatları zaten bız ogrencıler ıcın cok uygun avondan bınbır kat ıyı acıkcası
Canım avon hakkında hiç bi fikrim yok hiç ilgim yok onunla:) ama Herkes senin gibi diyo bi de alerjik olduğu için baya şikayet var sanırım. Oriflame, evet ucuz ve bi katalogda indirimde olmayan ürün diğerinde çoğunlukla indirime giriyor ve ürün kapasitesi baya arttı ağda bandı bile var:)
evet aynen spor aletlerı bıle vardı gordugum katalogda
önlük bile gördüm o derece
peki kızlar eclat mı, eclat weekend mi dersiniz?
enigmayı aldım beğendim ama bayıldım diyemeyeceğim.. yaza pek uygun değil daha sonraları kullanacağım. gold shine hiç beğenmedim hacı misi gibi kokuyor gül kokusu çok basit onu başka bir ürünle değiştireceğim.eclat olabilir eclat weekend olabilir amber elixir de düşünüyorum ama enigma gibi ağır olmasın daha ferah çiçeksi ama çiçek kokularıyla baymayan bi parfüm olabilir. mesela avonun incandessence gibi..
enigmayı aldım beğendim ama bayıldım diyemeyeceğim.. yaza pek uygun değil daha sonraları kullanacağım. gold shine hiç beğenmedim hacı misi gibi kokuyor gül kokusu çok basit onu başka bir ürünle değiştireceğim.eclat olabilir eclat weekend olabilir amber elixir de düşünüyorum ama enigma gibi ağır olmasın daha ferah çiçeksi ama çiçek kokularıyla baymayan bi parfüm olabilir. mesela avonun incandessence gibi..
evet aynen spor aletlerı bıle vardı gordugum katalogda
önlük bile gördüm o derece
Amber kadınsıdir daha ferah istiyosan elvie white magic i dene canım. Gold serisi hakkında bunu ilk senden duydum:) Divine de ferah bi kokudur ve herkes tarafından Cok begenilir onun tester da oluyo bulabilirsen bak harikadir indirim e de Cok as girer
Amber kadınsıdir daha ferah istiyosan elvie white magic i dene canım. Gold serisi hakkında bunu ilk senden duydum:) Divine de ferah bi kokudur ve herkes tarafından Cok begenilir onun tester da oluyo bulabilirsen bak harikadir indirim e de Cok as girer
odunsu kokuları kışın kullanabilirsin rahatlıkla cnmeclat weekend çok boğucu bi koku değil onuda tercih edebilirsn hatta bu katalogtan 125bp yaparsan eclatweekend ve powercurl maskara set halinde 10tl diğer ayın kataloğunda
divine mavisi ferah bi kokudivine sensual tatlımsı kokudur cnm görünce onu belirteyim dedim
pek sevemedim yani bana hitap etmedielvie değilde divine olabilir.. white gold eclat weekendte olabilir? bunlar yaz kokusu mu off ne kadar kararsız bi insanım yahu
odunsu kokuları kışın kullanabilirsin rahatlıkla cnmeclat weekend çok boğucu bi koku değil onuda tercih edebilirsn hatta bu katalogtan 125bp yaparsan eclatweekend ve powercurl maskara set halinde 10tl diğer ayın kataloğunda
divine mavisi ferah bi kokudivine sensual tatlımsı kokudur cnm görünce onu belirteyim dedim
Cok tesekkur ederim canllarim<3 son kez de white gold ile ilgili dusuncelerini alaym
çok çok teşekkürlerr.. peki eclat ve eclat weekende göre white goldun kalıcılığı nasıl? bugün sipariş vericem artık risk almak istemiyorum herkesin beğenebileceği bir koku hangisi olur son kez :))
eclat weeknd diyorum tatlım.)
Her katalogda yeni biseyler giriyo :) alternatif Cok yaniii:) en önemlisi de öğrenci icin en uygun firma bence. Herşey cok kadınsı değil ve ucuz cıvıl cıvıl rengarenk çeşit çeşit uygun fiyata bi sürü sey var. mesela mayıs kataloğunda 1alana 1bedava ruj var ve tanesi 6liraya geliyo ben ondan 10dan fazla sattım herkes cok memnun bu fiyata bu ruj nerde nemlendiricili ruj hemde.)
evet canım öyle basit basit .... takıları yok oriflamede olmasında artık takıdan bıkdı millet heryerde satılıyor pazarlardada takılar çeşit çeşit daha kalite orjinal aksesuarlar var o spor aletlerini gidipde bulması zordur burda mevcut oriflame wta ile işbirliğinde ünlü tenisçilerin sponsoru ve vucut sağlığı güzelliği için ürünleri çok kaliteli bende 1996 da alınmış makyaj çantası var düşünün yıllar geçdi yeni gibi kaç kere yıkadım makinaya bile attım gıcır gıcır burdan anlıyorum aksesuar kalitesini
spor aletlerınden ıp almayı dusundum ama fıyatını gorene kadar bı ıpe bu kadar para vermem dedım vazgectım
ama ogrencı olmasam spor aletlerının hepsını alırdım cunku ıpı falan ole her yerde bulamıyosun dedıgın gıbı
bırde takı canta konusunda senın gıbı dusunuyorum dısarda hem dah ucuz hem daha guzel canta takı dolu zaten bırde katalogdan almaya gerek yok
makyaj malzemesı uretsınler daha cok kazanırlar
mesela ben artık su urunuhıc goremıyorum :
Eki Görüntüle 390542
bu urununden cokmemnundum ben ya bayagı sımsıyah yapıyodu akmıyodu da