- 25 Mayıs 2007
- 1.550
- 19
Selam kıuzlar. Ben kendime almak için üye oldum fakat her ay 200 tl den aşağı sipariş vermiyorum iyi mi oldu kötümü bilemedim. Fakat tüm eksiklerimi tamamlıyorum bakım adına. Genelde makyaj yapmazdım artık oriflame sayesinde yapıyorum ve çok olumlu tepkiler alıyorum. Her neyse bu ay siparişlerimin bi kısmını verdim. Mirage parfümü çok beğendim farklı kokusu var değişiklik arayanlar için güzel. Mesela ben amber elixiride aldım fakat o hali hazırda kullandığım pahalı bi markanın parfümünün çok yakını. Bilsem o kadar parayı o parfüme değilde amber e verirdim önceden bilsem. Yani demek istediğim mirage değişik bişiy.hoş. Sonra arkadaşlarıma hediye diye 3 tane pure colour aldım 3 ü 10 lira yazandan. Genelde soft renkler seçtim beğenmeme risklerine göre ama en çok vintage nude yi beğendiler. Hafif günlük ve klas duruyor.arkadaşlarıma yine şu 25 tlden fazla alışverişe indirimli olan rimeli aldım hani şu deniz yıldızındaki mehveşin rimeli gibi tane tane duruyor yani dolgunlaştırma hacim uzatma vs beklemeyin. Belirgin ve ıslak gibi duruyor doğal günlük makyaj yok gibi ama makyajlı görünmek isteyenler için ideal. Ama ben daha abartı seviyorum o yüzden kendime ayın 15 inde maaştan sonra şuu kalın bitane vardı onu alıcam sanırım. Rimel tavsiyesi olan var mııı? Kalemlerde 2 taraflı kalemler varya sert geldi ucu. Ama renkler aynı katalogdaki gibi..görmeden aldığımız için fikir verdiysem ne mutlu. Artık burayı daha çok takip edicem.. Bi sorum daha olacaktı. Adres değişikliğini nasıl yapıyoruzz.
adres değişikliği kişisel bilgilerim diye bi yer var ordan değişiyor